Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Annisia spune:
Offf, tot eu sa va aduc lumina...
Deci, cu Toxoplasmoza... Daca virusul a fost facut, dar in prezent este absent (pozitiv-negativ) - este foarte bine. Inseamna ca persoana respectiva a capatat imunitate si nu mai face. Mai nasol este pentru cine nu a vaut si nici nu are (negativ-negativ), pentru ca poate contacta oricand, iar in perioada sarcinii este foarte periculos. La aceste persoane trebuie sa se repete din 3 in trei luni testul.
Asaaa, acum cu patuturile de beblin... In Romanica sunt pe alese si pe culese, dupa gusturi si buzunare. Ca si carucioarele sau hainutele. Poti sa gasesti si scumpe, dar calitate. Poti sa platesti doar firma si sa nu fie cine stie ce... Te poti duce in Dragonul Rosu si iti iei la sac, le poarta bebe o data si le arunci, dar nu iti pare rau de bani... Important e ca oferta este extrem de diversificata pentru tot ce inseamna accesorii de bebe. Te asteptam la shopping!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
myral spune:
Mihaela ma bucur ca ai mai scris si tu. Ai fost internata esti bine? La toxo cred ca e bine ca ai anticorpi adica, nu stiu sigur sper sa mai scrie si alte fete care au avut problema asta.Myral20+
Annisia spune:
Roxana_G, acum esti in trend - se poarta parul tapat anul asta... Iti dai seama ce simteam eu cand imi povestea tipa aia. Mai e si zapacita asa, avea umor, de' nu stiai daca sa razi sau sa fugi. Doamne fereste....
Iar cu amenda, stai linistita, am pile la Politie. Al meu, desi nu pare, e ofiter pe acolo... Dau o bere virtuala cui ghiceste ce meserie am eu...
toma_lly spune:
eu sunt cam in dubii la capitolul patut pt bebe
imi placea unul care era dragut si nu era scump (350 RON) de la Ikea, dar am fost si nu au; la noi in Romania nu l-au adus
Annisia tu ai vazut ceva frumos si bun la pret ? Unde ?
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Roxana_G spune:
Annisia, deci sa inteleg ca ma consideri deja coafata. Bun si asa, noroc ca nu e al meu acasa sa se sperie de mine. Ce meserie ai? Hmmmm. Avocat?
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Fetita, am vazut pe la Mobexpert, dar erau cu mai multe chestii de mobilier. Am vazut si in Cora doua patuturi la 3 bulione, unul pentru fata si unul pentru baiat, marfa de marfa. Am vazut si in Dragonul Rosu, desi acolo va sfatuiesc sa va duceti pentru haine, mai ales de botez (am vazut niste rochite de printesuci, o nebunie...cred ca o sa il imbrac pe Yannis in rochita la botez...).
Sincera sa fiu nu m-am pus serios pe treaba. Sunt foarte superstitioasa si ma feresc sa cumpar, iar de la cumparaturi nu ma pot abtine CLAR! E terapia mea antidepresie...
Va pot da un magazin cu haine foarte frumoase de gravidute si de beblini, mai ales. Este in Drumul Taberei, in Piata Moghioros. Eu mi-am luat foarte multe de acolo. Au inclusiv pantaloni de gravidoase, cam pe la 280. Este un magazin cu preturi reduse. Cred ca sunt solduri din afara. Toate hainele sunt noi si sunt straineze. Eu cumpar de acolo si cand ma duc in vizite la bebelusi sau daca e ziua unei prietene ceva...
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Au inclusiv pantaloni de gravidoase, cam pe la 280. Este un magazin cu preturi reduse. Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Ceeeeee? 280 ce? RON?
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, deci sa inteleg ca ma consideri deja coafata. Bun si asa, noroc ca nu e al meu acasa sa se sperie de mine.
Fata, tu esti nebuna? Am ras de ma doare burta... Esti de coma!
PS: O mica rectificare - pantalonii de gravi sunt 280 de mii, sa nu intelegeti ca 2 milioane 8 sute de mii... Bluzitele de beblini sunt cam 180 de mii, salopete si gecutze la 240. In fine, totul este pana in 300 la copii.
La mamaoase bluzele pe la 240, pantaloni si fuste la 280 sau 360. Nu le stiu asa pe toate, dar sunt preturi acceptabile. Rar gasesti ceva peste 500 de mii.
slippers76 spune:
Danielle 500-600 lire?!? Pai e o avere. N-are cine sa-ti ia unul din tara? Ca nici cel mai fistichiu nu sare de 15 milioane. Cu 7-8 milioane iti iei unul super.
Ana 20+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica