Copiii din 2002 (33)
Raspunsuri - Pagina 28
cristina22 spune:
Salutare ! La multi ani piticeilor si sanatate muuulta!!!!
Ne-am intors si noi din concediu. A fost frumos - frumos!!!Ne-am plimbat prin Frieburg (la cumparaturi), am fost la Titisee, o statiune din Muntii Padurea Neagra, am trecut si prin Franta.
Andrei a fost foarte incantat, ca si-a luat suveniruri-masinutede peste tot, dar cel mai mult i-au placut locurile de joaca din magazine.
Ne pregatim si noi de serbare, care va fi in 13. Sper sa se descurce Andrei, avand in vedere ca a lipsit o saptamana.Va avea un rol de print, va dansa samba si vals (atat am putut afla de la el)
NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
CORNELIAP33 spune:
Bine v-am regasit si cu intarziere :La multi ani tuturor copiilor!
Noi am sarbatorit cum se cuvine 1 iunie. Vineri au avut petrecere la gradi cu testoasele Ninja, o petrecere interactiva in care twestoasele puneau probleme iar copii trebuiau sa gaseasca raspunsuri/ solutii din filmele cu testoasele. Rares a fost foarte incantat ca el a stiut toate raspunsurile, cica...
Apoi inca de saptamana trecuta ma bate la cap ca a vazut el la Minimax ca sunt concursuri pentru copii pe stadionul LIA MANoliu, pe 2 iunie si ca trebuie musai sa mergem si noi.
Asa ca pe 2 iunie am mers pe stadion unde intradevar erau intreceri. Un astfel de concurs cuprindea 4 probe( de alergare, stafeta, sarituri si fotba), participarea la aceste probe aducandu-ti 4 abtibilduri Minimax; daca aveai 4 abtibilduri primeai medalie de campion la intrecerile Minimax(care este chiar frumoasa), diploma si cadou.
Rares de sambata sta non-stop cu medalia de gat si explica tuturor ca este campion. N-am reusit inca sa descarc pozele, dar cat de curand vi le voi pune.
Altfel la noi este foarte greu caci avem santier in curte(ne supraetajam casa) si nu ne vedem capul de treaba, dar weekendul asta i l-am dedicat lui.
Lucia Sanatate lui liviu, sper ca sa-si revina si sa nu fie nevoie de spitalizare. Si noi cam tusim, desi de 2 saptamani ne tratam cu Prospan si Ketof (seara), dar altfel e vioi si nu face febra.
Noi avem serbare pe 15 iunie si zilnic repeta la gradi pentru serbare, chestie care il plictiseste foarte tare si nu mai vrea sa se duca pentru ca el deja isi stie rolul si poeziile.
Toate cele bune tuturor copilasilor si maelor lor.
Ozi buna,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
sinzi_ana spune:
Am ajuns si noi in Ro...cu peripetii ca la orice drum lung...
Acum ne revenim...cu o plimbare prin Mamaia !!!!
Va pupam!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
katty spune:
Binea ati ajuns in Romania, Sinzi! Ce peripetii ati avut?
Cristina22, ma bucur ca v-ati distrat si a fost un concediu pe cinste! Bineinteles, ca te-asteptam cu poze!
Cornelia, felicitari micutului campion! Cred ca ati avut un weekend foarte plin! Si noi avem serbare tot pe 15 iunie! Dar fiindca a lipsit pana acum cu varicela asta, nici nu stiu ce rol are si ce are de invatat! De-abia azi a mers dupa 17 zile de absenta!
Nicoleta, ce-ti facut la doctor? V-a dat trimitere? Si ce a zis de Stefan? E sau nu sinuzita? Ma bucur ca mama ta e mai bine si s-a externat!
Lucia, voi ce mai faceti?
Noi suntem bine sanatosi, azi a inceput Andrei gradinita! El era foarte emotionat! Cand am ajuns erau cei de la Realitatea TV filmau intrarea in gradinita, poate se asteptau la stiri de senzatie fiind prima zi de inscrieri ptr. grupa mica! La filtrul de la cabinet l-a laudat d-na doctor ca ce bine i s-au vindecat bubitele! Colegii lui l-au intampinat cu urale de bucurie (si nu exagerez), l-au luat in brate (si eu m-am mirat), iar el s-a simtit brusc emotionat si nu repeta decat "Eu am avut varicela!". La sfarsitul zilei educatoarea l-a laudat ca a fost foarte cuminte, citez "chiar m-am mirat!"!
Weekendul l-am avut foarte activ si noi! Am fost cu rolele in parc ieri, a fost o bucurie totala dupa atata vreme!
Edit:
Va pun cateva poze de la "varicela" si pana ieri!
http://picasaweb.google.com/catalina.balaban/Mai2007/photo#5072285814242745954
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Salut
Vesti bune si de la noi, sinuzita s-a vindecat. Mi s-a sugerat/recomandat sa nu-l mai duc la gradi pe vara (ceea ce nu am cum sa fac, insa poate il voi duce mai putin, poate s-o indura vreo bunica ceva de noi...). Si nici la inot vara asta nu ne putem duce, ca nu este recomandat celor cu sinuzite.
In rest, totul bine si frumos, ba chiar a trebuit sa ii scoata niste ceara din ureche (a plans putin, desi nu e dureros), ceara de la racelile de anul asta, care nu se poate curata cu betisoare. Si fiindca a fost cuminte si totusi cooperant, a primit un ou Kinder :).
In rest, de facem planuri de Praid, as vrea sa mergem in iunie, sa vedem insa ce si cum, cu programul asta incarcat al lui tati.
Eu visez si la mare, mai mult pentru pici, pentru aerosoli, insa nici nu stim unde vom merge...
L-a laudat d-na educatoare ieri ca recita foarte frumos poeziile pentru serbare, cuintonatie si fara greseli :). M-am bucurat.
Katty, ma bucur ca intalnirea cu colegii lui Andrei a fost asa de placuta! Inseamna ca are prieteni! Asa au facut si colegii lui Stefan, cand l-au vazut dupa o saptamana la ziua unui copil, sambata.
Sinzi,imi inchipui ca nu a fost tocmai usor drumul spre Ro.
Cornelia, felicitari pentru medalie!
Eu imi doresc sa vina mai repede ziua de joi, ca are serbare Stefan, vine si tati al nostru... Iar maine sotul meu implineste 32 de ani. Insa nu va fi acasa pentru a-l sarbatori... insa vin ele vremuri mai bune.
Nicoleta
cristina22 spune:
Cornelia-sa traiasca campionul si la mai mare!!!
Sanzi-BINE ATI VENIT!!
Katty-frumoase bubite si muuulte, bine c-au trecut!!
Nicoleta-ce veste buna!
LA MULTI ANI SOTULUI!
HAIDETI SA O STRIGAM PE CRISTINA C SI SA-I URAM INSANATOSIRE LUI ROBERT!!!
am citit la Parintii intreaba..., ca ar fi bolnavior.
Karina spune:
Bine v-am regasit !
Nicoleta, ma bucur ca mama ta a iesit din spital, sanatate multa, ai incredere va fi mai bine. Ma bucur ca i-a trecut lui Stefan sinuzita.
Cristina_C pina la urma e sau nu scarlatina, ai aflat? Si cum se simte Robert?
Katty bine ca ati scapt de varicela si fara urme
Sinzi_ana bine ati ajuns in Romania ! Cum e in Mamaia ?
Cristina22 ma bucur ca v-ati distrat in concediu ! Pacat ca s-a terminat...
Cornelia, felicitari pt. micul campion !
Lucia, off tusea asta ! Si noi (si eu si Bogdan) ne luptam cu ea !
Sanatate multa ! Incearca sa-i dai ceai de cimbrisor pt. tuse. Pe noi ne calmeaza.
Aida, succes in Ungaria. Asteptam vesti bune.
Lulu_boches, la Bogdan la gradinita educatoarele sint intr-o continua miscare. Noroc cu directoarea, care nu pleaca nicaieri (doar e gradinita ei ). Daca s-au atasat de educatoare, va fi un pic dificil, dar copii trec mai usor peste attfel de momente, conteaza f. mult si noua educatoare cum va fi.
Crig72, ai implinit 21 ? Imi place tare mult printesa ta !
Mi-ar fi placut si mie sa locuiesc pe malul marii... Eu cred ca in viata anterioara am fost peste sau poate rata ?!
Mira, vacanta placuta ! Te admir sa stii si te invidiez ca ai 3 copii
Nicole, pe unde esti? Ce mai face Julian?
Noi sintem iar tusitori, adik si mami si Bogdan. Dar mergem la gradi si chiar si la inot. Joi, prima zi la inot, n-a vrut sa intre in apa, a stat pe marginea piscinei cu piciorusele in apa, cu slipulet si casca pe cap. Desi n-a intrat in apa, simbat dimi s-a trezit cu ochiul sting umflat si lipit. Acum nu stiu daca de la apa din bazin - fiindca bineinteles s-a stropit si pe cap si pe fata si in ochi, sau pur si simplu de la gradi. I-am pus Garasone (parca asa se cheama) in ochi si aproape bine deja. Doar ca tuseste din cind in cind, ca si mine de altfel. Il tratam cu sirop de brad si ceai de cimbrisor. Sper sa-i treaca cit mai repede, ca iar am ramas in urma cu somnul.
Simbata a fost sotul cu el sa-i faca analize: de alergie si citeva de singe. O parte din analize sint gata azi, alta parte miine, alta miercurea viitoare. Probabil ca o sa mearga sotul sa ia miine din rezultate si miercurea viitoare. Sper sa fie totul OK.
Astazi au fost la dentist la control, dintele tot se misca, dar cica sa-l lasam in pace. Are 2 carii la dintii din fata, dar tot asa ii lasam in pace, ca astia cad primii. Doctorita ne-a sfatuit sa cumparam un aparat de spalat dintii cu jet de apa. Are cineva asa ceva?
Bogdan a primit de 1 iunie o pereche de ochelari pt. inot, dar azi cred ca i-a uitat acasa. A mai primit un DVD cu Thomas (joc) si ar sta toata ziua sa se joace, desi are doar citeva joculete (spala trenul, il alimenteaza cu carbuni, incarca bolovani in vagoane, etc.)
Astazi a fost f. suparat, n-a vrut sa se scoale, apoi cind aproape a terminat de mincat a vomat, iar la gradinita a inceput sa plinga ca el nu vrea la inot. La dentist a stat cuminte si s-a laudat ca stie sa inoate (de unde, nu stiu). E cam miorlait zilele astea, nu prea doarme prea bine din cauza tusei. Azi dimi m-am trezit la 4 sa merg la baie si chiar ma bucuram ca in noaptea asta n-a tusit, dar cind m-am intors de la baie a inceput tusea - bineinteles ca l-am acompaniat si eu.
Bogdan are serbare pe 13 (vad ca multi copilasi au serbarea in aceasta zi) si este fermier. Ma bucura chestia asta, ca nu trebuie sa-i mai caut costum special.
Cam astea ar fi noutatile, va pupacesc si insanatosire grabnica bolnaviorilor.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
HelleneC spune:
Buna tuturor!
Sanzi, bine aiaterizat acasa in Ro! Cum s-a reacomodat David?
Katty, noi inca nu am trecut prin varicela si cand am vazut pozele... m-am ingrozit pentru ca George are o rezistenta scazuta la durere si mai ales la... scarpinat. Orice bubulica are, se ascunde pana o ciupeste si de asta mi-e groaza. As prefera sa faca varicela mai tarziu, mai ales ca o am si pe Gabi acum. Oricum, s-a refacut tare bine puiul tau si nu se vad semne.
Lucia, cum e Liviu? Inca iti tin pumnii, sa ne dai vesti bune!
Cristina22, super excursie! Cred ca v-ati simtit tare bine!
Nicoleta, sa iti traiasca sotul si bafta printului la serbare si ma bucur ca sinuzita e vindecata!
Karina, ma iau de mana cu tine, ca si eu sunt tusitoare si ragusita (mi-e teama sa nu le dau la prunci)! Si bravo lui Bogdanel ca a stat la stomatolog! Daca gasesti aparatul sa imi zici si mie, nu am auzit de asa ceva! Pe George tot eu il spal pe dinti ca nu am incredere in calitatea "spalarii proprii"!
Cornelia, sa iti traiasca campionul! Super faza cu medalia! Sa ne anunti cand pui poze sa vedem si dimploma si medalia!
Va pup pe toate, sa aveti o dupa amiaza placuta, eu merg la primarie sa imi ridic indemnizatia de nastere si banii de trusou... azi sunt buna de cinste!! Sper sa scap repede ca merg cu Gabi dupa mine si... am emotii sa nu fie cozi.
Toate bune, Elena
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
light spune:
Multumim pentru sfaturi, urari de bine si gandurile bune, tuturor.Ce sa spun, ieri i-a scos branula, si a fost bine, seara insa a inceput iar sa tuseasca un pic doar cat sa bage iar spaima in mine. Dimineata insa s-a trezit bine, si sper ca suntem pe drumul cel bun. Eu cred ca am luat virusul, pentru ca ma ustura gatul si imi curge nasul la greu, dar asta nu-i problema, important e ca Liviu sa scape cu bine de viroza asta.
sinzi_ana spune:
Cornelia, felicitari pt medalie!!! Asteptam poze de la concursuri!!!!
Katty, am vazut pozele si tare mi s-a facut mila de Andrei...ce de bubite avea!!! L-au deranjat rau? Cum a suportat?
E tare frumusel Andrei...si inalt!!! E chiar un baiat mare!!!!
Nicoleta, ma bucur ca va simiti mai bine!!! Va asteptam la mare la o gura de aerosoli!!!!
Karina, sanatate lui Bogdan!!! Sa stii ca uneori tusea poate fi si declansata de clorul de la piscina...dar trece dupa ce se obisnuieste...(nu stiu daca la voi este din cauza asta...dar noi am patit-o la inceput cateva zile)...
Elena, cand mai pui poze cu Gabriela? Ce bine ca ai un ajutor de nadejde in George!!!
Cristina22, nu puneti poze din vacanta? Imi plac tare pozele voastre!!!
Noi inca suntem in proces de acomodare...
Insa sunt surprinsa ca eu care ma laudam ca David e fluent in romana, nu prea vorbeste romana...ori nu prea mai stie, ori ii e jena ca face greseli...ori ii se pare ca toti inteleg engleza...nu stiu...Dar daca incepe ceva in ro, termina pe engleza...Asa ca strabunica a inceput sa invete si ea la 80 de ani limba engleza!!! haha!!! Ca si prietenii lui de altfel!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David