Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
desiree spune:
danutz, ia mai las-o tu pe socrela sa se odihneasca si vino cu noi la plimbare in IOR..ca de cand ne ameninti..
Ralumat am vazut ca a avut o scuza buna ca pregatisem deja... pentru ea..Ralu, sper sa nu ne mai ratezi data viitoare.. e tare fain !
Multumesc fetelor care s-au interesat de bubitze..se usuca !!! inca se mai vad dar nu mai sunt rosii si inflamate...continuam tratamentul !
va doresc o seara minunata alaturi de sotiorii,iubitii si bebelusii vostri !
PS YAGMUR, la apel ! Ce e cu Asiza?
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Yagmur spune:
Salutare...
Nu am citit nimic din urma.. recuperez maine.
Sarbatorim nasterea lui Irinuca, nepotica prietenei mele Danutza... (cea fara de care nu m-as fi descurcat in Cluj).
Va pup dulce si va urez o noapte cat mai linistita...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
danutz spune:
Pai mai fetelor, Desiree si DeeaA, pai voi credeti ca eu nu vreau sa vin cu voi!!! Da' cum naiba sa fac ca eu de luni pana vineri sunt legata de birou pana la 6 seara iar voi in week-end lipsiti la apel! Hai sa va vad...veniti cu idei!
Si ma bucur ca a trecut cu bine si Rares al lui Ramsan peste operatie! 3 dintzisori...wow...noi mai avem mult pana acolo!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Mirona spune:
fetelor - le-as cita pe Ruxandra si pe Donia - dar ocup prea mult spatiu pe forum. Cate o pentru fiecare - ca bine le spuneti.
Am si eu cate ceva in cap - dar asa de greu ma exprim in ultimul timp - Dia stie - radem tot timpul pe aceasta tema.
ma bucur sa vad ca nu sunt singura cu astfel de idei.
quote:
Originally posted by Ariadna30
combateam regimul "spartan" al Mironei.
eu chiar nu stiu cum iti permiti? ti-am gresit eu cu ceva - sau asta e felul tau de a te exprima? continua asa - si vei monologa pe acest topic.
chiar nu stiu de ce m-am obosit sa-ti raspund.
va pupez de noapte buna pe toate.
P.S. salut revenirea pe forum a lui LORY - ultima data cand am vorbit m-a lasat telefonul ... de a trebuit sa intreb trecatorii cat e ceasul, sa stiu cand sa ma apropii de casa - sa nu cumva sa inceapa urlatorul si sa nu fiu pregatita.
salut revenirea pe forum si a lui Katrinel - fug sa vizionez pozele.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Mirona spune:
vai Monica - m-ai facut sa rosesc. Iti multumesc mult - sper ca si Kara sa spuna acelasi lucru.
sa stii ca m-am uitat de 3 ori la nume - mai, sigur e vorba de mine???
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
Dia1609 spune:
la tema zilei.. sau nu era tema zilei ci doar o discutie mai aprinsa?
anyway, la noi sta treaba cam asa: Oana si-a facut singura programul de somn-masa cand s-a simtit pregatita .. si inca l-a facut f. bine, asa ca doarme bine cam 11-12 ore/noapte de la ora 22:30-23 cu o trezire la 7-8 dimineata dupa care mai doarme pana la ora 11-12... si eu ma declar super-multumita! tot de una singura si-a scos mesele de noapte rand pe rand...
parerea mea e ca nu poti scoate unui bebe mesele de noapte dc el inca mai simte nevoia lor.. mi se pare aiurea, eu una n-as dormi sa stiu ca se trezeste copilul de foame si-i dau ceai ca sa-l ametesc pt inca 2-3 ore... pai de ce sa nu-i dau lapte dc ii este foame??? mie mi-ar placea sa beau apa in loc sa manc cand imi este foame? puneti-va problema ca poate copilul nu este satul, poate ca formula sau laptele de la san nu este suficient de consistent ca sa-i tina toata noaptea... dar inca o data, vorbesc in numele meu, eu am trecut si prin faze f. naspa cand oana refuza sa mance mai mult de 4 mese/zi si alea amarate si as fi dat orice se sa trezeasca noaptea sa ceara de mancare
in concluzie, dc Oana nu si-ar fi facut program eu as fi hranit-o la cerere si as fi asteptat sa fie pregatita sa-si faca un program
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Dia1609 spune:
miro, eu tare cred ca Kara se trezeste totusi de foame... stiu ca ai un cui ca-i dai bebelac, dar gandeste-te ca e singurul lapte de pe piata care nu are formula de continuare... cum e milumil 2 de la 4 luni si altele... eu chiar nu cred ca bebelacul ala poate fi suficient de satios pt toate varstele ... daca kara se trezeste de foame ca bebelacul nu-i tine de foame atatea ore, huh?
ca sa fiu mai coerenta, eu chiar cred ca 100 ml de bebelac nu satura in aceeasi masura un copil de o luna si unul de 5 luni
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Mirona spune:
Dia - mama - chiar tu ma intrebi asta?
uiti ca a avut nopti - chiar consecutive cand a dormit singurica de la 20.30 pana la 6 dimineata?
partea nasoala e ca taman atunci ne gaseam noi sa plecam din Tm - ba la ai mei - ca pleca Dani din tara - ba tot la ai mei - ca am facut botezu.
Ideea e - ca tot la ea am vazut ca se poate ... asa ca ... de ce acum nu se mai poate?
Incerc o saptamana - daca merge - ok - daca nu - normal ca nu infometez fata.
Si oricum - nu ma lasa inima mai mult de o ora sa o las flamanda - cedez si eu - ca doar nu-s ROBOT sau SPARTAN ... sau mai stiu eu ce apelativ mi-or mai gasi forumistele.
EDITEZ - pentru editarea ta:
tocmai de aceea la o luna papa 30 ml de formula - sau chiar 60 ml - iar acum la 5 luni - aproape 6 - papa si 210 ml. Hai mai ca nu e chiar asa de rau bebelacul - nu vezi ca avem buci mai mari decat ale voastre??? huhh??? sah???
hai mai ca te sun - sau suna-ma tu - ai culcat prunca?
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Dia - mama - chiar tu ma intrebi asta?
uiti ca a avut nopti - chiar consecutive cand a dormit singurica de la 20.30 pana la 6 dimineata?
partea nasoala e ca taman atunci ne gaseam noi sa plecam din Tm - ba la ai mei - ca pleca Dani din tara - ba tot la ai mei - ca am facut botezu.
Ideea e - ca tot la ea am vazut ca se poate ... asa ca ... de ce acum nu se mai poate?
Incerc o saptamana - daca merge - ok - daca nu - normal ca nu infometez fata.
Si oricum - nu ma lasa inima mai mult de o ora sa o las flamanda - cedez si eu - ca doar nu-s ROBOT sau SPARTAN ... sau mai stiu eu ce apelativ mi-or mai gasi forumistele.
io m-am tot gandit... poate ca atunci s-o putut ca oboseala era mai mare ca foamea... sau poate ca i-au crescut nevoile ... habar n-am ... io tot zic sa incerci totusi sa schimbi laptele..humana ai incercat?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Ktrinel spune:
mirona, in tara nu exista lapte de la Nestle?scuze ca ma bag in discutia voastra, dar vad ca ai probleme cu laptele.