Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

..........

Arleena, ce copii frumosi! Felicitari!

...............

Gabriela, 20 +

merci de compliment dar care copii??eu numai unul am....un fecior de aproape 1 an ALEX

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by arleena

quote:

..........

Arleena, ce copii frumosi! Felicitari!

...............

Gabriela, 20 +

merci de compliment dar care copii??eu numai unul am....un fecior de aproape 1 an ALEX

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Scuze! M-am lamurit acum! Vazusem doi copii in poza, de-acolo confuzia. Orisicum frumusel foc feciorul tau, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata si de la noi...desi am avut o noapte horor..m-a apucat o colica renala de era sa ajung la urgente....da' las' ca trece!

Ma bucur ca s-a mai animat atmosfera pe aici..va doresc un wk-end placut.Eu o sa-l petrec in pat, din pacate!

Monica...pacat ca actiunea noastra s-a terminat atat de tragic.

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

arleena, nu imi poti spune mai multe despre Fulga? si eu deocamdata tot la ea sunt. ce nu-mi place e ca la cabinet nu are decat un eco cam vechiut.
multam

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Paflo, nastere usoara...daca nu s-a intamplat deja evenimentul!!! Tzinem pumnii!
Monica,

Clinica Nanu: am doua prietene care au nascut acolo cu cezariana...au fost relativ multumite, dar nu s-ar mai duce acolo a doua oara, cel putin asa mi-au spus ele...intr-adevar nu prea e dotata clinica asta particulara si Doamne Fereste de complicatii severe! Stiti cum se spune: daca am nascut usor si fara complicatii, vai ce medic bun am avut!!! ...Nu ma intelegei gresit...nu sunt nici pro, nici contra acestei clinici, doar ca eu nu m-am dus acolo sa nasc....

Raluca, sanatate multa

Gabriela, felicitari pentru caruciorul roz!!!
Felicia, Doamne ajuta sa te vedem cat mai repede printre gravidutze!!!!!!

Eu n-am avut net vreo 6 zile de aceea n-am mai prestat, dar problema e rezolvata!!! ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Olim, e treaba buna cu prelevarea acestor celule stem...mie imi pare rau ca nu mi-am facut, desi aveam destule informatii despre sistem; dar cred ca datorita faptului ca totul e in faza de pionierat la noi n-am prea avut incredere...dar imi pare rau acuma, asta e...poate la urmatorul bb...exista un subiect pe aceasta tema pe forum...cred ca la Nasterea unei stele...da si tu o cautare pe forum...In orice caz...metoda e aplicata cu succes in Cluj si la Stanca si la Gine1, iar medicii stiu despre ce-i vorba in propozitie......

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Asiza, multumesc mult! Adevarul e ca sint tare fericita si incantata de veste!
Raluca, sper ca te simti mai bine!

Si eu ma gandesc serios la prelevarea si pastrarea acestor celule din cordonul ombilical. Deci zici ca la Cluj deja se aplica cu succes? Excelent, o sa ma informez mai bine si asupra costurilor!!

O zi frumoasa!

Gabriela, 20 +

Mergi la inceput

quote:

Asiza, multumesc mult! Adevarul e ca sint tare fericita si incantata de veste!
Raluca, sper ca te simti mai bine!

Si eu ma gandesc serios la prelevarea si pastrarea acestor celule din cordonul ombilical. Deci zici ca la Cluj deja se aplica cu succes? Excelent, o sa ma informez mai bine si asupra costurilor!!

O zi frumoasa!

Gabriela, 20 +

Costa 900 EUR + depozitarea anuala undeva pe la 15 EUR...deci rezonabil cat de cat...banca de celule e in Slovacia daca am inteles bine, insa e o firma, undeva in P-ta 14 Iulie caruia i te poti adresa cu privire la problema...ei comanda si kitul pentru care nu platesti nimic...Incerc sa aflu nr de tel de la ei...

Mergi la inceput

Super, super! Multumesc din suflet! E mai ieftin decat auzisem eu! Chiar merita! Ti-as fi recunoscatoare daca poti afla numarul de telefon!

Mergi la inceput

Asiza, ce frumusel e baietelul vostru! Sa va traiasca!

Mergi la inceput