Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 7
Raluca spune:
Ce liniste si pace pe aici...toata lumea se odihneste?
O seara faina!
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Paflo spune:
Chiar ca e liniste...Recunosc ca nici eu n u sunt mult mai activa. Noi ne luptam cu ultima suta (cred ca mai degraba ultimii zeci) de metri...bebitza e coborata tare de tot, ma apasa de ma omoara...e activa, da din fundic, picioare de-mi salta burta in toate partile, si nu vrea sa iasa si basta in ciuda tuturor previziunilor. Maine mergem iar la control sa vedem, mai stam sau...
Sa aveti zile frumoase!
Florina 39+ si bebelina Sofia
Florina R.
olim spune:
salutare tuturor
ma primiti si pe mine in club?eu locuiesc in spania, sunt din mm, sotul din ms , dar vom locui in cluj intr-un viitopr destul de apropiat
Avem 10 saptamani si saptaman viitoare ne ducem sa ne vedem la eco, este prima, ca asa e in spania
azi am sunat la [http://www.cordbloodcenter.com/ro/index.htm]
voi ce parere aveti despre aceste prelevari de sange?
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
+10
ioanapopit spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o viitoare mamica si chiar ma bucur ca am gasit acest forum! Noi avem 30 de sapatamni si ne simtim super binehttp://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_12.gif
http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_12.gif Ma bucur ca v-am gasit pentru ca mai aflu una alta de la viitorele mamici.Ne ducem la domnul dr. Butnaru de la Gine 1! Super tipu'! Vreau si eu sa stiu cum o sa nasteti: faceti epidurala , nu faceti epidurala?
Ioana
nikol31 spune:
mamici din cluj, care dintre voi merge la Dr. Nanu? eu am inceput sa merg la el de la 5 saptamani cand mi-a confirmat sarcina si pana acum tot la el merg. sunteti multumite, ce stiti despre el, dsepre nasterile in acest spital privat etc??? nu am stiut la cine sa apelez atunci cand am aflat ca sunt insarcinata. inainte mergeeam la control periodic la Diculescu, dar dupa ce mi-am facut testul de sarcina si au aparut cele 2 liniute, l-am sunat si mi-a spus ca nu ma poate primi decat peste 3 saptamani. asa de tare m-am suparat ca nu am mai vrut sa merg la el si asa am ajuns la Nanu. credeti ca e ok? am tot auzit ca l;a nastere daca sunt ceva problemne te trimite de urgenta la Stanca. oare asa sa fie? tare ma sperie chestia asta!!! poate sunt printre mamici si femei care au nascut deja si ne pot impartasi din experienta lor. multumesc
+21
felicia20 spune:
Buna, dragutele mele clujence! Sper ca nu va suparati pe mine ca am intrat aici, va urmaresc tot timpul si imi place la nebunie atmosfera de aici. Din pacate eu inca nu sunt dar sunt o aspiranta infocata si ambitioasa si sper sa ne intalnim cat mai curand aici sa impartasim experiente si sfaturi. Pana atunci, va pe toate, va doresc frumosi si sanatosi si sa dea DD ca si mele sa fie ascultate.
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
laviniaN spune:
Felicia te asteptam sa vii si tu cat mai repede DOAMNE AJUTA!
Nikol eu am 2 prietene care au nascut la clinica lui NANU si au fost foarte multumite...dar intradevar daca ai probleme la sarcina te trimite la stanca sau la gine1,sa te interesezi daca au incubator pt copil,e mai bine sa fii precauta.
prietenele mele nu au avut nici o problema ele au nascut normal si totul a fost bine...conditiile cu siguranta sunt altele fata de spital.
LAVINIA22+
arleena spune:
Buna mamici si viitoare mamici din cluj. imediat se face anul de cand am nascut(la stanca cu Fulga Florescu) si m-a luat o nostalgie sa citesc pe la odisee....am ramas surprins placuta ca ati facut un grup al clujencelor.
va doresc tuturor sarcina usoara si bebei sanatosi si cuminti.
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
ne votati la CONCURS??
Gabriela77 spune:
Buna gravidutze clujence! Noi venim cu vesti despre culoarea caruciorului! O sa avem o fetitaaaaaaaaaaa!!! Si tare fericiti mai sintem! Am aflat si vesti mai putin bune, cum ca placenta e in continuare jos, eu speram sa se mai ridice, inca mai sper! In rest bine, o lasam mai moale cu serviciu si mai multa grija de noi!
Olim, Ioana, Arleena, va salut cu drag!
Felicia, sad ea Domul sa vii in odisee cat de curand!
Nikol, asta am auzit si eu de clinica privata. Fetele care au nascut acolo au fost multumite, dar exista inconvenientul acela…
Arleena, ce copii frumosi! Felicitari!
Raluca, cum e ? Misca bebe mic, misca?
Va pup,
Gabriela, 20 +