***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

diedip bravooo!!! Nu vrei sa ma astepti, nu?

Am uitat sa va spun. Mi-a zis dr ieri ca are capul cam mare. Am intrebat-o daca e ok si a zis ca nu exista patologie pentru cap mare ci doar pentru cap mic. Ca intreba la un moment dat cineva pe aici.

Mica 37 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eimotto, ce fericita trebuie sa fii ca ai un BB cumintel. Cand imi amintesc de colicii, urletele si noptile nedormite cu BB Matei, mi se ridica parul in cap. Tare as vrea sa fie ca la tine de data asta... Te inteleg pt hotararea de a tine fata acasa. Intr-adevar spre deosebire de cresa, la gradi sunt vacante, dar chiar si asa am inteles ca se pot comasa grupele si copilul care nu are cu cine sta acasa pe per verii sa poata sta la gradi. Sa ai grija ca daca dai fata prima oara la gradi in toamna, o sa fie un risc mai mare de imbolnavire fatza de debutul in sezonul cald.
Poohy, deci se ia una bucata babana de vata si se infasoara pe ea tifon din ala la sul atat cat sa acopere vata dupa care il tai la capt. Eu pt epiziot. faceam asa: spalaturi in cada cu ceai de pelin si musetel, pe urma ma stergeam cu prosopul si tamponam locul cu o compresa cu rivanol. Asteptam sa se usuce si la urma dadeam ca crema carpicon. Pus tamponul minune in chilot si imbracarea. Tampoanele din comert le-am folosit f tarziu, cam din a doua luna de la nastere caci pana atunci mi-a curs sange garla si nu mi-ar fi ajuns 10 buc de Always pe zi. Ca nr de pampers, ia si tu la spital un pachet mic (max 24 buc) din nr 1, si sigur iti vor ramane (evident nu le lasi la loc vizibil ca sa se serveasca toata lumea - asta daca il ai pe BB in camera cu tine, daca nu il ai, intrebi cate buc e nevoie sa ii trimiti pe zi la neonato). F bine ti-au raspuns si DianaLaura si DidiAlex.
Mica, draga mea, ce sa fac, le duc pe toate caci n-am incotro. Sa-ti mai zic ca am emotii si pt returnarea avansului platit catre vanzatorul apartamentului? Pe 3 mai expira termenul si asta nu da nici un semn. Asa ca azi trebuie sa fac notificare la un executor judecatoresc. Mama mea se va interna pe 7 mai si in urmat zile se va opera. Da, vreau sa ma duc la Kidex sambata dimineata ca sa iau si eu un cosulet pt BB2 ca de cand tot zic si nu mai apuc... La internarea in spital, eu am venit pregatita cu adev de salariat si buletinul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

M-ati mai linistit!De epidurala stie cineva detalii?poate si-a cumparat-o cineva de curand!?
Am vazut ca unele fete nu erau de acord cu inducerea!voi mai aveti completari?
Alynei i-a fost indusa nasterea sau spontana?
Dideip am trimis mail cu nr. de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Pampersi - mie cat mi-au tinut cupilul la ei mi-au cerut 4 pampersi/zi. Cand l-am luat in camera cred ca am folosit cam 6/zi. Ideea e ca daca bb face kk la fiecare alaptat (si al meu facea asa) eu il schimbam. Plus ca mi s-a intamplat sa mai faca kk imediat dupa ce il schimbam si nu vroiam sa il las asa.

Vata - eu cu cezariana am folosit 2 pachete. Cand al doilea era pe final am intrat in panica si am mai cerut 1 pachet dar nu am apucat sa il folosesc. Asa ca voi sterge intrupatoarele cu el timp de vreo 2 ani de zile de acu incolo.
Dupa asta am folosit tampoane cam 3/zi. Si nu e o regula ca la cezariana sa ai scurgeri mai putin abundente. Mie in primele 3 zile mi-a curs ca la balamuc.

Mica- mie mi-a trebuit buletinul + toate analzele. Aveam si o adeverinta de salariat dar nu mi-a cerut nimeni.

