Copiii din 2002 (33)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI TUTUROR COPIILOR!!!!!!!!!!!!!Iata ca o mai dam si noi in bara exact cand ne e lumea mai draga. Imediat dupa aniversarea lui LIviu, a inceput sa tuseasca usor apoi tot mai rau, am banuit ca e tuse de natura alergica de la polenuri, dar cand am vazut ca s-a intetit destul de urat am ajuns la spital unde ne-a spus ca e o tuse provenita de la viroza fiindca a facut si usor temperatura crescuta. Facem aerosoli acasa de o saptamana, acum de 3 ori pe zi, inca tuseste dar mai rar. La gradi nu a mai ajuns saptamana asta si poate nici viitoarea. Tusea nu se calma nici cu aerosolii, asa ca ma gandeam la tot ce e mai rau. Febra a facut abia aseara 39 si doar atat, am tot facut drumuri la spital, acum are branula pe mana si ii face ceva intravenos ambulatoriu, pentru calmarea tusei, inca nu stim daca va fi cazul de antibiotic. I-a facut hemoleucograma dar nu stim daca a iesit bine, daca va fi rezultatul bun, scapam de antibiotic, daca nu, aflam in seara asta cand ne vom prezenta din nou la spital pentru "dat apa la branulica".Am vauzt petrecere mare in curtea spitalului Budimex, cu sucuri si tort imens pentru 1 iunie. Liviu saracu era daramat de oboseala si sperietura de intepaturi si urla ca vrea petrecerea cu tort ca sa pape tort si sa primeasca cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani tuturor copilasilor!!!!!

Lucia, imi pare tare rau ca Liviu e bolnavior!!!! Sanatate cat ma curand!!!

Si eu sunt racita...cu febra, dureri de gat...stari tare rele...Si maine o sa fim pe avion...uf...nici nu vreau sa ma gandesc!!!

Aida, felicitari!!!!

Nicoleta, tare haioasa faza cu batrana!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Sinzi drum bun si sanatate multa! Sa nu aveti probleme pe drum si sa ajungeti cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Fetelor vine vara.Tati(care e plecat din tara) ne-a spus ca mergem la mare.Luana abia asteapta.A spus ca o ia cu noi si pe strabunica ei, doar ca o pune in porbagaj, ca ea trebuie sa doarma in masina.Acum e putin suparata ca vine vacanta si nu se intilneste cu prietenele ei de la gradi.Luana acum e in primul an la gradi, iar d-na educatoare ne-a spus ca din toamna va pleca la alta gradinita.Cum credeti ca vor reactiona copii in toamna cind in clasa vor gasi alta educatoare?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sanzi, drum bun si refacere rapida!
Lucia, chiar e aiurea, fix acum, cand au dat caldurile, voi va chinuiti iar, sper sa ne dai vesti bune si sa nu dati apa la branulici. Pupici lui Liviu!
Lulu, la noi in toamna a venit o alta educatoare, care a inlocuit-o pe una dintre doamne, si in prima faza copiii au fost mirati, apoi s-au obisnuit imediat cu cea noua. Ei sunt foarte maleabili si cea care sufera dupa fosta doamna sunt eu (si alte mame), pentru ca e o doamna extrem de buna, preocupata de tot ce inseamna educatia si dezvoltarea copiilor. Noi inca speram ca se va face bine si macar in grupa mare pregatitoare va reveni. Sper sa se acomodeze si fetita ta cu noua doamna!
Cum ati petrecut ieri cu copilutii? Noi am cautat bicicleta potrivita pentru George in toate hipermarketurile si super... si nu am gasit ce vroiam. Sa speram ca gasim cat de repede!
Va pup, weekend placut in continuare si sanatate la maxim!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Va multumesc mult!Nici nu stiam ca am atatea prietene!
Sunteti grozave!Ma bucur ca v-am gasit!

Emma Aida - 24 iunie 2002 .
In principiu mai avem 8 zile pana plecam in Ungaria.
Va fi bine ! Nu se poate altfel , prea multa lume se gandeste la noi , iar Emma e o luptatoare.
Va pup si va doresc tot binele din lume.
Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Aida, bafta multa! Sa va intoarceti cu vesti bune!
Sinzi, cum esti? Ati ajuns in Ro? Cred ca esti buimaca cu schimbarea de fus orar... Te mai lasam cateva zile sa-ti revii, dupa care te asteptam cu vesti!
Elena, ce bicicleta anume cauti? Noi i-am luat anul trecut una DHS si suntem multumiti de ea! E romaneasca dar e facuta dupa bicicletele Fisher! Noi am luat-o din Carrefour!
Uite si pagina lor: http://www.dhsbike.ro/
Lucia, sanatate multa lui Liviu? Sper sa fie mai bine acum!
Liana, are dreptate Elena cand zice ca la varsta asta se adapteaza mai usor schimbarilor! Poate ar fi bine s-o pregatiti sufleteste si sa-i explicati ca doamna pleaca ptr. o perioada etc.
Crig, Nicoleta, cum a fost la spectacol si la petrecere? Sa ne puneti poze!
In rest, pupici si o duminica cat mai placuta!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Noi ne luptam in continuare cu tusea, cu cortizonul pe branula, cu aerosolii si antibioticul si cu speranta ca nu va fi nevoie de spitalizare si de tratament si mai puternic. Doctorita ne-a spus ca au fost niste viroze urate cu tuse care nu cedeaza nici la cortizon, aerosoli si antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Lucia, imi pare tare rau sa citesc prin ce treci iar cu Liviu, e si vremea asta atat de aiurea, pana si eu am facut laringita desi afara te topesti! Te asteptam cu vesti bune!
Aida, suntem alaturi de voi si sa ne dai vesti bune de acolo. Am mare incredere ca Cel de Sus va ajuta, Ema e un pui scump si dornic sa recupereze partea ei de copilarie furata de boala. Multa putere si sa fie ultimul hop pe care il mai aveti!
Sanzi, sa ne povestesti cum s-a reacomodat David cu Ro!
Katty, de astea cautam, insa la noi nu este Carrefour si de abia aseara i-a gasit tatal meu si i-a cumparat una, insa nu am vazut-o inca, indata sosesc de la tara cu ea. George e incantat, asta e semn bun, de acum... sa pedaleze! Oricum e pentru vara asta, ca la anul alta la rand.
Va pupam si sa ne auzim cu copii sanatosi!
O saptamana buna si cu spor!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Noi am avut un week-end plin, vineri de fapt am avut petrecerea de 1 Iunie de la firma (Stefan a fost preferatul clovnului, tot timpul era cap de afis pe la activitati pe acolo). Sambata am avut o zi de nastere, la MacD (eu nu sunt fan, dar daca acolo se serbeaza, asta este, nu?), Stefan s-a simtit bine, nu-si mai vazuse colegii de o saptamana si ceva.
Duminica ne-am plimbat cu bicicleta prin oras, a fost foarte fain afara, apoi Stefan anu a dorit sa doarma... si pe la 5, cand ne-am hotarat sa mergem afara, a mancat si adormea cu mancarea in gura... s-aculcat de pe la 17.20 pana la 20.00, cand cu greu l-am trezit... ne-am plimbat putin si am urcat, ca ii era frig (transpirase in timpul somnului si desi era imbracat bine, nu a mai vrut sa stea).
De dimineata nu a vrut la gradi, o tine una si buna ca azi e serbarea, pe cand ea e joi, insa el stie ca tati vine la serbare direct :).
Azi mergem al ORL sa vedem ce este cu sinuzita lui (nu a trecut, dar macar sa ne dea trimitere la Praid...).

Elena, m-am intalnit ieri in parc cu o mamica, avea 2 copii (avea si pe mama ajutor, in timpul saptamanii) si mi-a zis ca e cumplit de greu :(. Asa mi-e de frica! Tu cum te descurci?

Sinzi, sanatate si drum bun. Sa ne spui ce reactie a avut David cand a venit acasa.

Crig, abia astept sa incepem si noi cursurile de inot, sper sa ii placa piciului meu, care de altfel e innebunit dupa apa...) si sa scape si el de problemele cu sinuzita (nu ca ar exista vreo legatura...), dar macar sa contracareze efectele sinuzitei asupra plamanilor.

Lucia, multa sanatate. Lasa ca trece si asta. Liviu este curajos, sa stea cu branula in manuta, Stefan cred ca nu ar vrea asa ceva! Doar daca e musai...

Katty, Andrei ce mai face? E bine, sanatos?

Aida, multa sanatate si va tinem pumnii. Va fi bine.

Azi incepe o saptamana lunga... Va doresc sa fiti sanatosi si voiosi.

Am si eu o veste buna, mama mea a iesit din spital, desi nu se simte grozav... Dar tot e ceva.

Nicoleta

Mergi la inceput