Copiii din 2002 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Elena, felicitari pt botez!!! Si asteptam poze!!!!

Ruxij, Bogdan mai merge la scoala in vara? Si eu vreau cat mai multe activitati pt David...aici insa sunt si f scumpe...

Cris, pai laud-o mai des

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Merge la scoala, dar nu toata vara, in iunie imi voi lua eu niste concediu, iar in luna iulie o sa stea acasa toata luna ca vin parintii mei, special ca sa stea cu el si sa si vb doar romaneste, ca avem probleme cu romana.
Mie nu mi se par scumpe activitatile aici. Inotul e scump intr-adevar ca e cu instructor privat (da' nu mai scump decat un abonament la piscina in bucuresti, unde am auzit ca e 150Euro/luna), dar tenisul a fost 43$ pentru o luna, de trei ori pe saptamana, iar gimnastica vreo 70 pt. doua luni, abonamentul la bazin 70$ pt. toata vara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cici

Sa-mi fie rusine ca nu am mai trecut pe aici.
Dar uite ca acum am nevoie de cateva sfaturi si v-am gasit rapid.
Deci.Joi e ziua Gianinei dar atunci vin nasii,deci o sarbatorim alaturi de copii,abia duminica.Bunn,Gianina vrea sa chemam multi copii,adica 15 de la gradi' si vreo 5 de prin vecini.Bun si asta.
In speranta ca va fi cald,vom petrece cu totii in curte,dar cu ce ii ospatez pe copii?
Voi care deja ati serbat 5 anisori cu copii,ce ati pregatit?
Si ce jocuri sau distractii ati avut?
Dati-mi idei sau link-uri spre idei
A,si inca ceva,ea merge la o gradinita germana si o iubeste mult pe sora Coleta(educatoarea ei) .Isi doreste sa o invitam si pe ea.O invitam sau o sa inhibe copii?(de la traznai)

casuta cu pitici

Eu zic sa o invitati, daca e dorinta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, ma refeream la Florida... Eu platesc pe luna 170$ inot (de 2 ori pe sapt cu inca 2-3 copii in grupa), 800$ gradi (pana la 13.00), 150$ fotbal si cat am facut cu antrenor tenisul era 150$ (o data pe sapt) acum joaca sotul meu cu el...
Deci e destul de scump (cel putin pt noi)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ruxij, ma refeream la Florida... Eu platesc pe luna 170$ inot (de 2 ori pe sapt cu inca 2-3 copii in grupa), 800$ gradi (pana la 13.00), 150$ fotbal si cat am facut cu antrenor tenisul era 150$ (o data pe sapt) acum joaca sotul meu cu el...
Deci e destul de scump (cel putin pt noi)

:

Aoleu, si mie mi se pare f. scump la voi. Nici noi n-am putea face fatza. Si gradi la noi e doar 450$/luna. Poate la voi sunt insa si salarii mai mari ca in Indiana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, ce activitate a fost de cand nu am mai intrat!
Crig, felicitari pentru micuta inotatoare. Am facut poze la zoo, numai sa imi fac timp sa le pun, ca nu prea mai am timp, parca au intrat zilele in sac!
Sinzi, foarte dragute pozele!
Anina, sa va distrati la Buzias! Si sa ne aratati poze.
Elena, tu de ce nu ai putut intra la botez? Mie mi-a citit preotul si am putut intra, desi nu trecusera 40 de zile.
Ruxij si Sanzi, preturile sunt mari oricum, oriunde ai lua-o... pentru Romania . Important este sa va permiteti sau sa alegeti ce le convine pustanilor. Bine ca aveti alternative, eu sunt cam dezamagita de Brasov pe tema asta, insa incercam sa facem si noi ceva cu Stefan, sa il inscriem la alte cursuri decat la gradi (unde face engleza, gimnastica si dansuri - insa sunt multi copii, nu prea are parte de multa atentie...).
Va doresc o saptamana minunata.
Eu am mare problema, fratele mamei are cancer, se pare ca estein faza terminala, el s-a operat acum 2 ani si de atunci a stiut... de o saptamana vomita continuu si a slabit 10 kg, cancerul s-a extins de la intestin... face dializa de 3 ori pe saptamana... cum sa-l ajut?
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut tuturor!
In sfarsit a venit si la noi caldurica, asa ca de azi incepem sa bantuim prin oras pe bune, George e cel mai incantat. Insa el vrea sa impinga caruciorul Gabrielei si nu prea este in tema cu directia (nu are carnet de conducere), asa ca de aici sigur vom avea dispute!
Am reusit sa pun si poze de la botez aici
Cici, la noi de obicei la petreceri la locurile de joaca se comanda pizza, si e foarte apreciata de copii. Plus tort, sampanie de copii (musaiiii!), suculete. Insa ei cand se intalnesc nu prea stau la mancat si servit, decat putin, prefera sa zburde, ai sa vezi si tu! Pentru distractie, ar fi fain sa poti "inchiria" un clown, daca aveti in zona, daca nu, stiu ca aici la Suceava sunt. Iti trimit pe pm numere de telefon de la doua locuri de joaca in care sunt chemati acestia si vorbeste cu doamnele de acolo, sper sa fie cooperante. Cu educatoarea e bine sa vorbesti, si nu cred ca acolo se vor simti copiii inhibati, de vreme ce Gianina o doreste inseamna ca nu are probleme. Cred ca daca va veni nu va sta nici ea foarte mult!
Vad ca si zilele astea sunt sarbatoriti: Luka a lui Yashy, la multi ani! si pentru toti sarbatoritii acestor zile!
Va pupam, sa aveti o saptamana buna si sanatate maxima!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Elena,multumesc inca o data pentru Pm.Chestia cu pizza e super,nu ma gandisem,si da, uitam de sampanie,si luam doar sucuri.
M-am gandit si la inghetata,cred ca ar incanta copii.
Dar ,cu parintii ce fac?Fac un coltisor special unde sa stea la o cafea si o palincuta ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Noi am comandat pizza si pentru parinti, am dus si ceva bere, vin, cafea, fiecare sa ia ce doreste. Unii parinti au mai dus la alte petreceri la care am fost cate un platou pentru parinti. Insa tinand cont ca atentia trebuie acordata copiilor, astia sunt pe primul plan, parintii tot cu ochii pe ei sunt. De obicei parintii nu prea i-am vazut servind mult la petreceri, isi pozeaza copiii, se amuza de ei... Insa daca ai palincuta de aia... buuuna, cred ca nu te vor refuza!
Noi inghetata am scos-o din calcul, pentru ca nu stiam de copii care are sau nu voie, plus ca in timpul jocului majoritatea erau transpirati. Si pentru copii, sa le cumperi baloane cu care sa plece fiecare acasa dupa petrecere. Se simt foarte importanti!
Nicoleta, la noi asa se face cu mamele, daca nu ai 40 de zile de la nastere, am vazut ca in alte parti in tara nu se tine cont, insa aici se respecta aspectele astea. Oricum, am stat ca si inauntru acolo, fiind usa care dadea fix la locul cu pricina. Cand ai vreme sa pui poze! Nu stiu ce sfat sa iti dau legat de unchiul tau, exact inainte de a naste eu am trecut si noi printr-o poveste de asta urata cu un unchi, nu vreau sa imi amintesc. Insa familia trebuie sa il sustina morala cat se poate!
Sanzi... ce preturiiii! Macar bine ca esti multumita de progresele lui David!
Ruxi, se pare ca veti avea o vara frumoasa, daca vin bunicii!
Criq, am oferta de ceva training la Mamaia in august, as vrea sa vin, mai ales ca mi se plateste totul (noi am vrea sa ajungem in 4, daca rezolva si tati sa poata pleca atunci in concediu), asa ca poate anul asta ne vom vedea... ca de doi ani tot imi propun sa o "abordam" pe Mariuca!
Gabb, ce mai faci?
Pana am scris mesajul a trecut ceva vreme, e mofturoasa Gabi, vrea la povesti intr-una...
Va pup, o dupa amiaza faina! Noi iesim indata la colindat!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Nicoleta, imi pare rau ca ai asa probleme :( Of.. Sper sa treci cat mai usor peste necaz.

Cici, cred ca e o idee super buna ideea Elenei cu pizza. Noi am fost sambata la o petrecere, la ziua a doi gemeni de la bogdan din clasa. A fost la McDonalds. Au servit si inghetata. Eu as zice sa pui suficienta pizza ca sa fie putin si pt. parinti, nu cred ca nu le place (mie imi place pizza si asta se vede pe fund ), plus cafea, palinca, vezi tu.

Noi in weekend am fost la petrecerea asta. Ieri a fost Mother's day, dar noi nu prea sarbatorim. Am fost cu Bogdan la o piscina la o prietena care sta la apartament, desi noi avem abonament la alta piscina, dar a vrut fata sa ii tinem companie. Apa a fost f. rece, copilul meu nu rezista mai mult de cateva minute acolo, iar eu nu m-am putut baga deloc in apa aceea. Acum ea ar vrea sa mai venim la ea la piscina, ba chiar sa i-l dau pe Bogdan si eu sa imi fac de cap singura cu barbatul, dar eu tare n-as vrea din cauza apei aleia, mi-e ca imi raceste copilul. In rest, a fost frumos, am stat si la plaja, apoi am mers la Pizza Hut si dupa intr-un parc. Seara ture cu bicla, fara maini, fara picioare...fara dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletaliche/detail?.dir=/28bbre2&.dnm=cc7are2.jpg&.src=ph

In sfarsit, poze cu noi.
Va plac?
Nicoleta

Mergi la inceput