Si inca ceva, eu l-am pus pe al meu sotz sa imi cumpere leucoplast hipoalergenic pt ca ala comunist se lipea ff rau de piele si era nasol cand imi schimba pansamentul la operatie.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mamicutze/Burticutze, merci mult pentru raspunsuri!!
Am facut listuta si o sa ma duc cu ea in dinti la farmacie :)
E asa de bine ca putem sa discutam si mai aflam una alta

Liviana, multa sanatate pentru Matei, mama ta, bafta cu apartamentul Multe la un loc!

Mica, merci pentru faza cu capsorul. Si pe mine ma interesa!

Dideip, felicitari pentru bebelon ;) Nu mai ai mult :)

Carstea, felicitari ;) Si eu am auzit ca ruperea membranelor nu e o problema

Tuturor fetelor care trebuie sa stea cuminti - stati cumintele si multa sanatate! Sa creasca bebelonii si sa iasa cand sunt ei pregatiti

Lilky, acum am vazut - te pregatesti si tu sa ne faci surprize? Stai cumintica

Eimotto, cred ca o sa ne abonam la tine la reteta de facut fetite/baietei cuminti ;)

Iri, este o dulceata Iris! Si eu ma gandesc cum o sa fie a mea gogoleatza...

DidiAlex, ti-a trecut raceala?

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by carstea

M-ati mai linistit!De epidurala stie cineva detalii?poate si-a cumparat-o cineva de curand!?

Te referi la procedeu sau/si trusa?
Am vazut ca unele fete nu erau de acord cu inducerea!voi mai aveti completari?

Faci un sondaj ?
Io sunt pt inducere daca am mai mult de 38, chiar si fix 38 si al meu dr e de garda. Stii ce rau e sa nu te bage nimeni in seama pe spontan care de fapt nu prea e spontan ca ai contractii neregulate..tra, la la..pana vine una si iti face o injectie cu Ca.

Alynei i-a fost indusa nasterea sau spontana?

Cred ca spontana.

Anca, raceala e aproape gata. Nu vezi ca hadralaesc pe aici. Ieri am mutat patul in dormitor, am facut loc de patut+ masa de schimb, de fapt e un birou cu sertare si o sa cumpar niste cutii smechere de la Ikea si gata masa lu bb. Mai am muci si io si Gaza dar sper sa treaca.

Liviana, si io cand ma gandesc la nospti, al meu are 2 ani si 8 luni aproape si abia de sambata vad ca doarme si el cap coada. Doamne ajuta sa il tina si io ma inchin, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica nici eu nu vreau sa iasa bebe pana la 40 de saptamani.
Cirstea,te va suna un domn sa confirmi prezenta la Kidex.
Fetelor si eu mi-am pregatit vata infasurata in tifon(sfat pe care mi l-a dat sora mea)

Paula38+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Se vorbea zilele trecute de o crema de galbenele nemteaca mai buna decat celebrul B-ephanten(sau cum se scrie!).si mai ziceau fetele de o crema pt sani pe care nu trebuie s-o stergi inainte de alaptare?STIE CINEVA DENUMIREA EXACTA?Si de unde poate fi cumparata?

Mergi la inceput

Se vorbea zilele trecute de o crema de galbenele nemteaca mai buna decat celebrul B-ephanten(sau cum se scrie!).si mai ziceau fetele de o crema pt sani pe care nu trebuie s-o stergi inainte de alaptare?STIE CINEVA DENUMIREA EXACTA?Si de unde poate fi cumparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by carstea

io tot nu-s convinsa ca tu citesti ce ti se scrie
Sunt si io cu fixul meu..vorba Ellei.

Crema nemteasca a dat cineva denumirea exacta, daca te uiti in spate, adika in cap precedente sigur gasesti, nu de alta dar nici io nu mi-am notat denumirea si imi pare rau. poate o gasesti tu si mai salvezi un om

Cealalta e Garmastan

Mergi la inceput