Copiii din 2002 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
crig72 spune:
hahaha Elena ce m-ai distrat!va asteptam cu mare drag!!In ceea ce o priveste pe Mariuca vezi ca pana la jumatatea lui august e pazita binesa va fie de bine botezul!pupici pentru Gabriela.ce bine ar fi sa veniti si cu ea la mare!!
super pozele Nicoleta!
ruxij sa vezi la noi preturieu dau 80 de dolari pe luna 12 sedinte.
Cici si eu am invitat-o pe educatoarea Mariucai la ziua ei.Stiam ca o iubeste foarte mult si a fost o idee super.Spor la pregatiri!!
pupici!!am plecat si noi la plimbare.
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
katty spune:
Aoleo, dar ce-ati mai scris!
Am vazut toate pozele:
Nicoleta, superbe pozele de la Viena, se vede ca v-ati distrat si ca a fost frumos!
Nu stiu ce sa-ti zic legat de unchiul tau. Si eu l-am avut pe tata cu cancer, si cat am crezut in miracole, nimic nu l-a ajutat! Au facut experimente pe el medicii de la Spitalul Militar! Nici ceaiuri, nici bioenergie, nici nimic! La fel si cu socru-meu! Vorba Elenei, fiti cat mai aprope de el sufleteste!
Elena, frumoase pozele de la botez! Scumpica Gabriela, era chiar ca o printesa! Nici eu n-am avut acces in biserica la botezul lui Andrei, desi imi facuse slujba de la 40 de zile, dar in cele doua randuri cand am fost nasica, mamicile au stat langa mine in biserica si m-au ajutat! Asa ca depinde de preotul care oficiaza si de regulile bisericii!
Cici, si la cateva zile de nastere la care a fost Andrei la colegii lui de gradinita au fost educatoarele. Ele chiar se bucura ca sunt apreciate si iubite! La multi ani, Gianinei!
Sinzi, simpatic David, mi-au placut si pozele, dar mi-a placut mult filmuletul in care inota (ce viteza are!!!)
Crig, pupici Mariucai ptr. inot!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
crig72 spune:
katty pupici si de la noi!
azi n-am fost la scoala asa ca am inceput ziua cu o vizita la viitoarea gradinita a Mariucai.A fost primita foarte frumos si a fost foarte incantata.
Mariuca i-a servit cu bomboane apoi le-a impartit foi pentru colorat.era foarte bucuroasa ca o ajuta pe dna.Copiii niste dulci!!poate pana iau vacanta mai mergem o data.
am mai pus niste poze
http://good-times.webshots.com/photo/2157747940065090328bhoiFD
va pup!!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
ruxij spune:
M-am uitat putin la pozele voastre. Nicoleta, sunt f. frumoase pozele de la Viena! Si ale Elenei de la botez! Criq, cred ca ti-am mai spus, imi place de Mariuca de mor! E f. frumoasa!
crig72 spune:
ruxij multumesc !apropo de foarte frumoasa ..eram in carrefour si o dna ii spune "vai dar ce ochi frumosi !"la care Mariuca "da stiu"..haha..e tare modesta dupa cum vedeti.(PS eu sunt crig nu criq ..hihi)Nadina pupici de la noi si felicitari!!navigam pe DC si am citit de voi.te asteptam cand ai timp cu povesti.
puup
katty spune:
Crig, multam fain ptr. pozele cu Mariuca, si ptr. ca am vazut marea pe anul asta!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
HelleneC spune:
Salut!
Noi am mai trecut si de un alt moment important, al scaldatului de catre nasi (cate traditiiii, ca nici eu nu stiu ce ne mai asteapta)! George si-a revendifat ursuletul cantator al lui Gabi, cu pretextul: "i-l dau inapoi cand creste mare" = adica atunci cand se termina bateriile! daca vreti sa imi vedeti puiuta mica si pe George cu ursul, uitati-va aici!
Cristina (Crig), iertaciune ca pana acum de ametita ce sunt tot cu q iti scriam numele. Ma revansez eu cumva pe la vara... cu un suc... sau bere... sau de amandoua! Ma distreaza Mariuca ta, macar asteapta sa i se faca complimente, al meu si le face singur!
Am vazut pozele voastre, asa ma apuca un dor de plimbat, poate in drum spre mare poposim si la Viena (eu m-as incumeta sa merg asa)!
Gata, fug sa pregatesc ultimul bibe pe ziua de azi si apoi sa ma adorm si eu vreo ora-doua, pana scartaie buburuza!
O zi buna pe maine!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
Nicoleta spune:
Salut.
Si eu am vazut poze frumoase (Elena, Crig, Sinzi si toate celelalte din urma), si copii frumosi, asa ma apuca un dor de inca un copil, Elena, insa am o problema medicala de rezolvat, inca nu reusesc sa ii dau de capat... Ne gandim anul asta unde sa mergem la mare, am merge la noi, ca e mai aproape, insa am prins gustul strainataturilor :).
Insa situatia de anul asta este una mai speciala, trebuie sa fim aproape de casa.
In rest cautam costume de Popeye, cautam de incaltat pentru Stefan si nu gasim numere, ni se spune ca primesc marfa... Asteptam, poate mai merg azi undeva unde ieri era inventar...
Tati al nostru a plecat aseara la... Viena, vine maine, no asteptam week-endul, situatia cu unchiul meu ma ucide, ca ma simt neputincioasa, ei azi merg la Fundeni, sa speram ca starea lui rea nu este datorata cancerului, desi ma indoiesc...
Va doresc o zi minunata, si nu asa de calduroasa ca ceade ieri (insuportabil aerul si pe la 7 seara :(...).
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Sunt atat de incantata!!!! Azi trebuia sa ii imbracam in costume nationale si eram tare trista ca nu am nici o ie pt David...
Dar ne-am gandit (eu si nasa lui) sa facem noi una...si am umblat toata ziua prin magazine ieri, si am cusut toata noaptea si uite ce a iesit:
http://good-times.webshots.com/photo/2828070380087737923vwUyzZ
Iar David a fost foarte fericit si incantat de tara lui!!! hihi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
ruxij spune:
Bravo domne! Extraordinar! Super!
Dar americanii au costum national? Cowboys?? Rochii d'alea cu shortz?