***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 23
carstea spune:
Imi tot da eroare cand trimit mesajele iar eu de frica sa nu le pierd le mai trimit o data!scuze!Cum fac sa le sterg?
Ma refeream la cumpararea trusei,Dideip!
lilky spune:
quote:
Originally posted by carstea
AM VAZUT CA AM POSTAT MESAJUL DE DOUA ORI SI NU MI-A DAT VOIE SA-L STREG!!
BEBE ARE 3,3 KG MAI MARE CU 3 ZILE DECAT CELE 36S SI 5 ZILE PE CARE LE AVEA IERI.
AZI AM FACUT 37 SAPTAMANI!
DOCTORUL A ZIS CA NE ASTEPTAM LA UN BEBE DE 3,7 DAR MIE MI-E TEAMA SA NU AIBA 4KG.MI-A ZIS (CITEZ)DACA NU NASTI PANA PE 13 VII SA NASTI ATUNCI CA SUNT DE GARDA.ASTA INSEAMNA INDUCERE NU???
CE INSEAMNA ASTA?
IMI RUPE EL APA?CU ANESTEZICUL DEJA FACUT?SAU PE VIU ?!
CRED CA DE SAPTAMNA VIITOARE O SA FAC SI EU CE ZICE MICA SI MI SE RUPE APA SINGURA.VOI CE ZICETI?
Eu mi-am luat cateterul de epidurala de la Municipal si-l tin in geanta.A fost 71 Ron.
MI-A ZIS SA IAU EPIDURALA DE LA MUNICIPAL.STIE CINEVA CAT COSTA?CUM SE PASTREAZA?CA AM AUZIT CA SE PASTREAZA LA FRIGIDER!
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE !AZI NUMAI IES DIN CASA IN ASTEPTAREA LOR!
Liliana
+39 cu micuta
Diana GabrielaPozele mele 1
Pozele mele 2
poohy spune:
Carstea, crema se numeste Melkfett (200g). Eu nu am gasit-o inca - dar am incercat numai in farmacii normale, nu si naturiste
E si ea pe lista mea. Cristalina ne-a zis numele 
Didialex, o sa aranjam si noi camera lui bebe week-endul asta! Abia astept! O sa aiba numai comoda si patutul, ne intrebam cum o sa se auda ecoul plansului lui bebe
(dar e si camera micutza)
Inca ne facem socotelile sa vedem daca putem sa luam si un dulapior.
Deocamdata vreau sa fac plicurile pentru spital si sa adun marunt pentru asistente :D
Edit: tot uit sa raspund. Eu am intrebat doctorul daca la internare (la Municipal) imi trebuie si adeverinta de la serviciu, si mi-a zis ca nu - numai buletinul. Eu o sa imi iau totusi si adeverinta.
A vizitat cineva Municipalul inainte de nastere? Se poate? Eu nu am pus pana acum piciorul in spital
Anca
35+ 
poze
bebelusa
carstea spune:
Nu fi rea! sunt doar ametita!O fi de la sarcina?!
La ce te-ai referit ,ca eu fac o caruta de confuzii!!!In mesajul anterior am scris dideip in loc de didialex!IMPUSCA-MA!
carstea spune:
Multumesc Lilky pt raspuns!(vezi ca citesc, dideip??)
Cateterul asta contine si anestezicul?
ancamari spune:
Carstea, DidiAlex - crema de galbenele nemteasca se numeste MELKFETT si are 200g, eu asa mi-am notat saptamana trecuta. In Cora nu am gasit-o, nici la Plafar. Garmastan-ul e scump tare, 23 ron/20 g, am vazut ca e tot nemtesc. DidiAlex, e la fel de scump si la voi (~6,8 euro)?
Anca, 36s+
Andrei Cristian
burtica
dideip spune:
Melkfett este cam 10Ron si este foarte buna, am o prietena care are un bebel de 5 luni si numai cu Melkfett la cremuit (si la curulet)si nu sa oparit niciodata.
Paula
38+
poze
poze bebe
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by carstea
Nu fi rea! sunt doar ametita!O fi de la sarcina?!
La ce te-ai referit ,ca eu fac o caruta de confuzii!!!In mesajul anterior am scris dideip in loc de didialex!IMPUSCA-MA!
Cu mana pe bb, nu pe inima deci is mai serioasa ca nu-s rea. Imi dau seama ce stresata esti si incerc sa fac haz de necaz poate te scot din starea asta.
In legatura cu mesajele aparute duble/multiple:
1. cand trimiti un masaj apesi o data trimite un raspuns pt ca sigur tu fac click, click DC-ul merge ca o carutza ca e plin de mamici/burtici disperate si saracu executa dublu / multiplu dar inceeeeeet.
2. daca tot ai comis-o vezi ca in bara de deasupra textului scris sunt mai multe icon-uri..ultimul e pt stregere. Doar la mesajul propriu.
Daca nu merge da un feedback sa imi dau seama ca s-a citit/inteles.
3. de ce ai scris Dideip in loc de DidiAlex? habar nu am !
lbelciug spune:
Poohy, merci mult pt urari. De la apartam mi-am luat adio si acum astept doar sa-mi recuperez avansul dat. Din pacate preturile s-au dus f mult in sus, timpul meu liber e f limitat si in curand 0, iar sotul stiu sigur ca nu-si va gasi timp sa caute altul. Asa ca, visul meu de a avea o casa mai mare e abur acum... Dar, sa trecem cu bine peste nastere, operatia mamei si mai vedem...
carstea, crema de sani e Garmastan dar poti folosi si nistatin cu glicerina (abia nu face BB pete albe pe limba). Eu am fost f multumita si de Bephanten.
PS: Si la voi se incarca greu DC-ul?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
dideip spune:
Carstea, ce ai mama cu mine?Eu nu am zis nimic care sa te supere.
Didialex este mai cu capul pe umeri si ne mai certareste din cand in cand nu eu![]()
Paula
38+
poze
poze bebe