Copiii din 2002 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
ruxij spune:
La multi ani pentru printesele voastre, GabiK, LauraT, Cici!
Karina, multa sanatate lui Bogdan!!
Sanzi, tot ziceam acum cateva saptamani ca e bine ca la noi nu fac fractii la gradinita. Tin sa te anunt ca au inceput si aici Oricum, am vorbit cu alte mamici si la ei nu se face la pre-K ce se face la gradinita asta a noastra, ele spun ca asta e curiculum de kindergarten si nu de pre-K.
Gabbriela spune:
la multi ani Lili, multa sanatate, noroc si fericire Gabi sa iti traiasca scumpetea de fata si sa iti umple viata de bucuri.
Cu editarea listei, ori o face sinzi cu grija sa nu greseasca, ori asteptati pana deschid eu subiect cu lista noua.
in rest nimic nou la noi.. o ba da.. julian iara vb ro, acuma mai cursiv ca inainte si ceva mai bine, cu eng numai cu mine vb in rest cu toti din ro vb ro... mai zice si cate una in eng dar nu asa grav ca acea perioada cand vb mixt.
pun si poze recente curand...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
crig72 spune:
La multi ani Lili ,Ramona,Gianina!!Sa fiti sanatoase si petrecere frumoasa!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
Cristina_C spune:
La multi ani sarbatoritelor: Lili, Ramona si Gianina si multa sanatate bolnaviorilor !
sinzi_ana spune:
La multi ani Lili!!!!!
La multi ani Gianina!!!
La multi ani Ramona!!!
Ruxij, haahhaha!!! Spuneai ca ai vostri nu sunt asa academici!!! Vorbesti de scoala la care este? Sau de cea la care se va muta? Si Bogdan tot la montessori merge?
Pe mine ma intriga, ca acum ii indoapa cu atatea, si apoi le incetineste ritmul atat de mult (cica sa aprofundeze) incat devin plictisiti si dezinteresati....
Nicoleta, multa sanatate!!!! De ce nu il scoate un pic la aer sotul? Mai ales in Bv, unde sus in padure e aerul atat de curat si ii curatza plamanii???
Katty, sa le faci poze!!! haha!!! Stii ca eu sunt indragostita de Ana!!! Andrei pare tare protector cu ea si responsabil!! Ce progrese ati mai facut cu rolele???
Noi se pare ca le-am luat degeaba caci nu le-am mai folosit de mult!!!
Cristina, multumim!!! Ce de masinute are Andrei!!! hihi...
Mi-a placut la nebunie poza cu el pe cal!!! Unde ati calarit??? E frumos tare Andrei...si finutz!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Nicoleta spune:
Salut.
Eu am amotii tare mari astazi, unchiul meu cu cancer se opereaza, a treia oara, aceasta fiind singura lui sansa. Dupa ce medicii de la Fundeni au refuzat sa il opereze, a acceptat acest lucru medicul care l-a operat prima data, insa din pacate el a iesit la pensie si opereaza acum la spitalul din Nehoiu. Ce sa zic, asptept cu sufletul la gura sa se termine operatia, va incepe la 11, si sa fie bine. Of, e tare greu.
Stefan este bine, desi are nasul infundat, mai ales nara corespondenta partii in care are sinuzita, adica dreapta. In rest mananca foarte bine, eu l-am rugat, Sinzi, pe sotul, sa nu iasa cu el afara, aici a fost vremea tare umeda ieri si sigur el nuŽar fi acceptat doar sa se plimbe, asa ca ar fi transpirat si ar fi fost mai rau, as incerca si azi sa il tinem in casa, iar de maine, daca vremea s-o mai potoli, sa iesim cu el putin, nu vreau sa inceapa cu febra si alte cele de luni, canu mai am solutii sa il tin acasa, tanti care ne mai ajuta este si ea bolnava...
As vrea si eu ca la gradi sa aiba metode mai... individuale, insa cum sa fii individual cu ... 33 de copii? Hm, s-a mai inscris o fetita, mi se pare asa o chestie...
Sper sa mai intru mai pe seara cu vesti bune. Mai ales despre unchiul meu.
Nicoleta
cristina22 spune:
Sanzi-multam'!
Mergem la calarie in apropiere de Baile Felix. Este tare frumos. Am inceput prima data cu poneii, dar acum Andrei prefera caii, probabil pt ca ca au mersul mai lin.
Nicoleta-sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Sanatate piticului!
Unde iesiti la sfarsit de saptamana??
La Oradea ploua si e atat de mohorat...
SA AUZIM NUMAI DE BINE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
katty spune:
Intru si eu pe fuga, nu am prea mult timp, ca am mult de lucru.
Nicoleta, fiti tari, o sa ne si noi ptr. unchiul tau. sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Sinzi, intre timp se va contramanda totul ptr. sambata, fiindca Andrei are o prea frumoasa varicela. Ieri dimineata avea o bubita silfida (el a zis ca l-a piscat tantarul), dupa amiaza avea un pic de febra si mai multe bubite pe burtica, l-am dus la doctor, a confirmat ca e varicela, iar seara era plin peste tot, si in cap!
Asa ca weekend fortat in casa!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Multumesc pentru incurajari, acum este in operatie, asta zic si eu, Doamne-ajuta!
Am o stare foarte ciudata, agitatie, este cred cel mai grav eveniment la care... particip cu atatea emotii.
Sper sa fie bine.
Katty, e bine ca a facut acum, ii trece repede, copil fiind ii va fi usor. Rabdare si "tutun". Si veti mai avea week-end-uri, nu-i bai. Mai ales ca este mai urat afara :).
Nicoleta
carmen spune:
Hello la toata lumea.
Elena mai mult am vazut-o pe Gabi in poze decat am vazut-o in parc sapt trecuta .
La Mult Ani!Lili, Gianina, Ramona! Multa sanatate si o copilarie frumoasa.
De cateva seri incoace Ana se roaga la culcare pentru un bebelus in burtica lui mami: o fratioara!!! e tare hotarata si mi-a spus clar ca isi doreste. Ce sa fac acum? O fi stiind ea ceva ce eu inca nu simt???? Oricum Daria a venit pe lume pe neasteptate asa ca orice e posibil.
Am pus cateva poze din luna aprilie, sper sa va placa.
http://good-times.webshots.com/album/558940886SDiugS?start=0
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.