Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Simo-bine ai revenittttttttttt
Referitor la epilat.... eu folosesc o oglinda,ca vorba aia,nu mai vad ce si pe unde epilez:)

Samurai-lady 25 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Fetele...intrebare tehnica....va mai depilati acasa? Ca eu trebuie sa stau intr-o pozitie nefireasca numai ca sa imi vad putza ....

Ma harnicesc acusica si pun si poze.

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Si eu tot la oglinda. Din pacate am renuntat de vreo luna la ceara, fiindca m-am tot temut sa nu-mi declansez niste contractii horror. Si alternativa ramane deocamdata lama. Incredibil de neplacuta senzatia de dupa, mai ales pentru mine, care eram obisnuita cu ceara.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

SIMO-asteptam pozele.Si alea cu ce ai cumparat pentru bebika :)

Samurai-lady 25 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hmmm...cumparaturi...sunt foarte incantata de o salteluta de la IKEA, fix ca cea de pe masa de schimbat (pentru care nu as avea loc in casa), o poti pune unde vrei, inclusiv in dulap, ca e gonflabila ....un buretel in forma de bebe ca sa nu alunce in cadita la baitza....astea ar fi alea tehnice de care ma bucur ca imi fac mie viata mai usoara.

Am gasit si perna din aia de dormit pentru gravide, in jur de 100 de lei in banii nostri, dar era voluminoasa si nu aveam cum sa o mai audc si pe aia.

La patut am renuntat, cred ca am sa-i fac unul din ala care il pot folosi si mai tarziu, cu dulapior...am eu o schita in cap, sper sa se poata.

Nu vreau sa va amarasc, dar Doamne cat de ieftine sunt hainele de gravida acolo!!! Am ametit cand am vazut blugi ca ai mei de 4!!!!!!! ori mai ieftini! Nu mi-am luat haine de gravi pentru ca arat ca o gogosica in ele. ...tot cu haine normale ma imbrac, cu 1-2 numere mai mari.

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

SIMO-poze ai pus ?Stau cu cafa fara cofeina cu un munte de zahar si laptik si le astept.Pana vine Ken de la gradi sunt liberaaaaaaa.

Samurai-lady 25 weeks si Ken 4 ani

Web-poze Kenutz

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Gata am pus poze....Nu-s cine stie ce, v-am zis ca mai mult m-am odihnit decat m-am distrat...si se vede si in poze (foarte "domestice")

Promit sa fac o sedinta foto si cu hainutele, dar mai pe seara.

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata Lia noi vrem mai este la ora asta ????

Buna dimineata Simo noi vrem sa vedem ce i-ai cumparat la bebe poate le faci poze si apropo vrem poze , nu fetelor ???? Cam aceasi problema ca epilatul .....

Bravo nikole ne bucuram ca sunteti bine

Buna dimineata Samurai-lady

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, tocmai am vazut pozele! Scrie pe tine calm, relaxare, implinire... Ma bucur ca ti-a priit vacanta ! Si cred ca si lui Matei i-a placut, fiindca am putut vedea cat a crescut si el.

Otilia, cafea fara cofeina se gaseste la orice ora. Nu inchidem niciodata "terasa". Cred ca daca nu se inventa, o inventam eu, ca atata consolare am zilnic.

Aylin, pe unde esti? Te-ai intors la munca, din cate vad eu, altfel batuiai forumul la ora asta.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

Simo, tocmai am vazut pozele! Scrie pe tine calm, relaxare, implinire... Ma bucur ca ti-a priit vacanta ! Si cred ca si lui Matei i-a placut, fiindca am putut vedea cat a crescut si el.

Lia S26 Miruna Demetra

Hihihihi Lia, merci ca nu le-ai numit asa cum sunt...PLICTICOASE! , Dar zau ca de asta aveam nevoie, un pic de liniste sufleteasca si calm in jurul meu. Sper numai sa imi fi incaract suficient bateriile.

Daca ati vazut cosuletele alea din fata mea in pozele in care stau la masa, sunt o idee super faina...pui in ele bombonele sau o ciocolatica pentru cei care vin sa il vada pe bebe sa il aiba amintire. Mie mi-a placut idea si am luat vreo 20, ca am zis ca mai mult de atatea vizite nu ma tin nervii....soacra-mea vroia sa cumpere tot stocul hehe, sa fie acolo, daca imi trebuie! draga de ea!

Simona 24+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Am vazut ca a venit Simo. V-am vizionat in poze, arati foarte bine! Despre preturi, te cred, ca la noi la nimenea. Si eu ma imbrac tot cu haine "normale", marimi mai mari.

Citesc si revin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput