Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
crishtina spune:
Mie imi place oferta asta. Ca daca ar fi sa le iei separat costa cam 1000 si ceva de €. Si e fain ca iti poti alege si culorile si modelele...adica nu iti dau tot cum aleg ei. http://www.capricciobaby.com/offerta_esclusiva_maxi_lotto_1.html
19+
noi3
sim_stoian spune:
Myral, am reusit sa scanez pozele de la eco. Le-am pus si pe alea in album.
Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
crishtina spune:
Sim scuza'ma ca te intreb...dar in prima foto ce inseamna scrisul cu ileana cosanzeana?
19+
noi3
Happiness_4_us spune:
Toma_lly, merci mult. Notat Garmastan. Chiar mai citisem undeva de asta.
Roxule, mai mult ca sigur asta e ma-sa!
Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Danielle, pai daca e 500-600 de lire un patut, inteleg de ce umbla bietul sotul tau dupa tine prin magazine.
Annisia, asa sunt eu, zapacita. Nu inteleg ce ma mai mir ca am copiii la fel. Dar bine ca lamurisi cu preturile alea ca ma gandeam ca esti bogatanca de dai 280 roni pe o pereche si zici ca sunt solduri. Deci ce meserie zici ca ai?
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
slippers76 spune:
Christina, super oferta. Dar eu sunt hotarata sa nu iau decat patutul si caruciorul deocamdata. Pentru ca am experienta Mirunei care n-a stat in scaunul pentru papica, in schimb scaunul de la masina a fost folosit intens in acest scop. Masa de infasat mi s-a parut nepractica si mica dupa ce Miruna a mai crescut putin. Asa ca o sa iau totul vazand si facand. Pentru Miruna le-am luat cu vreo doua luni inainte, si cred ca le-am uzat de cat le-am admirat si intors de pe o fata pe alta, inainte de a se naste copilul.
Ana 20+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
slippers76 spune:
Annisia, please mai multe detalii despre magazinul de la Moghioros. Unde e?!? Ca ru nu-l vazui. Si sunt "abonata" la Moghioros.
Ana 20+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Nana, eu pastrez vechiturile de la fie-mea si nu mai iau nimic. Numai sotul meu vad ca admira carucioare prin Viena.
[
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Pai norocul tau, dar la noi e primul bebe. Asa o sa facem si noi la urmatorul, probabil si de-aia studiem piata intens. Prefer sa dam mai multi bani acum, dar s aluam ceva bun ce vom putea folosi si la urmatorul bambin.
Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Andries spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Salut toate gravidutele!
Mai fetelor am o pretena care cu multi ani in urma(12) a contactat sifilis si la analizele de sange ia iesit din nou pozitiv, doctorita vrea sa-i dea penicilina oare nu i-ar produce avortul...a mai luat pe aici o fata ptr o infectie in gat???...saraca a ramas socata nu stie ce sa faca ...voi a-ti auzit ceva??
toate gravidutele si numai bine
Ali
eu am luat augumentin (tot o penicilina) pentru infectie in gat si am aflat ca penicilinele sunt permise toata sarcina.
sanatate!!
Andries
Happiness_4_us spune:
Dani, la noi asa scumpe sunt carucioarele, ajung si la 1000 de euro, daca au landou, scaun de masina si carucior ptr pana la 3 ani. Asa ceva am vrea.
Dar ptr ca luna viitoare venim acasa, o sa studiez intens piata si din Ro si poate cumparam de acasa.
Chiar azi m-a intrebat nora patronului, daca am patutz ptr bebe, ca are ea unul nou alb si daca vreau cu draga inima mi-l da. Ma inrosisem ca draq. I-am zis ca o sa o anunt. Mi-a mai zis ca orice am nevoie sa nu ezit, sa-i spun. Ea e mai mare decat mine cu 2 ani si are deja 2 copii, un baietel si o fetitza.
O sa ma mai gandesc, dar de principiu nu vreau nimic vechi, lmacar la primul copil., dar nici sa o jignesc pe ea refuzand nu as vrea, ca e fata buna si e singura mea prietena islandeza din birou. Celelalte sunt niste catze de ia o pauzari.
Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas