Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 6

lorinaoo1 spune:
Simooooo welcome back Sa te mai intreb cum a fost in Dubai? Cred ca toate au fost excelente. Si ia zi, ne dai pe noi pe Dubai
Oti eu nu ma ingrijorez chiar asa de tare. E evident ca hormoneii isi fac de cap
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 28+

otim spune:
Simo -
multe , bine ai venit acasa .
Lavinia - pe mine m-a cam speriat usturimea , de multe ori ma intreb daca nu cumva dau importanta lucrurilor marunte , iar lucrurile mari le ignor ....
Otiliainceput 25+
Laurentiu

Antoanela23 spune:
Buna seara,
Simo, bine ai venit. Noi te asteptam, iti va fi usor sa-ti regasesti ritmul.
Valicutza, felicitari pt fetita, scrie-ne mai des.
Siminoc, bine ai venit in gasca, sarcina usoara in continuare. Cum ti-au zis si fetele, primele 10 mesaje iti apar cu intarziere, sa nu te stresezi daca nu-ti raspundem imediat.
Andraz, mersi, . Sa-ti fei de bine plimbarica.
Luna, felicitari pt vizita fructoasa la dr.
Diana, spor la pregatiri si ignora motivele de suparare, nu se merita. Felicitari iti voi transmite in ziua Z.
Lavinia, e normal ce se intampla cu sanii tai.
Mioara, sa-ti fie de bine concediul, ma bucur ca a fost asa de bine.
Anya , am atatea frustrari legate de relatia mea cu Victor ca mai bine nu ma gandesc. Sper sa ma rascumpar dupa ce soseste printesa, desi in primele luni nu cred ca va fi simplu.
Los pupicos,
Anto 28 si
Victor (8 octombrie 2005)

Luna1 spune:
Simoooo! Uite ca ai venit! Am crezut ca ne-ai uitat.
Jadi ai luat-o pe mama de la aeroport? Ne-ai parasit?
Noi suntem mai bine, l-am inspectat pe fiu-miu si i-au disparut petele din obraji iar cele dupa corp s-au mai estompat desi sunt tot acolo. Asteptam rezultate dupa doza de diseara. Mai rau e ca daca se inrautateste (sper sa nu) joi trebuie sa mearga in excursie cu scoala la National Gallery si n-as vrea sa piarda ca abia asteapta mereu zice "joi merg in Londra!".
Anto si eu am frustrari in privinta relatiei cu Cosmin legate de aparitia unui nou bebe, ma simt vinovata ca ii aduc pe altcineva. Acum doua zile ma pupa pe burta si ma intreaba "pe cine iubesti mai mult pe mine sau pe Adelise?" I-am explicat ca momentan el exista si il iubesc mai mult caci pe Adelise nu o cunosc si cand va aparea fetita ii voi iubi pe amandoi la fel, ca iubirea nu se injumatateste ci se dubleaza. Desi am crezut ca intelege a coninuat sa insiste "nu, dar totusi pe cine iubesti mai mult?" A trebuit sa-i spun ca pe el dar e secretul nostru si sa nu mai spuna la nimeni.
Acum si eu ca si Carmena, il pup si dragalesc tot timpul desi mai sunt si momente cand ma supara dar incerc sa ma abtin ca sa nu se simta exclus. Nici nu stiu cum sa reactionez.
Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

lorinaoo1 spune:
Anto mersic, chiar aveam nevoie de o confirmare. Am eu asa o teama ca nu voi avea laptic pt bebelina. Dar cada semne bune tzatzile are...
Oti si eu am temeri cu privire la ceea ce fac si la starea lui bebe. Dar incerc sa ma linistesc ca DD sa ne vegheze de acolo de sus.
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 28+

Simo78 spune:
de primire...dragutze cum va stiu...
Povestea pe scurt..In primele zile am facut cumparaturile pentru Matei (cam de toate pana la 6 luni) si dupa aia a inceput leneveala, adica dimineata ieseam la cafea si mic-dejun cu iubi, veneam acasa unde soacra ne astepta cu masa, somnic de amiaza, seara plimbare pe faleza, la un ceai sau ceva...In week-end mese in familia largita, vizite, iesit in parc la gratar, ceva shopping pentru noi doi....
Cam asta ar fi rezumatul...la mare nu am fost (plaja) [entru ca era foarte speriata soacra-mea sa nu patesc ceva eu sau Matei...am zis ca oi avea timp o viata sa ma bronzez decat sa o bag in toate crizele pe biata femeie acum...
M-am interesat de job si imi gasesc lejer ce lucru acolo, asa ca abia astept sa treaca urmatorii 3 ani!
Nesimtirea si sitemul romanesc m-au intampinat inca de la aeroport, dar asta e alta poveste.
Mii de scuze ca nu am mai intrat sa va salut macar, dar netul merge infernal acolo, nici Mess-ul nu era in stare sa il tina deschis...mi-a promis cumnata-mea ca o sa mearga sa schimbe cu wireless si nu o sa mai am probleme.
Oricum, m-am tinut de promisiune si am adus pentru fiecare esenta de super-soacra si mega-cumnata sa dea Dumnezeu sa va ajute (macar gandul meu bun)
De recuperat din urma am sa recuperez din mers, deocamdata am vazut pozele de la intalnire si sunteti niste scumpe toate, neaparat trebuie sa facem si in Iasi una!
Simona 24+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Antoanela23 spune:
Intrebare: sunt singura masochista care s-a uitat azi la ER pe Pro-Cinema? A fost un episod cu multe cazuri de preamaturi si nou nascuti cu probleme.
Si pt ca nu era destul am citit pe net si despre diferite boli pe care le pot avea copii daca mamele au fost bolnave in timpul sarcinii (infectii cum am avut eu), mi s-a zbarlit pielea. Recunosc, o caut cu lumanarea...
Anto 28 si
Victor (8 octombrie 2005)

stefania_97 spune:
Buna seara burtici si bebici,
Fetele care ati fost la intalnire: am vazut fotografiile si niciodata nu au mai existat atatea burtici frumoase la un loc.
Simo - bine ai venit !!!
Am fost si noi la medic dar din pacate vestile nu sunt toate bune. Am o infectie in urina. Dupa ce am facut testul dra. a spus ca sunt bacterii si fungus in urina si ca e necesar un tratament cu antibiotice.
Mi-a prescris un antibiotic chemat Selexid aici in Danemarca. Si Canesten.
Cunoaste cineva medicamentele?
Ceea ce e cel mai ciudat e ca simtomele nu se manifesta la mine ci la sotul meu asa ca si el trebuie sa foloseasca o crema. Acum nu putem deloc.
Mi s-a parut mie ciudat ca ultimile dati cand am l-a durut dupa o saptamana dar nu mi-a trecut prin cap.
Astept sa vad daca e cineva care cunoaste medicamentele.
stefania sapt.24& Catarina
http://salexandre.blog.com/