Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 7

liadorian spune:
Anto, daca e asa, inseamna ca suntem amandoua masochiste... Eu citesc mult si aici, pe forum, la Prematuri, iar sotul ma cearta mereu, fiindca se teme sa nu ma deprim. Evident ca ma emotioneaza toate cazurile acelea, dar oricat de ciudat ar suna, ma simt mai puternica daca stiu lucrurile astea, daca stiu ca exista ma pot pregatia fectiv pentru ele (ma rog, atat cat poti sa te pregatesti pentru asa ceva...) Asta nu inseamna ca nu-mi doresc ce-i mai bun pentru Miruna, ca nu am credinta ca vom face totul ca ea sa fie bine si sa se nasca cat mai aproape de termen. Si mai si glumesc cateodata, in ciudata tutturor tampeniilor care ni se intampla.
Asta, spre exemplu, e o zi care as vrea sa se termine repede, repede. M-au chinuit contractiile astea nedureroase la fiecare miscare, plus spaima ca as putea starni cine stie ce serie urata de contractii dureroase. Mai facem niste litice pe la 10 si sper ca dupa noaptea asta o sa ma trezesc ceva mai bine. Cu gine ne vedem miercuri seara, sper sa fie totul in regula pana atunci...
Va pup pe toate si va spun de pe acum noapte buna! Simo, te astept maine dimineata devreme la cafea!
Lia S25
Miruna Demetra

ghinetz spune:
Bun revenit, Simo.
Si...saluty pentru toate fetele. eu o sa intru mai rar pe aici, din pacate, dar promit sa va mai citesc asa, in rezumat. trebuie sa-mi pregatesc lucrarea de disertatie. Azi am aflat doua "super vesti": 1. trebuia sa ma inscriu pana pe 16 aprilie (sper sa ma mai primeasca astia, sa le fie mila); 2. disertatia e in perioada 29 iunie-1 iulie. Probabil o sa le spun sa imi puna repede intrebarile ca eu am programare la o cezariana.
Ma bate gandul sa-mi fac deja bagajelul de spital. Sa fie acolo...Macar sa merg prin targ sa ma uit dupa cele necesare. Si sa-mi refac listuta cu ce am nevoie. Daca imi mai amintesc.
Oana 26+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

karligutza spune:
Simo bine ai revenit! nu prea sari in sus de bucurie! nu se compara regimul regesc cu regimul ... suspendatului, asa-i? speram ca macar aici sa te simti din nou regeste! caci si noi te iubim!
samadhi tu pe unde te mai plimbi? avionul Bucuresti-Munchen s-a oprit la LAS VEGAS? sau ai luat tu drumul DUBAI-ului?!
hai mai vino si tu pe la noi!
dati-ne vesti cum va mai sunt bebicii! atat Matei... cat si surioara Maximei! ce va mai fac burticile... actualizati-ne cu informatii... hai hai hai!
karligutza, sapt.30 si
printesa din burtica

liadorian spune:
proaspata! Fac cinste, ca azi schimbam saptamana. Simo, m-a apucat visarea citind despre vacanta ta... Doamne, ce m-as teleporta intr-un context ca ala, nu trebuie sa fie neaparat Dubai: soare, plimbare, relaxare. Nu ma plang, de rasfat am parte si acum.
Oana, bafta multa cu dizertatia! In ce domeniu o sustii?, karligutza!
Lia S26
Miruna Demetra

Simo78 spune:
Neatza Lia...ma bucur ca esti ok, cand plecam eu tu te internasei...am citit ceva din urma ca totutl a decurs bine.
FELICITARi pentru fetita!!!!!!!!!!
Simona 24+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

liadorian spune:
Multumim mult! Suntem tare fericiti, deja domnul sot nu-si mai incape in piele: "fiica-mea-n sus, fiica-mea-n jos". Deja a uitat ca am facut amandoi copilul asta!
Lia S26
Miruna Demetra

Simo78 spune:
In alta ordine de idei, scuze de "nestarea" mea de spirit de aseara...Am avut o zi obositoare, le-am pus pe toate la locul lor, am spalat, calcat, plus un pic de ordine prin casa.... A lasat curat fratele meu, dar stiti cum e, pana nu le faci cu mana ta parca nu-i destul de bine...maniaca , iar peste toata oboseala mea, dupa ce am asteptat-o pe mama toata ziua, a sunat pe la 7 ca ea nu mai ajunge (venea sa vada ce am adus pentru copil) si ca "are timp sa le vada pana la vara si daca nu le-o vedea pana atunci o sa le vada pe el cand o sa il imbrac"...no comment! De aia eram asa suparata ca m-am intors.
Despre Matei...vioi de numa-numa....cateodata e atat de agitat si da asa de tare de partca nu mai are loc acolo si vrea afara...o vedea el in luna a 9-a!!!!!!!!! Acuma imi da niste capuri sau suturi in stomac de mi se taie respiratia...exact parca imi da cineva cu pumnul.....iar ieri a dat undeva pe jos de am crezut ca a scos un piciorus afara
Intre timp i-am gasit si noi inimioara cu stetoscopul...am dat 1000 de lacrimi cu ocazia asta...e cel mai frumos sunet din lume!!!!! parca e o ploaie de vara....
Intr-o zi se impingea cu tot corpul in burta, de parca il puteam tine in palme...inca 1000 si ceva de lacrimi....frumooooos!!!!!
Hai ca mai scriu o bucatica mai tarziu, sa nu va plictisesc cu romane.
Simona 24+
Matei Hisham

nikole spune:
'Neata si de la noi,cu cafea in corn stau si citesc paginile din urma...
SIMO, bine te-ai intrors sanatoasa si cu forte proaspete...
Despre noi...toate bune si frumoase, decat ca aseara cred ca de fericire (dupa ce am venit de la medic) am experimentat niste contractii de toata frumusetea(le-am recunoscut din explicatiile voastre)...se intarea burta,se aduna cumva, si apoi se relaxa...in fericirea mea de ieri insa , nu-s cum se facu ca nu am intrat deloc in panica,si dupa vreo 3 astfele de reprize s-au oprit...
Bebe a ramas tot baiat,e cam grasut si lungut, si dr. s-a aratat cam ingrijorat, mi-a zis chiar ca daca bb va creste si va fi prea grasut nu voi putea naste normal, si ar fi cazul sa mananc mai putin si sa beau si muuult mai putina apa...zicea ceva de 5 pahare maxiim /zi...
in fine...am luat pana in prezent 9 kg, insa nu stiu unde sunt, ca nu se vad...sunt slaba rau, numai burta e de mine, care e marisoara creste pe zi ce trece de ma apleacain jos!
Cat mi-am dorit eu sa ma ingras, dar uniform, ma si vedeam mai implinita asa, mai volupotoasa...de unde...slaba rau si cu o mare burta, cand ma intorc din profil
in reste...vise urate cat incape, stari de nebuneala(cand plans cand buna dispozitie,aparent fara vreun motiv anume),plictiseala si nerabdare...
va pup pe toate si mai revin...
alinutzoooooo...astept poze cu tinepentru toate burticile...
26+
haine gravidutzaaa

Simo78 spune:
Fetele...intrebare tehnica....va mai depilati acasa? Ca eu trebuie sa stau intr-o pozitie nefireasca numai ca sa imi vad putza ....
Ma harnicesc acusica si pun si poze.
Simona 24+
Matei Hisham