Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

I'm back!

Valicutza felicitari!!!

Karligutza programarea la doc era pt mine nu pt Cosmin, aici in tara lui papura voda mai trebuie sa astept trei zile sa-l vada doc, deci ma voi duce doar daca nu-i trece. Ai intaietate doar de e urgenta dar fraiera de mine i-a spus ca l-a vazut asistenta la scoala si mi-a facut programare in trei zile. Asa ca poate ii trece pana atunci.

Si tot karligutza, ca sa te opripilez si eu, si eu il mai car pe fiu-miu in brate, rar ce-i drept insa il car. Douaj' da chile. Adica sunt situatii cand n-am ce face, acum doua seri a venit jos in sufragerie plangand ca a visat urat. L-am luat in primire pe scari si l-am dus in brate pana sus in camera lui. Sau il mai ridic sa-l asez undeva, daca sunt singura si sotul nu-i acasa n-am ce face. Dar ma simt ok, si cum am zis rar.

Diana pupici ,lasa supararile. Ai sa vezi ca va fi superb

Asa... a zis doc ca ma prezint bine, tensiune 110/60, urina ok, am asucltat bataile inimii, foarte bine, si pot pleca linistita in vacanta pe 6 mai.

Cam atat.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Andicu, aceeasi parere si la adresa burticutzei tale: esti o dulceatza de gravidutza! Mai fetelor, asa-i ca noi, gravidoasele, avem o stralucire aparte? Ca si eu m-am uitat la pozele fiecareia dintre voi si am constatat ca radiati! Sa dea Dumnezeu sa radiem de fericire pana la termen si mult dupa aceea! Eu zic ca e foarte important sa ne simtim speciale, sa fim in forma, in ciuda micilor neplaceri cu care ne confruntam fiecare!
Si mai e si primavara...pluteste ceva in aer
Karligutza, asa am citit si eu, ca le place la puslamalele astea mici leganatu' O sa-i invatzam cu narav de-acuma. Da' na-i ce-i face, ca deja suntem topite dupa ei, asa-i? Felicitari pentru schimbarea prefixului, la mai multe inainte (da' nu prea multe, atat cat trebe ca sa iasa treaba bine )!
Valicutza felicitari pt. caruciorul roz! Doamne-ajuta cu asa vesti bune si sarcina usoara in continuare!

Luna multi pupici si de la noi, sa-i treaca lui Cosmin bubitzele. De fapt sunt convinsa ca o sa-l doftoricesti tu pana la doctor, pana la urma cine stie cel mai bine ce sa-i faca decat mamica lui? E greu la voi cu doctorii astia super ocupati tot timpul si cu programarile, pana ajungi la ei iti faci singura puiul bine! Ca asa suntem noi romancele, destepte foc! Si descurcarete!

Ma duc sa fac o ciorbita ca nu mai tine! Cu atatea "usacaturi" m-a amenintat sotzu ca mananca la restaurant
Pupici apasati pe burtici !

Joujou22 w mamica de Bijou Matei Cristian
Poze de la padure, 21 aprilie 2007
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am pofta de un hamburger si nu are cine sa imi ia!!! Abia astept sa vina iuby acasa sa il trimit ca salivez rau de tot!Eu iar am dormit pana pe la 1 jumate si acum iar as dormi. Parca as fi drogata!

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Valicutza
felicitari!
Luna unde pleci in vacanta?

Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

burticoaselor, ca tocmai m-am delectat cu poze de cele mai frumoase viitoare mamici....
Deci sa incepem...Andicu, esti foarte frumoasa, nu te stresa ca am mai spus cineva de aici, sclipirea din ochi nu o are nici mireasa...Basca ca esti o mare "duamna" frumos imbracata si finutza...
Cristina-Ana la fel de frumoasa si finutza si slabaaaa...Deh, unele femei se duc si nasc si pleaca in blugii de dinainte de sarcina, am impresia Cristina ca aici te cam incadrezi..Nota 10 pt silueta de la mine

Alina.a si eu zic ca doar burtica ai si poate putin la fatza sa zic ca te-ai mai rotunjit dar e cam normal ca ai fetitza, si cica asa se intampla la mamici de fetitza...Bine, io sunt exceptia care da jos teoria, 2 baieti si o fatza rotunda de fiecare data... Stai cam departe, ca tare ti-as fi impins o vizita sa vad si io pe viu minunatia ta de gradina...Mie una imi "suna" precum gradina piticilor, asa e de frumoasa si verde iarba si tot ce e in jurul ei...Si sarafanu' tau mi-a placut la nebunie!

Andra Z esti sigura ca Mara e Mara si nu Matei??...La burtica tare mai semanam...Esti o frumoasa, nu te-ai modificat deloc la corp sau asa imi pare(poate ma pacalesti ca esti inalta?!)

Jou jou frumoasa burticutza si locul unde este pozata...Se pare ca v-ati distrat...Iar nepotzica ta e o dulce, are niste ochi frumosi,...

Kenutzu' eu una il declar cel mai frumos japonez! Sa fie sanatos si norocos ca frumos este...Chiar ii povesteam deunazi lui barbatu-miu ce frumos a lucrat Doamne Doamne la Ken combinand Europa cu Asia!!

Diana casa de piatra sa ai si sa vi se implineasca toate visele!! Maseaua nu stiu ce sa zic sa nu te sperii si eu am avut probleme cu o masea la prima sarcina si m-a chinuit nu gluma...Am "executat-o" dupa ce am nascut, dar am suportat niste dureri...

Karligutza

Carmen24+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

AndraZ vazui pozele! ai scos burtica la soare, faina zi! faina mamica! da' un tatic ceva? cine te-a pozat de ce nu s-a tras in poze cu tine? ... ii e cumva frica de noi? ce ti-a facut? a plasat bucuria in burtica ta si a fugit departe? cum ar zice un TEPES VODA: sa vina si sa se arate la fata! caci altfel...

joujou si andraZ ca sa ma ajungeti din urma! cate una, cate una... nu va inghesuiti! si incetisor ... nu alergati, sapt.30 nu e departe nici de voi! va doresc si voua bucuria schimbarii prefixului. Multumesc de felicitari!

Luna acum am inteles. E bine ca e bine! tensiunea ta e de aviator mai mic ... asa-i? si eu aveam in acest we 9.5 cu 6... doar ANDRA ne poate pilota cu incredere acum! Cred ca vointa ta va fi in curand infranta de putinta... cum sa tii tu acuma in brate douaj de kile? offffffffff offf offff !!! fete puternice mai avem noi pe aici! ai grija de burtica si de cosminut; iar cu vacanta imi place ce aud! Super! cat stati in vacanta? unde mergeti? ca daca ai spus candva eu am uitat complet!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Si acu sa continui ca din greseala am apasat trimite in loc de "bold" Si jur ca am baut doar apa minerala...De la declaratii si bilanturi mi se trage ca m-am acrit de ele...

Karligutza sa te mai sperii si eu?? Stefi are 17 kg si il mai iau in brate ca mi-e atat de drag si mi-e milutza de el ca e mare mamos si ii place in brate...Ei, la a doua sarcina te mai bazezi cred eu si pe experienta, si pe Doamne Doamne ca are grija si de bb mic, si de primul tau copil...Si el are nevoie de dragoste, cand ma gandesc cum va fi cand totul se va imparti la 2, imi vine parca sa-l iubesc si mai mult pe Stefi...Mama nebuna, nu va dati fetele dupa baietii mei, ca cu asa o nebuna de soacra..

Valicutza(am scris bine sau dau mielu'??) bine ai venit si felicitari pentru fetitza. Si eu nasc tot la Elias si tot cu Dr Cristian Rodica, cand e DPN-ul tau?? Poate ne stim deja, de pe la control, desi cum am fost eu la sarcina asta la control, din 2 in 2...

Luna felicitari pentru rezultatele bune de la dr si pupicei lui Cosminelu' sa-i treaca alergia...
Si Stefi a facut de vreo 2 zile o patutza cat unghia de mare pe obrazul stang, aspra la atingere. I-am dat cu unguent cu galbenele si propolis dar vad ca nu vrea sa cedeze...Anya ai idee cu ce as putea sa-i mai dau?? Nu are alte pete, doar pe obrazul stang, de la ce o fi facut-o??? Sau poate ma poti indruma la un dermatolog bun, Sarmana mult!

Hai ca si cand ma intind ma intind cat o zi de post...Din cauza ca am de munca si chef neam. Ma gandeam sa merg pana la TCM sa vaz de gasesc si eu ceva hainutze subtiri pentru balenutza de mie ca a venit caldura si io cam nimik nu mai am...

Si eu schim astazi sapt am 25 + dar o schimb la semnatura mai incolo...

Pupicei.

Carmen24+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Carmena, multumesc de aprecieri, dar sincera sa fiu, chiar daca nu pare, am pus cu brio 11 Kg si am facut un cat China!!! . Ma uit la mine si ma gandesc cat mai pot sa mai cresc ....cred ca mai incape ....Ca si inaltime sun tok, 1.70m....deci nu excelez... Cat despre Mara, dr zice ca e Mara, nu matei. Vedem pe 30 ce ne mai arata bb. Poate se indura de noi si ne face iar poza dragutza cu cracanaturi si poate ne spune d-na dr cu siguranta cum stam: Mara sau Matei. Despre forma burtii nu stiu ce sa zic. Si Anya are forma de baiat si uite ca are 2 fete...asa ca poate natura ne induce putin in eroare, ca sa fie curiozitatea mai mare.

Andra
27 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by siminoc

Buna mamici cu burtici si nu numai!
Ma alatur si eu grupului.
Sunt din Iasi.
DPN 9 iulie.
Pupici si o saptamana buna!

+29

Bine ai venit siminoc! Unde te-ai ascuns pana acum? Fetele o sa te treaca pe listuta, DPN ne-ai dat... sa fii sanatoasa si sa nasti la termen! insa cred ca mai trebuie niste date: UM = ultima menstruatie eventual spitalul si medicul, iar ceea ce ne doare pe noi cel mai mult e sa ne spulberi curiozitatea si sa ne zici daca te-ai ascuns cu tot cu fetita sau cu baietel! deci? ce culoare are burtica ta? roz sau bleu? / v-ati gandit si la un nume?

Fiind la inceput adica la primul mesaj, va trebui sa mai astepti pana scapi de moderare... de aceea acum mesajele tale apar cu o mica intarziere! dar daca ne scrii des, scapi rapid! primele 10 mesaje sunt moderate, iar restul iti vor aparea instantaneu pe listuta de discutii! SUCCES si povesteste-ne! de toate! pupici

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Karligutza, era cazul sa scot "oul" la soare ca a fost o vreme de vis! cu taticul e mai greu sa-l pozezi....poate de 1 mai facem poze impreuna...el de obicei ne face pozele asa ca e cam greu sa apara si el. lasa ca cat de disperat este sa faca poze....cred ca daca aveam aparat cu film dadeam faliment ziceai ceva de ajuns....bine ca specifici ca la nr de saptamani, ca la burtik te iau in curand...
propun ca in ultima luna sa ne masuram fiecare sa vedem cum am evoluat....ce ziceti? si atunci sa vedeti ca eu o sa am medalia de aur la "burta intinsa"!

Andra
27 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput