Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 11
OanaAlina spune:
bine ai venit anca_a! si eu sunt din cluj! voi naste cu dr. puscas la ginecologie 1! sa auzim numai de bine si sarcina usoara!
OanaAlina
AlinucaT spune:
Buna fetelor. Sunt Alina din Cluj, mai precis din Marasti. De multa vreme ma gandeam ce bine ar fi sa vorbim intre noi clujencele. Eu sunt+20 si merg la dr. Ciuchina Septimiu de la Stanca. Sunt multumita de el, cel putin deocamdata. Am facut si eu TT iar azi am primit rezultatul, a iesit negativ (Sper sa fie asa, l-am facut la Rombel. Am facut si testul pt toxoplasmoza, l-a mai facut cineva?
Va pup pe toate si sa avem o sarcina usoara
asiza spune:
Hello, hello clujence!!!
Mioara, mersi de info!!!!
Oana, Anca si Alinuca, bine ati venit in ....
Alinuca, si eu am facut toxoplasmoza cand eram insarcinata. Ma bucur ca a iesit totul ok...Testul pentru toxoplasmoza e ffff important, intrucat aceasta afectiune poate cauza malformatii fatului, asa ca nu cred ca ar fi cineva care nu si-a facut acest test!
Florina, ...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
arleena spune:
quote:
Originally posted by Victo
arleena, nu imi poti spune mai multe despre Fulga? si eu deocamdata tot la ea sunt. ce nu-mi place e ca la cabinet nu are decat un eco cam vechiut.
multam
14+
in primul rand sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos. despre Fulga, ce sa-ti spun?nu stiu....intreaba-ma si iti raspund...mie mi se pare o tipa f misto si buna profesionista.
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS
AlinucaT spune:
Buna dimineata burticilor!!! Sa aveti o zi usoara, sa nu va stresati prea tare la birou.
Multumesc Asiza pt urarile de bun venit.
Alina+20
Raluca spune:
Buna dimineata si de la noi!
Anda- te asteptam in clubul noilor burtici!
Cristiana, succes, vad ca esti pe ultima suta de metrii...sa ne povestesti reactia Theiutzei!
Oana Alina- si eu sunt pacienta d-nei Puscas si tot saptamana ceasta fac TT-ul in gine I-joi dimineata, Doamne ajuta!
Gabriella-referitor la colectarea de celule stem-votez pentru, eu una vreau sa o fac, mai vorbim!
Sa aveti o zi frumoasa!
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
OanaAlina spune:
raluca ma bucur ca am pe "cineva" alaturi la dr. puscas. m-am uitat in agenda si am programarea in 17 mai adica abia joia viitoare.
sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine!
fetelor,
inafara de analizele pe care vi le-a dat sa le faceti dr. de familie ati mai facut ceva analize? pe cine trebuie sa intreb? pe dr. de familie sau pe dr. gine???
OanaAlina
OanaAlina spune:
fetelor, inca o intrebare...
cam cand se decide daca se naste pe cale naturala sau prin cezariana, avand in vedere ca eu sunt cam... mioapa?
OanaAlina
RAMONELLA spune:
Eu azi ma duc la Mironiuc la cabinetul ei.Pana acuma am fost la gine1,dar acum ma duc la ea.Poate imi spune ce e.
poze
vine bebe
Ramonel14+