Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 5
Gabriela77 spune:
Moberi mersi mult pt info cu gimnastica. Am notat datele de contact! Din cate am inteles, te primesc de la 21 saptamani?
Fetelor care ati intrat mai nou, bine ati venit si sarcini usoare sa aveti! Ma bucur ca se misca conversatia si aici la Cluj! Hai k o sa avem o groaza de povestit pana la sfarsit!
Referitor la TT, eu am mai spus-o, am ezitat f mult daca sa il fac sau nu, dat fiind ca am citit si am auzit atatea despre el. Eu nu l-am facut. m-am gandit la tot ceea ce presupunea in caz de Doamne Fereste iesea ceva rau! La amnio eu nu prea m-as fi supus, am sub 30 de ani, iar cazuri in familie nu am. Am pierdut o sarcina si nu as fi riscat prin amnio sa o pierd si pe asta. in plus, am stat si m-am gandit, si am vb mult si cu sotul, cum poti sa mai faci ceva la mijlocul sarcinii? Dupa ce il simti pe bebe miscand si face parte din viata ta!
Eu sint impacata cu decizia mea, fiind o fire panicoasa, daca Doamne Fereste ceva nu iesea bine la TT, apoi om nu mai eram. Cred in bebele meu si in DD.
Va pup pe toate si va doresc somnic usor!
Gabriela, 19 +
Raluca spune:
Seara buna,
Anda ma bucur sa te "re-aud". La noi nu a fost o sarcina planificata dar...acum suntem cu totii coplesiti de noua fiinta din burtica. Ce mai faci? Carina tot "mancacioasa"?
Despre centru de pe Pata-nu gasesc adresa dar va explic (incerc) cum il gasiti ...la mijlocul strazii N. titulescu (Pata) este un sens giratoriu cu o farmacie, magazin Oncons pe partea stanga cum te duci spre Interservisan.. treci de ele si imediat la parterul unui bloc , tot pe stanga,se afla asociatia de maicute care se ocupa de cursurile prenatale.Maine dau un tel la o proaspata mamica poate stie ea exact numarul....scuze dar sunt cam dezordonata!
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Paflo spune:
Buna, burtici de Cluj!
Foarte buna ideea topicului! Si eu sunt o viitoare mamica, suntem in sapt 38, deci...e pe vine!!! Urmeaza sa avem o fetita - Sofia. Maine mergem la control, la Stanca, cu dnul dr. Sbirciu. Burtica este deja coborata, asa ca asteptam dintr-un moment in altul sa se declanseze nasterea!
Buna, Moberi! Nu te-am mai vazut de mult nici pe forumul ciresicilor. E drept ca nici eu nu am fost chiar activa...Deja s-au nascut 9 bebelusi!Nu-mi vine sa cred ca imediat ne vine si noua randul.
Fetelor, eu am fost (si inca merg) la Castelari. E ok, nu grozav, dar m-am miscat putintel; m-a ajutat mult cu durerile de spate, plus ca e important sa vezi ca nu esti singura in situatia asta. Cursurile informative sunt rezonabile (atunci cand se tin, caci sunt cam dezorganizati). Programul este luni si miercuri de la 17 - ptr 'incepatoare' (sapt 23-30), si marti si joi ptr 'avansate' de la ora 13(dupa sapt 30), dar nu e batut in cuie, in sensul ca poti sa mergi si la cursul grupei celeilalte chiar daca nu te incadrezi acolo. Oricum exercitiile sunt aceleasi, atata doar ca la avansate e mai soft. Daca aveti timp, merita sa faceti gimnastica ptr gravide!
Eu am facut TT, mai mult ptr piticii mei, caci aveam doar 29 ani la momentul respectiv. A fost ok. Sper sa fie totul in regula cu bebitza mea!
Magazine de gravidute sunt doua in Pta Mihai Viteazu (una langa fostul Flip, celalat langa mag chinezesc), unul in Piata Marasti, la etajul 3 (au afara un bannner mare), mai gasiti ceva hainute (dar putintele) si in Central si in magazinul Ellepi-Iana (pe Eroilor - pe partea unde se lucreaza acum).
Va doresc sarcini usoare, cu bebei sanatosi!
Florina 38+ si bebelina Sofia
Florina R.
mioara2004 spune:
Paflo, Moberi multumesc mult de informatii! Si va doresc o nastere usoara si bebei mancaciosi si cuminti!
Ramonella ma bucur ca ai deschis subiectul asta, uite asa putem sa ne ajutam cu cat mai mult informatii. Un magazin de gravidute este si vis-a-vis de Conservator, se numeste Mammystic si sunt lucruri dragute.
Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei
RAMONELLA spune:
Serus burticilor!!!!
Ce mai faceti???Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe si ca ne putem ajuta intre noi.
Ieri mi-am luat blugi de graviduta!!!!!Am gasit o marime mica,38,in piata M.Viteazul,langa Napolact.Acum sunt in cautare de bluzite,ca pantaloni am 2 perechi.
Pupici!!!!
poze
vine bebe
Ramonel12+
Raluca spune:
Mi-am facut temele:
Fundatia Providence, Cluj, b-dul N. titulescu, nr.117/2
Marti, miercuri si vineri - ora 18-20
Tel. 0264-542705.
Va pup, mai vin da' am treaba si n-am chef....
carina spune:
quote:
Originally posted by Raluca
Seara buna,
Anda ma bucur sa te "re-aud". La noi nu a fost o sarcina planificata dar...acum suntem cu totii coplesiti de noua fiinta din burtica. Ce mai faci? Carina tot "mancacioasa"?
Despre centru de pe Pata-nu gasesc adresa dar va explic (incerc) cum il gasiti ...la mijlocul strazii N. titulescu (Pata) este un sens giratoriu cu o farmacie, magazin Oncons pe partea stanga cum te duci spre Interservisan.. treci de ele si imediat la parterul unui bloc , tot pe stanga,se afla asociatia de maicute care se ocupa de cursurile prenatale.Maine dau un tel la o proaspata mamica poate stie ea exact numarul....scuze dar sunt cam dezordonata!
Si noi tot planificam, dar nu iese.... Si Carina a venit dupa 2 ani de tratamente si asteptare.
Nu mai e asa mancacioasa cum o stiai tu, dar la fel de slabuta (semana cu tata ei).
Ilinca ce face? Cum se comporta de cand stie ca o sa mai aiba un fratior/ surioara? Carina ne bombardeaza in fiecare zi ca ea vrea un fratior (Vladi).
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Gabriela77 spune:
Florina, multumim mult de info. Chiar nu stiam de toate magazinele astea de gravide!
Raluca mersi de info cu gimanstica. Tu ai auzit ceva despre ei? Cum sunt?
Va pup! Eu cu ploaia asta, nu am chef de nimik! Asa as dormiiiiiiiiii!!! Si maine plec in delegatie pina duminica! Dar luni, marti liber! Yupiiiiiiiiiiiiii!!!
Va pup! O zi frumoasa!
Gabriela,
19 +
msl spune:
Buna tuturor!
Eu sint mamica deja, ma primiti si pe mine?
Eu am vazut ceva haine faine pt gravide in piata marasti la etaj, iar de copii tot ce am cumparat de acolo mi-au folosit f. mult am fost foarte multumita de ele;
habar-nam avut ca exista gimnastica pt gravide in Cluj; eu am facut mult "sport" adica umblat pe jos mult de tot si a fost folositor;analizele le-am facut la rombel si eco morfo la iso x; am fost foarte multumita de rezultate; din pacate sarcina am "continuat-o" in america si am nascut acolo; zic din pacate pt ca nu am avut privilegiul sa am doctorul meu care sa ma vada si cu care sa comunic si sa nasc, am incaput pe mina cui s-a nimerit acolo...
Am inteles ca este o clinica particulara de gine in Cluj, stie cineva mai multe amanunte despre asta?
http://www.totsites.com/tot/bebepoze