Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Asiza, ce frumusel e baietelul vostru! Sa va traiasca!

Mersi, mersi...ia d-aci o bere.......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Gabriela si pe mine ma intereseaza prelevarea de celule,daca afli numarul de telefon sa-l postezi pe forum....eu de fapt locuiesc in Bratislava Slovacia ,daca eram acolo sigur recoltam ,aici nu stiam daca exista posibilitatea la cluj....am venit acasa pt ca am avut probleme cu sarcina si acolo eram mai mult singura sotul calatoreste foarte mult.

acum asteptam septembrie sa se nasca bebita si apoi sa ne duca inapoi taticul la Bratislava.

Asiza aveti o minunatie de baietel.Sa va traiasca!

Raluca sper ca te simti mai bine cu durerile de rinichi.

Eu sunt tot cuminte in patuc astept saptamana viitoare imi vine sotiorul acasa ,iar in 15 mai avem programare la eco morfologica.

Va pup LAVINIA23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Servus fetelor,
Pentru prelevare de celule stem : www.cordbloodcenter. com,
La Cluj Cord Blood Center SRL, str. Spaluiul Independentei, nr. 1,
tel. 0264-375010, 0729-146522.
Cum te simti Lavinia??
Fetelor, am fost la NeoGym la aerobic, a fost super, cred ca o sa-mi platesc un abonament. Vreau sa merg si la cursurile de teorie.

Poze concediu 29 saptamani
Mioara 31+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mioara, multumim mult de tot pt informatie! Zici ca e fain la Neogym? Eu va trebui intai sa intreb medicul daca in conditiile date, placenta inserata jos, e voie sa ma duc!

Lavinia, ce face bebelina ta? Tu esti ok, nu? Pacat ca nu e sotiorul cu voi! Tare greu trebuie sa fie!

Pup

Gabriela, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mioara, multumim pentru detalii! ...Nu stii, la Neogym au si program de gimnastica postpartum?...si inca ceva...m-am uitat la pozele de la semnatura si am vazut, pe langa burticoase frumoase , si ca ati fost la Debrecen la ceva stranduri...imi poti da mai multe detalii, eventual un numar de telefon unde pot face rezervare, vorbesc astia si engleza, ca maghiara mea e in plop pe undeva, preturi, conditii, pot pleca cu copilu' dupa mine?...te-am bombartdat cu intrebari...Mersi...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
am trecut sa salutam burticile si bebei din ele
eu am putina treaba azi, dar sper sa revin pe la voi.Am sunat si eu la cluj si au zs ca in Spania nu au avut nici un caz, dar ca se intereseaza si imi spun.Abia astept.Am inteles ca din iunie taxa anuala va fii de 30 de euro, care tot nu mi se pare asa mult.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, burtici!
Desi am pierdut vineri dopul, se pare ca printesei noastre ii place tare in burtica si nu se grabeste sa iasa (si deja am intrat in sapt 40!). Oricum, miercuri ne internam ptr provocare, asa ca mai avem doar 2 zile . Abia astept sa o vad, sa o strang in brate! Tati s-a tot rugat de ea sa iasa ieri (noi amandoi suntem nascuti duminica si tare ar fi vrut sa fie si bebelina, dar...), dar se pare ca micuta se lasa asteptata (vorba soacra-mei: 'un covor rosu, sampanie, ceva?!'). In rest, cateva dureri de tipul celor de la ciclu vineri (dupa ce am cam exegerat cu plimbatul la cumparaturi) si contractii nedureroase mai frecvente si mai lungi ieri.
In rest...asteptam si e grea asteptarea .
Va dau un link cu pozele noastre (mai mult cu burtica, caci cu bebelina multe le am pe hartie si nu pe dvd, din pacate):
http://new.photos.yahoo.com/c_florina/album
Va doresc zile bune si sarcini usoare (cel putin la fel de usoare ca cea pe care am avut-o eu pana acum, si, credeti-ma ca mi-a fost superbine in sarcina!)!
Florina 40+ si bebelina Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

facem galeria pentru Sofia
se pare ca anul asta e anul Sofiilor, chiar printesa Spaniei o v-a boteza pe fetita Sofia, dupa Regina Spaniei, carrie de la cluj tot sofia, iar a mea daca e fetita tot Sofia.Poate miercuri cand mergem la eco ne spune ce este
sa ai o nastere usoara si mult lapte, si o Sofia mancacioasa
te asteptam cu vesti noi

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Florina, sa ai parte de o nastere usoara si de un asa cum iti doresti.

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Florina sa ai o nastere usoara si totul sa fie bine!!!!!Tinem pumnii!!!!!Doamne ajuta!!!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput