Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Seara buna...
nu prea am acces la calculator.

Am fost si eu azi in P-ta marasti, am gasit magazinul de gravide. Haine din Ungaria-similare cu cele de la Mamystic -multe compleuri din in... Preturi mai mici decat la Mamystic.

Gabriella, eu stau mai sus in zona de case iar pe aici, chiar ma gandeam, ca drumurile nu sunt accesibile carucioarelor-sau ne luam unul cu amortizor!Da' te invit cu mare placere la mine in curte....ne facem pista!
Fug sa culc copilu'.Pa!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, si eu tot in partea de sus a Campului stau, mai precis pina unde incepe sa se strice drumul. Dar eu stau la bloc, e un bloc micut cu 2 etaje, care nu are acces dinspre strada, dar tot bloc este! Parca vrem si noi la casa acum. Adevarul asta e, asa s-a stricat drumul asta. Nu stiu cand il vor repara! Ce frumos ca stati la casa> Se poate Ilinca juca in curte!

Te pup, o seara faina!

P.S. Eu de cand nu mi-e mai rau, respectiv din luna a 4-a am cam luat-o pe aratura cu mancarea...Mi-e foame si as manca non-stop, si m-am si ingrasat ...Offfffffffffffffff

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!!!
Stati pe Campului????Si eu!!!!Unde anume,la ce numar????Eu la 244,intr-un bloc cu 2 etaje.

msl este o clinica privata in Cluj,dar daca cumva sunt probleme la nastere te trimit la Stanca sau la Gine 1.E doar un singur doctor acolo,Dr.Nanu.Intradevar sunt conditii bune,dar nu stiu ce preferi,sa ai conditii bune sau profesionalism.Sunt fete care au nascut acolo si au fost foarte multumite,dar altele nu.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata si de la noi....

Gabriella, eu mananc f. mult de la inceputul sarcinii. In prima sarcina am luat 22kg asa ca....am sanse sa ajung un butoi, din nou...

Eu nu stiu la ce numar stau... de fapt casa nu are front la Campului ci pe o stradutza paralela...in zona unde o stricat drumul sigur ati sesizat o casa cu statuie in curte-daca va plimbati in zona.Eu stau in casa din spatele acestui "Versailles"..acoperis verde!

mai vin, tre' sa lucrez putin...

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Raluca stiu unde e!Acolo la podulet.Eu stau putin mai sus.
Ce bine ca stam aproape.O sa putem sa ne plimbam cu bebeii.Sau cand o sa avem burti mari,trebuie sa facem miscare,nu???

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fantastic! Deja trei locuim in aceeasi zona!
Raluca, stiu de casa aia, am remarcat-o iti dai seama, mi se pare intruchiparea kitsh-ului! Eu stau mai jos, la 161.

Eu, la inceputul sarcinii cand mi-era foarte rau, am zis ca sigur nu ma voi ingrasa mai mult de 12 kg, acum ca doar in 2 luni am pus vreo 5 kg, nu mai sint sigura de nimik.

Va pup, am plecat in delegatie pina duminica,
Weekend frumos!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata la toata lumea
Imi spuneti va rog unde e magazinul din Piata Marasti? Ca eu credeam ca sunt asa vreo 20 de buticuri la primul etaj, si ieri m-am invartit pe acolo ca un titirez, pe la vreo 3 etaje, dar nu l-am gasit
Ieri seara am fost la Cora, am vazut vreo sapte-opt burtici

Nicoleta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Iote c-am dat de clujence de-ale mele ...

Ma primiti si pe mine in ???? Chiar daca sunt deja mamica???? Am un baietel, Denis-Cristian, de 4 luni, nascut pe 19 decembrie 2006, la Stanca, cezariana, dr. Sbarciu.

Ramonella, subiectul...eu am deschis unul anul trecut "clinica Stanca din Cluj", dar, usor, usor, a murit...sper sa nu se intample la fel si cu subiectul asta...Asa ca....SA SCRIEEEEM...!

Va doresc la toate sarcini usoare si o nastere pe care sa n-o simtiti ...

Gimnastica gravi: eu am facut la Castellari, Fundatia Provita...sunt relativ ok, mie personal mi s-au parut cam dezorganizati, insa mai poti socializa cu alte gravidutze si asta mi-a placut...Plus ca cursurile de lactatie pe care le tine acolo d-na dr. Muresan sunt extrem de utile...datorite acestei femei alaptez eu exclusiv si la ora asta! Nu stiam de Neogym cand am fost gravi ca sigur as fi frecventat!!!

TT: Nu l-am facut, desi aveam trimiterea...si in niciun caz la Rombel, pentru ca, din cate-mi amintesc, trebuie neaparat corelate analizele de sange cu eco, altfel nu are relevanta testul! Stamatian face la gine 1 si una si alta. Cand eram gravi, Stamatian era in concediu prin strainataturi si am lasat-o balta atunci!

Kg in plus: eu m-am ingrasat cam 28 kg in sarcina ...e adevarat ca copilul a fost marisor la nastere, dar oricum e cumplit de greu sa le dau jos, mai ales in conditiile in care alaptez. Am dat jos vreo 7 la nastere, s-apoi inca vreo 8/9, dar mai ammmm....

Cam atat deocamdata...va pupacesc pe toate si sper sa ne adunam cat mai multe clujence...sa-mi amintiti sa va dau o listutza cu toate magazinele din Cluj pentru gravi si bb...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

MAGAZINE PENTRU COPII

CENTRU

BEBECENTER-„Fiecare bebelus conteaza”
str. Iului Maniu nr. 13
TELEFON: 0264-595969
ORAR: Luni-Vineri-10-18
(carucioare, patuturi, fotolii auto, mese de infasat, scaune pentru masa, biberoane, sterilizatoare, tetine, suzete, pompe de san, hrana pentru sugari, termometre digitale, cantare digitale, umidificatoare....)

Tom & Jerry
Str. Andrei Saguna – langa magazinul pt. mirese (fosta Tipografiei)
ORAR: Luni –Vineri- 10-20
Sambata 10-16
Mag.general pt.copii 0-12 ani, preturi accesibile

Toria B
Str.Croitorilor nr.3 – in statie bus nr.31 din P-ta M.Viteazu
TELEFON: 0741-201586
ORAR: Luni-Vineri 9-19
Sambata 9-15
Produse marca ToriaB (RO)
(carucioare, patuturi etc.)
Baby's Land
str. David Francisc nr. 10
tel. 0745 205 551, 0742 056 313
Lu - Vi: 10-19, Sb: 10-15
- magazin pentru fiecare bebelus -

IANA
Str. Eroilor nr.23
TELEFON: 0264-430167
ORAR: Luni-Vineri 10-18
Sambata 10-13
Haine copii 0-14 ani marcile Iana si Ellepi

BUGS BUNNY
Str. Cotitanr. 2
TELEFON: 0264-594599
Sambata 10-15
Imbracaminte si incaltaminte pentru copii

TRICO BEBE
str. Andrei Saguna nr. 34 - 36, tel. 432 830
Orar: Lu - Vi 9-19, Sb 9 - 14
Articole pentru nou-nascuti, imbracaminte copii, tricotaje, lenjerie.

ANACONDA
Str. Petru Maior nr.15/17
TELEFON: 0726-155221
0722-500011
ORAR: Luni-Vineri 10-20
Sambata 10-16
Mgazin de imbracaminte si incaltaminte pentru copii.
BAMBINO
Calea Motilor nr.65
(vis-a-vis de Spitalul Clinic de copii)
TELEFON: 0745-205551
Magazinul va ofera: tarcuri, patuturi, caruciare, scaune de masina, diverse accesorii pentru bebe
Junior Center
Toate tipurile de articole pentru copii 0-15 ani.
B-dul Eroilor nr. 31, tel. 595 297, mobil 0723 316 711, 0723 316 713, mail: juniorcentercj@yahoo.com

Rottana
P-ta Unirii nr. 12, tel. 430 121
Jucarii, cadouri, papetarie

Biamis
str I.C.Bratianu nr.36
Imbracaminte pentru copii de la nou-nascuti la 5 ani

Sami E&M
Piata Marasti, etaj 3
imbracaminte pentru gravide si copii
Magazinul ALABALA
In Sora Shopping Center
haine copii 0-14 ani

DAMBUL ROTUND

Mini ABC- „Totul pt. copilul tau”
Calea Baciului nr.44
TELEFON: 0264-454512
ORAR: Luni –Vineri- 9-18
Sambata 9-18
Articole puericultura, suzete, patuturi, carucioare, imbracaminte si incaltaminte copii 0-12 ani.

GRIGORESCU

H&M
Str.Miraslau nr.2 – P-ta Fortuna (langa mag. alimentar)
ORAR: Luni –Vineri- 9-20
Sambata 9-16
Imbracaminte si incaltaminte copii,Preturi mici, calitate satisfacatoare

MANASTUR

Maros Bike
Calea Floresti nr. 62 (parter bloc)
TELEFON: 0264-410 779
ORAR: Luni –Vineri- 10-18
Sambata 10-15
Carucioare, triciclete, paturi, biciclete, role, accesorii pt. biciclete, scaune masine, echipamente fitness si sportive diverse

Universul Copiilor
P-ta Flora – latura dinspre Calea Floresti
TELEFON: 0746 535570
ORAR: Luni –Vineri- 8-20
Sambata 8-16
Mag. General pt. copii (jucarii, imbracaminte, incaltaminte, etc.), preturi mici

Tom & Jerry
Str. Islazului nr. 13 – langa BIG
TELEFON: 0743-030743
ORAR: Luni –Vineri- 10-20
Sambata 10-16
Mag.general pt.copii 0-12 ani, preturi accesibile

Alpines
Mag. Big-la parter
TELEFON: 0264-423793
ORAR: Luni-Vineri- 9-21
Sambata 9-18
Duminica 9-14
Articole sportive pentru copii (schiuri, sowboard, clapari, costume schi, sanii, bob-uri, ghete cu patine, biciclete, motociclete, motociclete, casti-ochelari de innot, incaltaminte sport, treninguri,rucsaci, saci de dormit,caciuli, manusi, scurte, jucarii etc)

MARASTI

Maros Bike
Str. A.Vlaicu nr. 120
TELEFON: 0264-410 779
ORAR: Luni –Vineri- 9-18
Sambata 10-15
Carucioare, triciclete, paturi, biciclete, role, accesorii pt. biciclete, scaune masine, echipamente fitness si sportive diverse

Alpines
P-ta Marasti – langa mag. First Bike
TELEFON: 0264-412917
ORAR: Luni-Vineri- 9-19
Articole sportive pentru copii (schiuri, sowboard, clapari, costume schi, sanii, bob-uri, ghete cu patine, biciclete, motociclete, motociclete, casti-ochelari de innot, incaltaminte sport, treninguri,rucsaci, saci de dormit,caciuli, manusi, scurte, jucarii etc)
Universul Copiilor
P-ta Flora – latura dinspre Calea Floresti
TELEFON: 0746 535570
ORAR: Luni –Vineri- 8-20
Sambata 8-16

CHICCO
Str. Dorobantilor nr. 99-101
TELEFON: 0264.460.335
ORAR: Luni-Vineri 10-20
Sambata 10-18
Cosmetice, scaune de masa, carucioare, jucarii imbracaminte, incaltaminte

MAGAZINE PENTRU GRAVIDE
CENTRU

Toria B
Str.Croitorilor nr.3 – in statie bus nr.31 din P-ta M.Viteazu
TELEFON: 0741-201586
Sambata 9-15
Produse marca ToriaB (RO)
MamMystic
- magazin cu haine pentru gravide
strada I.C.Bratianu, Nr.12 (vis-a-vis de Academia de Muzica)
Luni-Vineri 10-20, Sambata: 10-15.
Tel. 0745-903942, 0742-630348.

IANA

Str. Eroilor nr.23
TELEFON: 0264-430167
ORAR: Luni-Vineri 10-18
Sambata 10-13
Sami E&M
Piata Marasti, etaj 3
imbracaminte pentru gravide si copii

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Multumim mult pentru lista Oana

Nicoleta 9+

Mergi la inceput