Mamici din Cluj (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Anca, bine ai venit! Sarcina usoara! Sa treaca repede greata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

bine ai venit anca_a! si eu sunt din cluj! voi naste cu dr. puscas la ginecologie 1! sa auzim numai de bine si sarcina usoara!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinucaT spune:

Buna fetelor. Sunt Alina din Cluj, mai precis din Marasti. De multa vreme ma gandeam ce bine ar fi sa vorbim intre noi clujencele. Eu sunt+20 si merg la dr. Ciuchina Septimiu de la Stanca. Sunt multumita de el, cel putin deocamdata. Am facut si eu TT iar azi am primit rezultatul, a iesit negativ (Sper sa fie asa, l-am facut la Rombel. Am facut si testul pt toxoplasmoza, l-a mai facut cineva?

Va pup pe toate si sa avem o sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello clujence!!!

Mioara, mersi de info!!!!
Oana, Anca si Alinuca, bine ati venit in ....
Alinuca, si eu am facut toxoplasmoza cand eram insarcinata. Ma bucur ca a iesit totul ok...Testul pentru toxoplasmoza e ffff important, intrucat aceasta afectiune poate cauza malformatii fatului, asa ca nu cred ca ar fi cineva care nu si-a facut acest test!
Florina, ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by Victo

arleena, nu imi poti spune mai multe despre Fulga? si eu deocamdata tot la ea sunt. ce nu-mi place e ca la cabinet nu are decat un eco cam vechiut.
multam

14+

in primul rand sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. despre Fulga, ce sa-ti spun?nu stiu....intreaba-ma si iti raspund...mie mi se pare o tipa f misto si buna profesionista.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinucaT spune:

Buna dimineata burticilor!!! Sa aveti o zi usoara, sa nu va stresati prea tare la birou.

Multumesc Asiza pt urarile de bun venit.

Alina+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata si de la noi!

Anda- te asteptam in clubul noilor burtici!

Cristiana, succes, vad ca esti pe ultima suta de metrii...sa ne povestesti reactia Theiutzei!

Oana Alina- si eu sunt pacienta d-nei Puscas si tot saptamana ceasta fac TT-ul in gine I-joi dimineata, Doamne ajuta!

Gabriella-referitor la colectarea de celule stem-votez pentru, eu una vreau sa o fac, mai vorbim!

Sa aveti o zi frumoasa!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

raluca ma bucur ca am pe "cineva" alaturi la dr. puscas. m-am uitat in agenda si am programarea in 17 mai adica abia joia viitoare.
sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine!

fetelor,
inafara de analizele pe care vi le-a dat sa le faceti dr. de familie ati mai facut ceva analize? pe cine trebuie sa intreb? pe dr. de familie sau pe dr. gine???

OanaAlina

Mergi la inceput

fetelor, inca o intrebare...
cam cand se decide daca se naste pe cale naturala sau prin cezariana, avand in vedere ca eu sunt cam... mioapa?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu azi ma duc la Mironiuc la cabinetul ei.Pana acuma am fost la gine1,dar acum ma duc la ea.Poate imi spune ce e.

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput