Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by Anculici

Probabil s-a mai discutat pe tema asta dar cum eu intru destul de rar e posibil sa fi ratat acest subiect

Poate sa ma ajute cineva cu niste remedii naturiste contra constipatiei Am inceput sa iau suplimente cu fier si deja incep sa se resimta efectele Poate si unele dintre voi au trecut prin asa ceva
anculici,si eu am mari probleme cu constipatia care s-a accentuat de la fier,asa ca eu iau o zi da o zi ba...beau multe lichide,mananc fructe si salate,beau iaurt,si miere de albine pe stomacul gol,si ma ajuta,sper si pe tine.sanatate si multa miscare.
a,si daca iti place un remediu bun e tarate amestecata cu mar ras si miere de albine,iei o lingura dimineata inainte sa papi.
A... si mai am o intrebare S-a intamplat veuneia dintre voi sa aiba dureri in zona inghinala? Mie mi se intampla de cateva zile, pe partea stanga si nu stiu de la ce ar putea fi Daca are legatura cu bebe stau linistita dar ma gandesc sa nu fie altceva Am inteles ca pot sa apara astefel de dureri dar la o sarcina mai avansata Eu sunt abia in 24 de saptamani

22+

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[url="http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

oana, cred ca daca pui ghilimelele dupa albums/ si nu intre albums si / va merge linkul

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

cu intarziere

Lavinia nu stiu ce sa zic de we acesta, e ziua bunicului meu si in principiu trebuie sa mergem la el la tara. Dar iubi are de terminat o lucrare pentru un congres la Cluj saptamana viitoare. Si daca nu e gata pana sambata nu mai plecam. Nu stiu ce sa zic ....

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Lavinia, eu spun prezent si pt we asta. asteptam si alte confirmari si apoi stabilim ora.

Pentru fetele care sunt la a doua sarcina si, mai exact, la a doua cezariana: (am vazut ca sunt cateva) veti opta pentru legarea trompelor? stiu ca a treia cezariana ar cam fi de nedorit, desi sunt multe mamici si aici pe forum care au trei copii sanatosi, toti nascuti prin cezariana. Sau sa reformulez intrbarea: mai vreti al treilea copil? Daca nu...ce veti face?

Oana 26+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

eu nu vreau sa-mi leg trompele...e o decizie radicala si nu se stie niciodata. poate peste cativa ani mai vreau un copil. acum zic ca nu...dar nu este exclus. si parca m-as simti un pic invalida, nu stiu cum sa zic. basca, metoda nu este 100% sigura pentru evitarea unei sarcini.
acum se fac 3 cezariene fara probleme, am vazut si 4 si au fost ok (desi e prea mult!).

probabil ca am sa-mi pun sterilet...mai vedem dupa nastere.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Anya apropo de sterilet...eu sunt alergica la metale, orice in afara de aur ...Stiu ca sunt si cu fir de aur, dar ginecologul meu a zis ca nu-s chiar bune, ca cele mai sigure raman cele cu cupru. El a zis ca a avut un caz cand a pus sterilet la o tipa alergica la metale (aparent e o problema destul de des intalnita) si a facut o acnee groaznica. Nu stiu ce metoda sa adept, parca nu as vrea sa iau anticonceptionale o viata. Ok, pentru viitorul apropiat sunt bune, pentru ca mai vrem un copil, dar dupa aia? Nu vreau sa iau o hotarare decisiva cum ar fi legatul trompelor.

Simona 25+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo, Oana pai lasam pe sambata viitoare si asa vom putea pune ordine si in programul nostru, ok?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Mergi la inceput

Simona 25+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

O sa pun poze cu hainutele zilele astea. Am stat 2 ore fara net de dimineata si iar m-a luat somnul...am dormit pana acum! Lenesa mai sunt!
Ziua mea a inceput suuuper de dimineata, cand m-am dus sa fac baitza si exact cand aveam samponul in cap s=a oprit apa calda...de tot!!! Asa ca m-am clatit cu apa rece asa cum am putut. Sper sa nu racesc mai rau decat sunt deja!

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata la amiaza si de la noi. Eu acum am ajuns la serviciu, cica am muncit de acasa dimineata. Revin dupa ce citesc noutatile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

eu tot ma joc pe aici pe forumuri, poate imi da un moderator cu sutul in .
da' sincer, innebunesc. eu scriu raspunsuri si cred ca numai eu le mai vad (ca le caut). cand scap de moderare?
parca am fi intr-un grup mare si eu vorbesc singura si cu intarziere.
abia astept sa ne vedem (pentru iesence doar, din pacate)!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput