Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna mamici cu burtici si nu numai!
Ma alatur si eu grupului.
Sunt din Iasi.
DPN 9 iulie.
Pupici si o saptamana buna!

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Plec la Doctor. Wish me luck.

See ya!

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

luna, tinem pumnii sa vii cu vesti bune!

Pup,

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata si de la noi,

Mi-e somn, m-am trezit devreme azi.

Luna, bafta la dr.

Andraz, felicitari pt imblanzitul tensiunii, tine-o tot asa.

Ioana, .

Pupaturi, o zi buna,

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare burtici!

Fetelor,va multumesc mult de "complemente"!mi-ati facut ziua frumoasa cu asa urari!
Vreau sa spun ca am vazut si eu poze de pe la voi : Kenutzu e un frumoos!! si ce a crescut! ii tot vedeam pozele de la 2-3 ani si acum pare mai mare de 4!
Alina, esti o frumoasa, ca si Cristina! gradina Alinei m-a lasat asa ! si noi stam la casa, dar am o curte micuta in spate unde imi creste si mie un amarat de liliac si niste vita! da loc de gratar tot avem, macar asa si tot e bine!
Joujou, si tu esti o burtica tare frumoasa!
AndraZ, ma bucur ca esti bine! acum poti sa te relaxezi si sa te bucuri de burtica!
Brazuca, poate faci pipi des de la pastilele alea! ca elimini ce era rau, eu cred ca e bine! multa sanatate!
Luna, bafta multa la eco!
Anya, deci si bebelina ta e mai mare! oof, abia astept si eu sa merg joi, sa vad cat a mai crescut! ma bucur ca e totul bine la voi!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,
ma treceti si pe mine va rog cu ub carucior roz.
si cred ca voi naste la elias in bucuresti cu dr cristian rodica.
in rest suntem bine.am norocul de o sarcina f usoara.
pupici dulci.
23+

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly236pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Ciao fetele!

Luna .... succes cu Cosminutz la doctor! va fi totul in regula, doar cat tre sa fii tu mamica grijulie, iar el copil ascultator.. banuiesc ca exista tratament pt.ce manifestari are si nu ai de ce sa iti faci griji. Big hugs si

AndraZ unde e poza cu tricoul? eu nu vad poze noi cu burtica ta, fie ea in tricoul respectiv sau nu... Felicitari dna.aviator! asa da!

Anya tu vorbesti serios ca o ridici in brate pe fetita ta? 12 kg? cum poti? offff Doamne, ce nu face dragostea de mama?! medicul tau stie? si nu ti-a dat bataie? de fapt de ce sa te mai bata si el? si-asa ca ridici greutati!

Simo, ce-au facut teroristii de la IASI in lipsa ta? ti-au aruncat pc-ul? sau voi dormiti ca niste imparatei ce ati fost alintati in DUBAI! Ati sosit in da? or avea dreptate colega care a presupus ca te-ai hotarat sa nasti in DUBAI...

Joujou burticii ii place cand rad... hotomana ... cred ca are acelasi sentiment ca atunci cand merg; se leagana si ii place de numa'... am citit ca bebelusilor de asta le place leganatul dupa ce se nasca, pt.ca isi amintesc de aceasta stare inca de cand erau in burtica pentru ca noi cand mergem ei se leagana. Iar sotul cand a auzit asa, zice: "GATA, de maine nu mai mergi nicaieri!" offff

la toate burticoasele!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

am editat saptamana... pentru ca azi, lunea, schimbam iar saptamana! si deci azi am intrat in saptamana cu numarul 30. ALT PREFIX, alta etapa! incepe numaratoarea inversa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Multumesc mult de urari. Abia astept sa vina ziua, dar si sa treaca. Am zis ca fac fara mare tam-tam si in familie, dar din pacate tot s-au adunat aproape 30 de persoane. Si tot trebuie sa pregatim ceva, chiar daca facem acasa, ca nu pot sa-i dau afara.
Am umblat tot week-end-ul si nu am reusit sa imi gasesc pantofi. De rochie nu mai stiu nimic. Nu stiu in ce stadiu este. Sunt obosita moarta. Pe deasupra am o problema cu o masea. Duminica dimineata am ajuns la urgenta si din pacare ar trebui sa-mi faca drenaj, dar ca sa-mi faca asta ar trebui sa-mi omoare nervul si ca sa-l omoare sa imi faca anestezie. Cum anestezie nu este voie sa-mi faca, nu a putut decat sa-mi puna un calmant care in functie cum ma sacaie sa-l tot schimb. Problema este daca se va putea merge asa pana dupa ce nasc, adica 3 luni. Si nu mai spun ca deja ma sacaie si feresca d-zeu sa ating acolo ca mor de durere.
Abia astept sa vina mai repede saptaman viitoare si nu mai fac altceva decat sa ma odihnesc. M-am obosit prea mult in ultimul timp si dupa cum se preconizeaza asa o sa fie pana la sfarsitul saptamanii.

Diana 26+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

valicutza - felicitari pentru

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

valicutza felicitari pentru bebelina! si pentru sarcina usoara pe care spui ca o ai! sa mearga totul struna pana la nastere si la nastere! nu e lung drumul de la Ploiesti la Bucuresti, ba chiar putem considera ca esti de-aici ca tot vor sa uneasca in viitor Ploiesti-ul cu Bucuresti-ul si sa fie acelasi oras (metropola)!

Te mai asteptam cu vesti... ce faci? mai muncesti? cum de nu ne scrii mai des?

arhdy vrei un pup si-o imbratisare acum, asa-i? hai ca te luam noi in brate si te pupam si sa nu fii supi... e greu cu atatia musafiri intr-o casa, e greu ca nu ti-ai gasit inca pantofii, rochia e si ea pe drum, iar cel mai nasol cu maseluta aia! ... insa bucuria ca toate trec si se rezolva uneori pe ultima suta de metri, chiar daca vin pe neasteptate, o sa fie mare iar tu vei avea o cununie frumoasa si te vei bucura de aceasta zi, care e unica in viata noastra! e prima data cand faci pasul asta, asa ca sa fie intr-un ceas bun, iar tu vesela si optimista! or vrei sa aruncam cu toate florile in tine! ca vezi ca pe aici se practica asa ceva!

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anto, bine ai aparut printre noi! Tre' sa reusim sa ajungem cu sarcina la asta la termenul dat de dr, asa ca avem de luptat. Mai avem in jur de 10 sapt.....incepe numaratoarea inversa, vb Karligutzei. Mult a fost, putin mai este! Si apoi sa vezi concerte.....o sa ne auziti tocmai din Bruxelles

Luna, bafta multa si asteptam vesti deseara! Tinem pumnii!

Karligutza, am facut pozele publice...abia acum...merci ca m-ai trezit din visare . Si felicitari pt schimbarea de "prefix". AMR 10 sapt!

valicutza, felicitari pt bebe - ea!

Andra
27 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput