Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
myral spune:
Crishtina si celelalte care va simtiti bine nu mai cititi despre contractii sa va faceti griji cum zicea Annisia daca analizati prea mult o sa vi se para si voua ca aveti mai stiu eu ce fiecare sarcina e diferita si la aceeasi persoana dar la persoane diferite.Si de probleme grave n-o sa mai auzim cum zicea cineva usa de la odisee e ferecata.Myral20+
Roxana_G spune:
Nana, ioi ce ai gihicit-o si pe colega mea. Ieri a luat incarcatorul de pe masa si abia dupa ce l-a pus in functiune m-a intrebat daca e ok sa il ia. O fi fata colegei tale, ca a mea e tinerica rau.
Annisia, pai cum bagi somn nene, io muncesc aici si am ramas cu gandul la ce vrei tu sa fie mare, si tu dormi?
Crishtina, 2 kg nu e mult deloc! Este f bine. Cu arsurile nu fac nimic, le indur. Teoretic nu bei carbogazos, ai grija cand mananci numai fructe si legume dc ai arsuri sa mai papi un sticks, biscuite ceva, si atentie la alimentatie. In rest...Iar pofte, daaaaa, am, dar ma mai abtin.
Alehiam, succes la eco, bine ca nu ai o preferinta de sex, sanatos sa fie.
Simona, asa e cu bordeiele...numai ca daca e important sa fie intr-un fel sau altul, ar trebui sa stie, ca ajungem sa ne consumam pentru aiureli.
Felicitari pentru BB Stefan!
Tomasa, mi-ai lipsit. Ai gasit gradi? Sper ca e ok. Eu inteleg perfect cum e sa nu ai cu cine lasa copilul, off ce am patimit si eu cand nu venea nici bona, si cand mama cand mama soacra au fost bolnave. Imi luam medical pentru ingrijire copil bolnav, ca altfel nu aveam cum. Doamne ce necajita am fost si eu pana am gasit bona, apoi sa o schimb, etc etc. Am mai povestit eu aici pentru Ripley. O sa fie bine, incearca si unde ti-am zis, ca acolo a fost ok pentru Alexandra.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
alehiam spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Aaaa, nu, te inseli. Sunt facute intr-un parc din Tunisia.... Ma lasi, da' ce mai draga burtica mea nu are voie pe insula? Sau o fi o rusine sa te duci la gratare, sprituri si dezmat tooooccccmmmaaaiiiiii la Lacul Morii? Sa stii ca imi este o rusineeee. Rau de tot ca m-ai prins! Cred ca din cauza asta nu am reusit sa dorm... Bai, eu glumesc! Uneori sunt mai badaranca asa, dar numai cine e redus la minte se poate supara pe moa. Eu cand v-am spus ca is bashinoasa...
Eu intrebai pentru ca mi-ai facut un dorrrr... pe acolo imi plimbam tineretile
Si daca te deochi sa stii ca ma descurc la descantat
Madalina, 20+
Annisia spune:
Roxana_G, eu nu dorm, daca vrei sa stii... Iti mai aduci aminte cum ziceam cand eram pitice... Ni se parea ca suntem mai intersante. Iar faza cu mareeeee, nu conteaza. Orice, dar orice sa fie mareeeee. Cand ma duc la cumparaturi caut fructele cele mai mari, cumpar pachetele mai mari (daca sunt la pungi cu gramaje diferite), bauturile in sticlele cele mai mari si tot asa. Nu imi plac lucrurile mici, nici macar la bijuterii. Eu pana si inelele, lanturile sau bratarile de aur le am modele foarte ample, adicatelea maaaaaari. O sa ma intelegi mai bine cand te vei duce la Scoica si vei comanda o pizza rustica maaarreeeee.... Eu, cand am fost prima data cu baiatul meu, ne-a pus ospatarul sa ne mutam la alta masa, ca nu avea loc pizza pe care o comandasem. Cica numai un ditamai grasanul a reusit singur sa manace una intreaga, in 4 ore, cu 8 beri... Daca esti cea mai tare din parcare, poate reusesti tu sa bati recordul... Glumesc... Cunosti doar faptul ca imi esti draga...
Am fost zilele trecute in Herastrau si vazui niste Magnolii, o superbitate. Ma gandeam sa ma duc la sapat intr-o noapte si sa iti aduc cativa arbusti. Aveau si dintr-aceia rosii cum ai spus tu ca vrei.
Hai, gata cu barfa, la munca nene! Cineva mai trebuie si sa munceasca, pai nu?
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Roxana_G spune:
Pinacolada, , chiar ma intrebam pe unde esti. Cred ca o sa apelez pana la urma la numarul indicat de tine pentru gradina. Gasisem si eu unii aproape de casa mea, si au fost neseriosi. Despre ce magazin e vorba, ca acum vin pana acolo sa caut? O fi cel partener cu Mammystil ala, cel de pe Vasile Lascar?
Danielle, sa ne facem intelese cu cumparaturile, de regula se fac din bugetul meu. Iar daca primesc bani,de regula cand fac shopping prin alte tari, am o suma in care sa ma incadrez si cu asta basta. Deci este linistit. Si oricum stie ca pentru mine asta e una din cele mai placute si relaxante moduri de a petrece timpul, si ca sunt foarte fericita dupa shopping, asa ca se abtine sa intrebe de ce am luat asa multe. Insa de cand sunt gravida e linistit, nu mai iau asa multe. Insa compensez cumparand tone pentru Alex. La Viena in schimb am ales si eu si ales si el haine pentru Alex, nu a zis nimic desi eram cu un maldar la casa. Dar deh...fata cea mica a lui tati e favorita.
Lavinia, eu cu sanii habar nu am ce sa fac, ca eu am avut probleme cu alaptarea la primul copil si o fi fost si vreo deficienta de a mea. Mai spre final se face un masaj la mameloanelor ca sa se formeze si sa se mai tabaceasca, si cam atat. Atat stiu eu.
Anisia, fata mea, nu vrei sa zici ce vrei sa fie mare? ca doara nu te refereai la friptura de pe gratar? Burta mare nu ai sigur de la Fanta, dar gazele sigur da.
Rox 21+
Roxana_G spune:
Annisia, sorry pentru apel, dar am postat in acelasi timp. Intelesei cum e treaba cu mare, eu nu tin sa fie totul mare, numai lucrurile importante. Adica casa, masina, portofelul si inca cateva minunatii care ma tin fericita. Cat despre pizza aia, eram tentata sa ma laud ca halesc tot, dar daca nici grasanul ala nu a putut...Desi eu cred ca ala s-a umflat cu berea mai,nu cu pizza. Dar iubita, arbusti nu lua din parc, sa nu fie nevoie sa te culegem de la politie si sa ma simt obligata sa contribui si eu sa platesc amenda. Dar intentia e laudabila.
Rox 21+
jojo_miha spune:
Buna fetelor am repetat analiza la toxo si nu stiu sa interpretez rezultatul daca ma poate ajuta cineva
rezultate limite normale
Anti-Toxo.gondii IgG,(elisa) 116.545IU/ml (negativ<30)
Anti-Toxo.gondii IgM,(CHEMI) 3.0 AU (NEGATIV<10)
Annisia spune:
Roxana, draga mea, iti raspunesem cu 2 minute inainte care e faza cu mare. ORISICE TREBUIE SA FIE MARE la mine. Daca am de ales dintre doua lucruri, il voi alege intotdeauna pe ala mare. Numai la...ai ghicit...la sex, sa nu fie cea mai mare ca ma doare... Marisoara asa si jucausa, e satisfacator si chiar relaxant.
Si apoi eu nu ziceam ca am burta mare de la Fanta, ci tare. Iar cu gazele, am spus ca sunt bashinoasa la figurat, adicatelea sunt fitzoasa, ca partzuri chiar nu trag.
Stai ca mi-am amintit sa iti spun ceva. Am fost aseara la cumparaturi cu baiatul meu si avem asa un fel de ritual al nostru sa ne oprim dupa la ”MeC” sau ”CheEfSi”.... Ne-am luat Big Tasty, ultima scotenie si e o mare porcarie. Al meu nu a dormit toata noaptea de rau ce i-a fost de la prostia aia de Big Tasty. Deci vezi, uneori lucrurile mari nu priesc. Sau, cel putin, nu priesc tuturor...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Happiness_4_us spune:
Crishtina, eu sunt alergica la lapte, in sensul ca dupa ce il beau imi apare o iritatie pe fata care ma si maninca, drept ptr care am baut numai atunci ptr arsuri.
Dani, Myral, si noi tot la asta ne-am gandit ca e, ca isi face bubu loc in burtica la mami, speram sa fie el bine ca durerile mele nu mai conteaza.
Lavinia, eu folosesc pe tot corpul o crema speciala pentru maternitate de la Dr Fisher, care contine ulei de migdale, galbenele si avocado plus multivitamine, insa daca ar exista o crema speciala ptr sani, care sa-i pregateasca ptr perioada de dupa nastere, m-ar interesa si pe mine, ca vin luna viitoare acasa in Ro si sa stiu din timp sa-mi iau. Deja am o lista considerabila cu ce trebuie sa cumpar de acasa.
Vreau sa va intreb si pe voi: v-ati apucat de testat piata de carucioare, patuturi si ce ne-o trebui dupa nastere? Nu sa cumparati, doar sa va orientati ptr ce ar trebui.
Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Salut toate gravidutele!
M-am c-am dat la fund din cuza munci si sera cand ajungeam acasa franta-terminata nu mai aveam chef nici de net...mai ales ca vroiam sa stau cat mai mult intinsa din cauza durerilor.Cu greata matinala e mai bine, pofte ioc...mai bine poate nu ma ingras prea mult...am binenteles si eu arsuri dureri de mijloc...de ca toate gravidutele si poate ceva mai mult ca stau 9 ore in picioare.Dar avand in vedere ca nu se mai poate din mai stau acasa ...ca prea ma chinuiam singuara si sufera bb.
Am sa incerc sa pun si eu niste poze ,daca tot voi ramane acasa...tare mult mi-au placut ale voastre.
Mai fetelor am o pretena care cu multi ani in urma(12) a contactat sifilis si la analizele de sange ia iesit din nou pozitiv, doctorita vrea sa-i dea penicilina oare nu i-ar produce avortul...a mai luat pe aici o fata ptr o infectie in gat???...saraca a ramas socata nu stie ce sa faca ...voi a-ti auzit ceva??
toate gravidutele si numai bine
Ali