Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
slippers76 spune:
Of, ca m-a ingropat munca! Si asa o sa fie pana vineri, daca vreau sa-mi iau concediu...
Raluca, eu o sa fiu in Cluj probabil luni si marti. Dar mergem la nasii nostri, asa ca iti dai seama ca scapare nu-i. Dar cu listutza zau ca n-ar fi rau. O sa incerc si la Targu Mures, la mama, ca din cate stiu Mammystic au magazin acolo. De unde de neunde, tot mai adun eu ceva.
Tomasa, nu mai fi amarata. Stiu cum e. Cat despre copii plimbati de colo-colo, va spune subsemnata cum a facut naveta doi ani intre Medgidia si Targu Mures, cu escala in timpul saptamanii la Bucuresti. Bucurati-va de ajutor, atat cat este . Ca fara e groaznic. Oricum ar fi, pe Vladut nu-l mai fac posta. Mi-am jurat asta!
Ana 20+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Gabriela77 spune:
Roxana, exact asa se comporta si sotul meu la cumparaturi! De aceea, prefer sa nu il mai implic in activitati din astea, asa obositoare si stresante pt el. Ba mai are prostul obicei, ca intram in primul magazin si insista ca un nebun sa imi iau de acolo, numai ca sa nu mai fie nevoit sa mearga si in altele, si ma enerveaza de mor.
Dani, eu nu am inteles. Cum adica o sa am si fetita si baietel, k doar gemeni nu am...Deci? Astept interpretarea.
Ce misto! Vine un weekend prelungit! Cu luni si marti liber! Yupiiiiiiiiiiiii
Gabriela, 19 +
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Mai fetelor am o pretena care cu multi ani in urma(12) a contactat sifilis si la analizele de sange ia iesit din nou pozitiv, doctorita vrea sa-i dea penicilina oare nu i-ar produce avortul...a mai luat pe aici o fata ptr o infectie in gat???...saraca a ramas socata nu stie ce sa faca ...voi a-ti auzit ceva??
Aoleu, lasa-ne mai nene cu povestile astea... Sifilis... Brrr... Sa speram ca nu esti chiar tu prietena ta...
Buunnn, acum hai sa iti raspuns ca e nasoala treaba. Eu am auzit de la o asistenta mediacala ca cei care au avut ”dragutza” boala, din placere, din prostie sau din saracie... nu este bine sa aiba copii.
Asistenta medica la cu pricina e prietena cu socrela mea si are mare boala pe nora ei ca e o ... aia si baiatul ei e ditamai inginerul, cu facultate si tot tacamul. Cica domnul inginer ar fi avut o chestie cand era beblus si nu mai putea sa aiba bebelusi, iar taratura de nora i-a venit acasa dupa o noapte dormita la ”mama”ei, care este pe persoana fizica, asaaaa... a venit insarcinata si cu semne (nu stiu care este aceste semne..., dar ea fiind de meserie si-a dat seama imediat) de sifilis. Si de aici a inceput sa imi povesteasca cum e treaba cu sifilisul aista.
Concluzia era ca mamele care au contactat boala nu pot avea copii, pentru ca ies cu malformatii grave, chiar si dupa 12 ani... Mai mult decat atat, aceste malformatii sunt duse pana la a 10-a generatie. sa iti traduc - copiii, nepotii, stranepotii, stra-stranepotii si tot asa, pot da copiilor lor malformatii, pentru ca au gena bolnava a mamei inconstiente.
Daca ”prietena ta” isi doreste acest copil si isi asuma responsabiliatea generatiilor viitoare (caci dupa ea, potopul...), poate lua anumite antibiotice in perioada sarcinii, numai cu stricta recomandare a doctorului...
Multa sanatate si minte-a cea de apoi va doresc...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
toma_lly spune:
ANNISIA mi-ai facut o pofta de "Cheefsi"....
NANA, din cate am auzit, pentru sani (inainte si dupa alaptat) se foloseste Garmastan. Cel putin cumnata mea pe asta a folosit-o si era foarte multumita de ea. Este o crema pe care o aplici pe areole si sfarcuri cu cateva saptamani inainte de a naste (pentru a pregati sanii) si dupa ce ai nascut, inainte si dupa fiecare alaptat. Mi-a recomandat-o si mie si bineintles ca o sa o folosesc
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
ANNISIA mi-a facut o pofta de "Cheefsi"....
Vai, ce tare e balosul asta. Cum saliveaza saracutul... Pai de ce nu bagi papusa un KFC? Acum, o data... nu se pune... iti iei si o salata, ca sa iti mai speli pacatele... Ai dezlegare de la mine. Pofta bunaaaaa!!!!
toma_lly spune:
ce salata dom'le....mie imi trebuie mancare nenica...
o sa bag niste bucati de pui cu sos de maioneza si usturoi si niste cartofi prajiti....mmmmmm, imi ploua in gura
ar merge si niste "pecsi"
TOMITZA 20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
ce salata dom'le....mie imi trebuie mancare nenica...
o sa bag niste bucati de pui cu sos de maioneza si usturoi si niste cartofi prajiti....mmmmmm, imi ploua in gura
ar merge si niste "pecsi"
Bine, fara salata. Spui de trei ori ~Tatal nostru~ si pacatele iti sunt iertate, fiica mea. Amiiinnnnn....
Roxana_G spune:
Jojo-miha, deci ai contactat infectia cu toxo si e veche, ar trebui sa nu mai fie probleme, dar nu mai stiu exact. Mai erau fete cu problema asta parca.
Annisia, esti tare dulce si amuzanta. Zau am tot zambit azi datorita tie, chiar am avut o zi mai placuta la birou. Burtica tare sa stii ca poti avea si de la gaze, eu am colon iritabil si uneori aratam gravida in 4-5 luni si nu eram. Asa ca stiu cum e. Lasa Fanta aia..iti zic eu care beau minim un litru de cola pe zi.
Nana, eu pastrez vechiturile de la fie-mea si nu mai iau nimic. Numai sotul meu vad ca admira carucioare prin Viena.
Ali, odihna placuta acasa. De sifilis habar nu am, aveam impresia ca odata contactat se poarta mereu, tratamentul e numai pentru simptome. Dar nu sunt sigura. Si stiu ca e nasol rau pe sarcina, dar nu stiu exact ce si cum.
Ana, iti arde de plimbari?
Gabriela, pai cred ca asa sunt toti sotii, nu prea au chef de shopping, decat cand vor sa apere bugetul. Si sa stii ca asa zice si al meu, cum vede ca am probat ceva zice sa il iau si gata, sa nu mai cautam. Uneori nu se mai uita nici la bani, numai sa plecam mai repede. Dar varianta cu lasatul la un barulet ii convine si asa avem amandoi placerile noastre rezolvate.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
danielle02 spune:
gabriela pai nu ai gemeni draguta,o sa faci si baietel si fetita,dar pe rand
roxana noi sa fim sanatoase ca hainele le-om purta noi
nana eu am fost prin magazine sa imi clatesc ochii cu lucrusoare ptr bebe.carucioarele sunt foarte ieftine pot sa spun,(aici),dar la patuturi sau mobila,cred ca o sa ne dea o gaura babana in buget.un patut ajunge si la 500-600 lire.deci... acolo ce preturi sunt?
danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Annisia, de unde ziceai ca e Big ala de halit? Eu nu am auzit de el, insa culmea de unde cu fie-mea am bobinat numai Mac la greu, acum nu prea mai duc. Dar oricum, salata...bleah, ne pui la cura? Caloriile si colesterolul unde sunt nene, ca fara alea sunt nemancata? Pana una alta, mi-ai ridicat parul pe cap sa stii cu ce am citit de sifilis, io stiam numai ca e nashpa de nashpa si atat. Pe chestia asta platesti coaforul data viitoare! Si eu amenda pentru sutitul magnoliilor din parc.
Tomitza, la masa d-asta ca a ta merg si eu, salatele sunt pentru manechine si pentru oameni bolnavi la regim medical.
Fetele, in alta ordine de idei, la mine in birou e super galagie. Urla una la telefon pe speaker si nu mai pot. Tin muzica la maxim. Apropos de muzica, ce ziceti de Evanescence? Huh? Berapiri, ne mai potrivim?
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)