Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 2
X-ray spune:
mioara ce frumos ai povestit....ma bucur ca te-ai simtit bine.am retinut locatia si eu.
andra bravo! tot asa vesti sa ne aduci.
si iata ultimele poze cu balonu' de mine de ieri,sunt calde inca
poze de ieri. am pus poze cu grataru' si in albumul cu gradina.acum trebuie sa ma mobilizez sa si fac.
si LA MULTI ANI! celor cu nume sfant! dar mai ales sa-mi traiasca barbatul meu scump si drag ca-i gheorghe.
alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
AndraZ spune:
Luna, cum se mai simte Cosmin? i-a mai trecut alergia?
Andicu, esti ca o floare de frumoasa!Radiezi de feiricire de la km distantza! Asa si trebuie!
Am pus poze noi cu "burtik" mea....aviz celor care au probleme cu inima: NU va uitati! Atentie! Burta mare! PS: Karligutza, dupa cum vezi port cu brio tricoul primit de la tine, atat cat ma mai incape
Danis, e foarte bine ca nu ai luat multe kg pana acum. Bravo tie! As vrea sa pot zice si eu acelasi lucru, dar ma impedica burta
Andra
27 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
Luna1 spune:
Buna dimineatza fetelor.
Multumesc frumos de urari de sanatate pentru Cosmin, deja azi dimineatza era mai bine, iar sotul a vorbit cu asistenta de la scoala (cand l-a dus la scoala) si a zis ca in mod sigur e alergie. Asteptam acum sa vedem efectul la Ketof dar oricum azi merg la doctor la control si ii voi face si lui programare.
Am citit putin din urma si urez si eu Dianei casa de piatra pentru weekend.
Am vazut poze de andicu si de kenutzu. Andicu e o frumoasa foc si finutza rau. Kenutzu e un scump si vroiam sa o intreb pe Lary: el vorbeste si romaneste? In legatura cu uniforma si aici astia mai sunt cu capul si desi avem uniforma de iarna (pantaloni lungi si plover) si cea de vara (scurti cu tricou) totusi mamele o iar razna de prin martie si apar copiii la sosetele si maneca scurta desi ele poarta geci cand ii aduc. Eu tare ma umplu de nervi cand vad insa nu zic nimic, ce as putea zice? Pe fiu-miu singurul rabat care il fac e lipsa caciulii de cand sunt aici si nu mi-a mai racit de foarte mult timp.
Anto ma bucur ca esti bine, mai este putin.
Danis la multi ani fetitei tale! Stiu cum e, parca pragul de 5 ani e psihologic te face sa realizezi ca ai copil mare. Al meu face 6 ani in iulie si nu stiu cand a trecut timpul.
Alina, Lia, Anya,Ioana, Brazuca, Karligutza
Simooooo unde esti?
Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Luna, cum se mai simte Cosmin? i-a mai trecut alergia?
Andicu, esti ca o floare de frumoasa!Radiezi de feiricire de la km distantza! Asa si trebuie!
Am pus poze noi cu "burtik" mea....aviz celor care au probleme cu inima: NU va uitati! Atentie! Burta mare! PS: Karligutza, dupa cum vezi port cu brio tricoul primit de la tine, atat cat ma mai incape
Danis, e foarte bine ca nu ai luat multe kg pana acum. Bravo tie! As vrea sa pot zice si eu acelasi lucru, dar ma impedica burta
Andra
27 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
Andra Cosmin e mai bine!
Pupici multi pe burtici.
Edit Andra felicitari pentru tensiunea tinuta in frau, ma bucur tare mult. Iti doresc sa o invingi pe ticaloasa!
Luna 23 sapt+
AndraZ spune:
Luna, asa si trebuie sa fie bine la toata lumea! Cat ma bucur ca si Cosmin e mai bine. cu alergiile astea nu e de glumit. sunt pacatoase rau de tot si pana te prinzi de la ce sunt tragi sperietura...eu cand eram mica am mancat foarte multe ridichi si am facut alergie la ele...eram alba toata....de zici ca eram stafie.... multi si la voi!
Andra
27 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
AndraZ spune:
Alina, in afara de burta nu se vad kg..si vad ca si tu radiezi, ca si Andicu... cat despre curte...este superba!!!!!!!!!!!! mi-ai facut pofta de stat la soare cu burta in sus! sapt viitoare imi iau iar o zi libera ca sa merg in parc, ca nu se mai poate!
Cat despre vesile bune, sper sa avem parte toate numai de vesti bune! suntem niste invingatoare, nu!
Andra
27 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora
Luna1 spune:
Plec la Doctor. Wish me luck.
See ya!
Luna 23 sapt+
mioara2004 spune:
Alina am vazut pozele! Nu te-ai ingrasat, doar burtica se vede, adica pepenele...Foarte frumos sarafanul, de aici l-ai cumparat?
La multi ani! pentru toti Gheorghe, George, Giorgiana, etc...
Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei
Joujou spune:
Cucu? Toata lumea prezenta? Am aterizat si noi, in sfarsit...
Azi am fost mai lenesi ca deobicei, ne-am trezit pe la 11 juma'
Karligutzo, ai grija cand mai razi asa tare sa tii bine de burtica iubita, sa nu te am pe constiinta. Ma bucur ca ti-a placut faza cu jurnalul, si eu am ras de fiecare data cand l-am citit, e bestial!
Oana, cum mai merge cu croitu' "amantului"?
Regretez sa te anunt ca eu am renuntat la aceasta indeletnicire deoarece am cautat materiale pt. huse si m-ajungeau o gramada, am zis ca nu se merita sa m-apuc sa cumpar, asa ca am comandat tot pe site, dar varianta mini a pernutzei, la juma' de pret. Imi pare rau ca am tradat munca de echipa, cred ca tu esti avansata deja cu "lucrarile"? Sa ma tii la curent, ok? Te pupa tradatoarea...
Sambata am iesit si noi la iarba verde cu tot familionu'. L-am sarbatorit pe tata, care e Gheorghe, asa in avans. A fost de vis! Am facut o gramada de poze, le atasez mai jos, la semnatura.
De maine incep serviciu, nici nu va spun ce greu imi e, ma obisnuisem acasa lenesica... ooof...
Joujou21 w mamica de Bijou Matei Cristian
Poze de la padure, 21 aprilie 2007
uite cat sunt de mare!