Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, m-ai starnit cu colega dar azi a tacut malc. Parca simtea primejdia. Cat despre cumparaturi, si eu as face, dar sincer nu as vrea sa arunc banii acolo unde se poate. Nu ca nu as avea, dar e o chestie de principiu, si e pacat de lucruri super scumpe si bune pe care le-am luat pentru Alex. La voi tot preturi asa ca la Danielle?

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

http://www.sortilemn.ro/htm-ro/index-ro.htm

Asta e patutul Anei, e super-super. Se ridica pana sus cand bb e mic, coboara pana aproape de parchet acum. E bine ca are barele verticale, asa nu se poate catara pe el. E stabil, aerisit, salteaua e tare. Pretul cu saltea cu tot a fost 5 mil in august 2005.

Si la bb2 il folosesc pe asta, cand fac cam 6 luni de sarcina aranjam si mobilam camera copiilor si pe Ana o mut in pat normal cu aparatoare sa nu cada.

Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Draga Roxali,

Eu tocmai astazi am incheiat o saptamana de tratament (dupa consult la ORL la Coltea si recomandat de dr) pentru o infectie urata si nesuferita in gat (amigdale)cu penicilina injectabil intravenos din 6 in 6 h si sunt insarcinata in 15s.

Daca dr. i-a recomandat sa faca fara probleme tratamentul. Ca o recomandare (daca va trebui sa faca intravenos) eu am avut branula (multumesc inventatorului) ca astfel nu am fost intepata in vena de 4 ori/zi, a fost mult mai comod si usor de suportat.
Multa sanatate prietenei tale si BB sanatos.

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nana, sincer iti spun si din proprie experienta: daca lucrurile arata ca noi, sunt in stare perfecta, le primesti de la persoane de incredere: nu refuza. Eu asa am facut, si lucrurile erau de la verisoara mea care sta sub noi si are 2 copii. Si maaare prostie fu. Uite acum trebuie sa cumparam scaunel de masa, patut de lemn si altele pt cabana de la munte, e greu sa ne tot trambalam de fiecare data cu jumate casa dupa noi, ce bine ne-ar fi prins tot ce am refuzat.

Ce nu am dorit sa iau: tarcul, scaunul de masa, lenjeria, hainutele mai uzate, si asta e firesc, insa e pacat sa cheltui daca ai o optiune viabila.

Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by crishtina

Sim scuza'ma ca te intreb...dar in prima foto ce inseamna scrisul cu ileana cosanzeana?

19+

noi3

Nu ma supar. E o ecografie facuta la inceput. Dr Tutunaru mi-a zis atunci: uite-l pe Fat Frumos, dar eu i-am zis ca nu e Fat Frumos, ca e Ileana Cosanzeana si de aia a scris asa. Se pare totusi ca a avut dreptate si e baiat. El mi-a zis atunci: bine, scriu Ileana Cosanzeana, dar scriu mic sa putem corecta

Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Slippers mersi mult de sfaturi. Nici eu nu as fi luat masa aia, insa am zis ca daca e cu toate impreuna o folosesc eu...poate de schimbat nu asa mult dar ca dulap si ca baita...ca are o cada mica sus cand ridici aia si noi avem numai dushuri la casa unde stam si e convenabil sa ai o cadita din aia(ma gandesc) :)

19+

noi3

Mergi la inceput

Ripley, patutul este Sleepi? Nu iti e greu sa o ridici de acolo? A mea oricum sarea de pe la un an si un pic din pat, se sprijinea pe aparatorile alea de textile pe care le pusesem sa nu se mai loveasca, si apoi ramanea atarnata de margine. Dar cu ridicatul din patut jos era tare greu, d-apoi acum graviduta.

Nana, eu zic sa ii spui tipei ca ii multumesti, ca ar fi o idee buna. Vazusei tu un anumit model si iti placea foarte mult, dar daca nu il iei pana la urma o sa apelezi la ea.

Rox 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim tare fain cuc ai in burtica
nana aici carucioarele sunt ieftine,pot sa spun,de la 100-150 lire si au tot ce le trebe.scaun ptr masina si tot,tot,in schimb te rupe la patuturi si mobila.eu m-am gandit sa cumpar decat un patut ca mobila si sa pun lucrusoarele lui bebe in unul din dulapurile mele.
roxana cand a vazut domnul meu ce preturi sunt la patuturi,a zis ca divorteaza oricum,pe unul second-hand nu se indura sa dea banii si ptr bebe a zis ca face orsice.asa ca... trebe sa cumpere poate o sa facem un tur prin tara dar nu stiu cand,ca tare mii frica sa merg atata drum cu masina si sa merg cu avionul... nu pot aduce nimic inapoi.

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

anissia , roxana m-am umflat de ras cu voi, asta da barfa de dupaamiaza

anissia , gata reparat problem, shareuit

eu am facut pauza, ca am dat nitelush la ratze, apoi somnic pana la 16.

15+ cu Iulius

http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1

Mergi la inceput

Alinush, doamne ce as mai dormi si eu. Dar trebuie sa fiu la birou. Munca nu fac dupa cum s-a vazut pe forum, am frecat menta cu gratie. Dar somn...miam ce bun era.

Danielle, de ce nu poti sa iei cu avionul? Un pat din cel pliant de plastic, tip tarc, se face destul de mic. Si merge la cala, pui eticheta de fragil pe el. Cel de lemn mai greu, depinde cum e ambalat. Platesti supliment de greutate daca e cazul, dar eu zic ca merge trimis si cu avionul.

Rox 21+

Mergi la inceput