Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt o viitoare mamica din Cluj si am o sarcina de 15 saptamani. Merg la d-na dr. Puscas la Ginecologie 1.
Nu mai stiu exact daca sa fac TT sau nu dupa tot ce am citit aici...
Am programare saptamana aceasta la dr. Stamatian.....
Sarcina usoara la toata lumea!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

ma primiti si pe mine in ceasul al 12-lea?ca jur ca nu am stiut ca mai este un subiect cu clujence inafara de cluj rulz!unde ma simt excelent si va invit si pe voi dupa ce vin bebeii!(Olim, Ramonella n-ati zis nimik da v-am gasit eu)

eu sunt in sapt 38 si maine ma duc la control poate si sa ma internez.voi naste cu dr Muresan la gine 1 pe printesa Carina Sofia.

Raluca si Anda ma bucur sa va vad pe aici, multi pupici de la noi!

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Carrie bine ai venit!!!!Pana la urma ne-ai gasit tu!Vad ca se apropie marea intalnire cu bebeul.Ce frumos!!!!Mult noroc si nastere usoara!!!!!!!Doamne ajuta!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

carrie, eu nu am zis nimic, ca nu demult am descoperit subiectul, ca ramonella, nu zice nimic, chiar daca vorbim toata ziua pe mes
oricum , te-am pomenit la mesajul de mai sus, si pe Carina Sofa la fel
va pupam pe toate si bine ai venit in gasca carrie

+11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Florina, tinem pumnii! Nastere usoara si o Sofia sanatoasa! Frumos nume!

Carrie, bine ai venit! Asteptam poze cu printesa ta! Nastere usoara !

Gabriela, 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Cristiana si tu ca si Raluca ma faceti sa imi mai strang fortele si sa mai continuam incercarile pentru un fratior sau o surioara. Iti doresc o nastere usoara si asteptam povesti despre cum primeste Theea bebele.

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor,
Asiza nu stiu daca la Neogym se face gimnastica si dupa, dar o sa ma interesez maine cand merg, sau poti sa suni la 0740-230202, 0728-883081.
In legatura Debrecen, am fost cu un cumnat care vorbeste ungureste, ca altfel, foarte greu te descurci in engleza...
La baie am fost la Aquaticum vezi www.aquaticum .hu si la pensiune nadix, la fel www. nadix. hu au si in engleza. Pensiunea e destul de aproape de strand, 10 min de mers printr-un parc; sau poti sa te cazezi la hotelul din cadrul complexului si atunci direct din hotel intri in strand..Vezi ca sunt si ceva pachete pe weekend.
Colegi de-ai meu au fost langa debrecen , la 15 la Hoidus..., este un fel 1 mai de la noi dar nu se compara!( stradul este afara - noi de aceea nu am mers) gasesti oferte la agentii din Cluj, foarte rezonabile.
Paflo iti doresc sa scapi cat mai repede si cu bine...si o fetita mancacioasa si cuminte!

Poze concediu 29 saptamani
Mioara 31+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

carrie nastere usoara si sa auzim numai de bine de la tine!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

dragi clujence,

ma bucur ca v-am gasit si ma alatur si eu voua
sunt din Cluj, am 7 saptamani si voi naste la clinica Dr. Nanu.

la mine toate bune si frumoase, mai putin o greata care ma roade de cateva zile de nu-i adevarat si pe care incerc sa o mai domolesc cu multa lamaie si iaurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana bine ai venit! sarcina usoara! Pupici

Gabriela, 21 +

Mergi la inceput