Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata, Ioana, fetele x3.

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

WOW! Super dragute hainutele de pe link-ul din pagina trecuta! Si nu sunt asa de scumpe. Eu ieri am gasit la niste preturi absolut incredibile fata de ce vazusem prin oras. Am luat din Dragonul Rosu...desi stiu ca are o oarecare "faima". Hainutele sunt absolut la fel ca si cele din restul magazinelor, dar preturile sunt intr-adevar muuult mai mici. De exemplu am luat un set de 5 piese cu 200.000, ceea ce mi se pare putin, ca sa nu mai zic ca este destul de calitativ dupa parerea mea.
Pacat ca nu am gasit prea mult body-uri pt nou-nascuti din acelea cu capse de sus pana jos.

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Am vazut de curand o emisiune pe francezi despre metodele contraceptive, te doare capul, nimic nu e 100% sigur, nici steriletul, nici implantul sub piele, pilule, etc.
Cu legarea trompelor, cred ca depinde un pic de metoda, nu cunosc detalii tehnice dar o sa vorbesc cu ginecologul meu.
Si mie mi se pare ceva radical dar nu as mai rezista psihic sa traiesc a treia oara printr-o sarcina cu risc, mai ales ca la mine a doua sarcina e mai grea decat prima. In plus am deja 37 de ani, nu mai sunt f tanara.
I-am sugerat lui sotu' o vasectomie, dar nu i-a suras, oare de ce ?
Mai vedem, dar sigur trebuie facut ceva radical pt ca nu am luat treaba asta in serios si uite asa a aparut bb2, surpriza emisiunii.

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cele mai multe hainute pt 0-1 an sunt de la pagina 20 incolo pe site-ul respectiv,preturile sunt de en-gros deci trebuie comanda minima de 500 ron,daca e mai putin se adauga 25% la pretul final.acum am citit amanuntele.

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,
nu prea am timp sa vin la net ca sunt si la facultate si intru si in sesiune acum.
multumesc mult pt felicitari si sa dea domnul sa ne fie bine la toate si sa trecem cu bine peste nastere.ca eu una am o frica....
pupici dulci dulci

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Anto - la mai multi ani , plini de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi

Ma bucur ca ati deschis subiectul cu ce vom face pe tema contraceptiei , pentru ca si eu as cauta alta metoda decat ceea a pastilelor ( pentru ca mi se pare un chin )

Simo - de unde stii ca esti alergica la alte metale , ai facut vreun test ???

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by otim

Simo - de unde stii ca esti alergica la alte metale , ai facut vreun test ???

Nu am facut un test, dar de la orica in afara de aur imi ies niste bubite pline cu un lichid, mancacioase foc, acolo unde vine pielea in contact cu metalul...de la catarama de curea, capse de blugi....si lista e lunga.

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Simo - aceeasi problema si la mine , plecand de la cercei care daca cumva pentru o seara imi pun altceva ( o ocazie ) am niste urechi ulterior .... la curea aceeasi problema motiv pentru care am renuntat la acest accesoriu si asa mai departe ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

salut, gagici!
am avut si io o groaza de citit din urma, c-aveti cateodata asa un spor....!!!

Simo, bien venue! asa o vacanta relaxanta mi-as dori si io!

despre epilatu inghinal: io am descoperit crema de la veet (cea cu aloe) - metoda extrem de practica si de comoda, cu mentiunea ca operatiunea in sine o face sotu , io doar stau cu oglinda si cu gura pe el.

cu constipatia m-am confruntat si io mai pe la inceputul trim. II, de nu ma rezolvam cu nimic, indiferent cate supe/ciorbe, fructe, iaurturi, legume sau alte combinatii as fi facut. dr. mi-a recomandat atunci supozitoarele cu glicerina, cele mici, pt. copii. tzais!

si-acu vestea a mai mare: tocmai ce veniram de control! bebelusha mea are 1460 g!!! si d-abia maine facem 6 luni jumate! (apropo, mai e careva care schimba saptamana joia? ) toate dimensiunile corespund sapt. 29 de sarcina (eu avand maine 28, de fapt), diferenta de o sapt. care vad ca se pastreaza de la inceputul sarcinii. colul este lung si inchis, burtica moale, lipsita de contractii, ceea ce inseamna ca nu s-ar anuta o nastere inainte de termen (caci asta era stresu meu!). dr. m-a anuntat (draga de ea!) ca nu o sa fie in concediu in perioada DPN-ului meu, ci cam cu o luna inainte, dar ca inainte de plecare isi va lua toate masurile de precautie in ceea ce ma priveste (recomandare alt medic, in caz ca, Doamne-fereste); oricum, nu e vorba decat de 2 sapt. de concediu, sper, vorba voastra, sa strang bine din craci. in rest, mi-a recidivat candidoza si tare naspa e; o sa iau din nou lomexin, si-o sa-l iau frecvent, pana la sfarsit. la rugamintea mea, dr. mi-a dat si o hartie pt. medicul de familie, hartie cf. careia o sa intru in prenatal acu, la 6 luni jumate, nu la 7 luni si 11 zile cum se intra de regula.

nu stiu altii cum sunt, da io-s indragostita de dr. mea! un medic extrem de responsabil si de profesionist. sa va povestesc: am o prietena care este insarcinata in 18 sapt. si care, din pacate, are o gramada de probleme; nu legate de sarcina in sine, ci de propria persoana: probleme neurologice, endocrinologice, oftalmologice etc. de cand a ramas gravida, a fost la N doctori, care mai de care mai somitate in domeniu; toti i-au spus un singur lucru: ca nu-si asuma responsabilitatea anesteziei (pt. ca starea ei necesita cezariana)! asta era disperata, vedea cum trece timpul si ea nici n-avea medic, nici nu stia ce o sa se intample cand va ajunge la termen. azi dimineata am luat-o cu mine la dr. mea, cu care a stat de vorba mai bine de juma de ora; a fost chemat si un anestezist, care sa se pronunte in privinta ei; dupa ce au citit absolut tot dosarul ei medical (foarte stufos, de altfel), au conchis ca se poate face anestezie de la brau in jos, astfel incat sa nu fie afectata circulatia cerebrala. astfel, dupa 4 luni in care a cautat cu disperare un medic responsabil, prietena mea a gasit singurul dr. care, in primul rand, a chemat un anestezist sa stea de vb cu ea, si care a spus da, pot face operatia asta, fara sa existe riscuri pt. pacienta sau pt. fat. prietenei mele i s-a luat, in sfarsit o piatra de pe suflet si poate dormi si ea linistita, iar eu sunt tare mandra ca ma urmareste un astfel de om!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">27+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetele!

Eu am o groaza de treaba la servici, d'aia am intrat asa tarziu.

Sunt mai bine azi desi ma enervez cu iritatia lui Cosmin, nu pare sa cedeze insa eu continui cu Ketof. Mami de Anya imi spui si mie dupa cat timp ar trebui sa ma ingrijorez?

Cu problema cealalta am decis sa nu ma mai las manipulata sufleteste, sa ignor nesimtirea si daca cineva are placerea sa-l vada pe Cosmin sa dea telefon si il astept in UK.

Iar ca sa ma simt mai bine mi-am facut programare la coafor sambata dupa-amiaza sa ma tund putin si sa-mi fac suvite (sper sa prinda), vreau sa ma fac iar frumoasa, ce daca sunt balenutza. Promit sa fac o sedinta foto dupa aia. Duminica seara vine o prietena din Romania si luni vreau sa mergem la cumparaturi impreuna si sa-mi iau ceva lucrusoare pt vacanta pt mine, sot si copil.

De asemenea datorez scuze lui Mychydutza, nu i-am raspuns ieri, da am schimbat si eu saptamana o data cu tine dar sincer nu stiu suntem in luna a 6-a?

Oana am vazut ca ai facut master in Studii Europene, eu vreau sa ma apuc sa fac un degree in European Studies cat timp stau acasa cu bebe mai ales ca al meu Cosmin e la scoala pana la 3pm deci as avea timp sa invat. Intrebarea e: se merita? In ce domeniu vei lucra cand termini? Pentru ca mie desi mi s-a parut atractiv degreeul totusi ma intreb daca nu e cam vag.

Va pup pe toate fetelor.

Ah, durerile alea de spate de care se plangea parca Lavinia, ca la ciclu e adevarat ca sunt contractii, poate o sa ziceti ca sunt nebuna dar eu si la Cosmin le-am avut si acum le am si nu le-am bagat in seama. Am considerat ca e normal ca si corpul meu sa se pregateasca pentru nastere si am nascut chiar la termen cu Cosmin iar acum planuiesc la fel. Dar voi faceti cum va simtiti mai in siguranta si intrebati doctorul.

Plus dureri intre picioare, sincer zici ca am mers pe bicicleta o zi intreaga sau ca am facut alte alea, asa ma doare dar o pun pe seama sarcinii, e normal sa se dilate bazinul si toate oasele sunt afectate.

Pupici pe burtici.

Luna 24 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput