Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 5

arhdy spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari. Stiu ca pana la urma se vor rezolva toate. Dar fiind foarte obosita si stresata le suport altfel. Oricum am zis ca zi si maine nu mai fac nimic. Din pacate merg la munca si nu ma pot odihini in timpul zilei. Dar abia astept sa ajung acasa si sa dorm. O sa vad ce mai rezolv de miercuri incolo.
Va pup pe toate.Diana 26+ si
Alexandra Maria

X-ray spune:
multumim pt aprecieri,noi fetele le-am primit cu placere.sarafanul l-am luat din ungaria din szeged,vine cam 80 de roni in banii nostri.e dintr-un blug fff subtire si elastic,mi-a placut broderia de pe el.si mai are loc nu gluma,sper sa fie numai burtica in el si nu kg,am deja 9+
.gradina este chiar linistea si bucuria mea,daca eram mai "apta" se vedeau din rondurile inconjurate de pietre si ceva flori,nu numai balarii si flori care rezista neatentiei...dar va shochez vara viitoare cand voi iesi cu Lisa mea la gradinarit...acum imi caut boi de fibra de sticla pt car
arhidy sanatate multa!
luna incepem si la tine cu amr...pana la vacantza.
alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

karligutza spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Karligutza, ziceai ceva de ajuns....bine ca specifici ca la nr de saptamani, ca la burtik te iau in curand...
Andra27 s
Mara Teodora
Andra, ia arunca-n mine cu neste kilograme si cu neste centemetri!

karligutza,

Anya20 spune:
danis, felicitari pentru aniversarea fetitei. sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea si de noul bebelus!
alina,arati excelent, cu tot cu "pepenele" din fata...
andraZ, ce ma bucur pentru tine. bine ca ti-a mai scazut tensiunea.
si ai dreptate - poti sa fii mandra ca ai cred cea mai mare burtica pentru varsta ta de sarcina!
lary, ai un kenutz minunat. sa-ti traiasca!
luna, ce bine ca a fost doar alergie, ca sa zic asa . o sa treaca repede, ai sa vezi, desi nu e placut deloc.
succes la dr!
valicutza, felicitari pentru fetita! sarcina la fel de usoara in continuare!
karligutza, nu numai ca o ridic pe anya de muuulte ori pe zi, dar cu ea in brate mai ridic uneori si sacose. se lipeste de mine pe strada si se milogeste: "mami batze" si face asa pana o iau. uneori ma doare spatele tare, alteori nu mai simt. nu i-am mai zis dr-lui ca data trecuta m-a certat. dar zau ca n-am ce sa fac. evit cat pot, dar ma gandesc ca o sa vina momente cand o sa vreau s-o iau in brate si n-o sa mai vrea ea. acum imi dau seama ce e in sufletul lui anto cand nu poate sa-l ridice pe victor...si nu e numai cazul ei.
arhdy, la varsta asta de sarcina se poate face anestezie la dentist. daca nu, macar poate medicul tau reuseste sa-ti "omoare" nervul cu putin arsenic si nu mai simti apoi cand iti umbla la masea. eu sunt patita.
mioara, sa-ti fie de bine concediul! vreau si euuuuu...
carmena, cred ca e treaba de dermatolog aici, ca nu te joci cu pielea. din pacate nu am pe nimeni sa-ti recomand.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana

lorinaoo1 spune:
Ioana inseamna ca ne trebuie antrenament de cursa lunga ca sa ne tinem dupa prichindei. Cred ca voi da usor jos kilogramele in plus de acum, ca la cat m-am cocolosit pana acum...
Danis bravo tie ca nu ai pus decat 6 kg si sa va fie de bine "escapada" la Sinaia
La multi ani fetitei tale
Alina.a curtea cu gratarul arata suuuuper. Vreau si eu (si curte si gratar afara
). Arati f bine, eu nu vad unde ai pus tu kilogramele alea amenintatoare
Si sarafanul ne place, da
Brazuca ma bucur ca antibioticele isi fac deja efectul. Ai sa vezi ca in 2-3 zile ai sa dormi tun noaptea fara pauze de pipilica
Lia am citit si eu ce mai spune Luca cel nazdravan . E super, mogaldeata
Si mi-ai dat si o idee - o sa-i fac si eu un fel de jurnal cu toate "poantele" bune ale Lorinei
sa-i arate mami, cand o fi mai mare, ce fetita desteapta e
Luna bine ca e numai o alergie si nu e altceva. Pupici
Valicutza felicitari pt caruciorul roz si sa va dea DD sanatate
Diana (Arhdy) lasa mami de Alexandra ca va trece totul si te vei putea odihni. Ideal ar fi sa nu te mai superi pt toate si sa te bucuri de momentele frumoase care ti se ofera (sau vi le oferiti). Uite si
ca sa-ti descretesti fruntea.
Fetelor, eu experimentez ceva nou: ma inteapa in sfarcuri, destul de deranjant si ieri a iesit ceva zemos de acolo. Si la voi e la fel? Sa se pregateasca tzatzile mele pt laptic la fetita?
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 28+

AndraZ spune:
Karligutza, Anya, stiam eu ca sunt "campeoana" la cm! Dr mea nu este asa de mandra de cm mei, insa chiar nu am ce-i face. In mare parte mananc salate si mancare de regim. Dar burta tot creste.....si kg se tot pun.....asa ca...DD cu mila....ce va fi, va fi! important e ca bb sa fie bine! ca eu imi revin repede.
Andra 27 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

otim spune:
Laviniaeu cu sfarcurile am fost la nenea doctorul ( ma cam speriat ) pentru ca ma ustura si se umflau ( ca o pruna uscata asa ca idee ) si raspunsul lui a fost ca sanii mei se pregatesc pentru bebe ( hormonii ) asa ca pentru linistea ta treci pe la medic si intreaba-l daca ai sansa . El mi-a explicat mai amanuntit dar mare lucru nu am retinut eu ( deh neuronii ) . . Probabil ca la al doilea bebe o sa fim mai "destepte" , nu ??? sau vor fi alte intrebari ???? vom vedea .
Otiliainceput 25+
Laurentiu

Luna1 spune:
Ce cautati pe pagina doi?
Eu zici ca sunt drogata, mor de somn si nu pot dormi!
Ati intrebat unde plec in vacanta: Plec pe 6 mai in Cipru pentru 2 sapt. Ne intoarcem pe 19 noaptea. Abia astept, este ultima vacanta in vreo cativa ani cand pot sta linistita pe plaja fara sa alerg dupa bebe.
Alina unde sunt pozicile ca mi-a scapat postul ala?
Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

andicu spune:
Valicutza, felicitari pt printesa! sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
Danis, fetitei tale si numai bine!
Karligutza, felicitari pt schimbarea prefixului!oauu, ce se scurteaza timpul ramas! nu-mi vine sa cred cand ma uit la semnaturi!
Diana (Arhdy) , lasa ca or sa treaca toate si o sa fii cea mai fericita dupa we care urmeaza! cat despre masea, iti doresc sa nu te tina durerile pana dupa ce nasti! poate scapi, dupa cum spune Anya! si spor la pregatiri!
Luna,ma bucur ca tu si printesa sunteti bine si sanatate baietelului!
Siminoc, bine-ai venit si sarcina usoara cat a mai ramas!
Andicu

Poze noi cu burtica

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Deci Simo nu ne-a dat nici un semn, poate s-a hotarit sa nasca acolo.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

As fi vrut eu...

M-am odihnit mult mult, ieri am ajuns acasa si vreau inapoooiiii

Simona