Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 24
liadorian spune:
quote:
Originally posted by otim
Si atunci fetelor pe unde a ramas goblenurile si tricotajul ....
Otiliainceput 25+
Laurentiu
M-am facut de rusine la capitolul asta! Am inceput o bluzita pentru finutza mea de trei anisori, i-am facut un fluturas tare dragut in fata, dar spatele nu l-am mai terminat nici pana azi! Trebuie a ma mobilizez cat de repede!
Lia
S26
Miruna Demetra
lorinaoo1 spune:
Lia
ia sa dai buzna, asa cand te simti tu mai vrednica, noi ne pregatim sufleteste pana atunci
La mine "bataturile" alea de care zici, poarta un nume infam - celulita
. Da' las' ca-i venim noi de hac, sac 
Aylin
asa am decis si eu, sper linistea mea o s-o bombardez pe dr cu intrebarile. Sa mi le notez, ca la cat sunt de ametita...
Brazuca ce fain ca ia cumparat hainutze de printesica. Eu am o fixatie pe rosu, asa ca toate rochitele rosii de catifea imi ocupa spatiu serios din memorie
Numai ca al meu sotzior e cam superstitios si nu prea vrea sa cumparam nimic deocamdata. Dar in curand vom investi in mami - camasi de noapte, capotel si altele necesare si pt bagajelul de spital ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, tu de cand esti consemnata la patut?
Aylin,23+
pozici
atat de mari suntem
Pai, e iarasi poveste cu cantec.
Lia
S26
Miruna Demetra
lorinaoo1 spune:
Otilia au stat astia cu gura pe mine, inclusiv mamili meu, pana am renuntat la crosetat si la alte idei practice, pe motivul, ziceau ei, ca e mai ieftin sa cumperi de gata (si sunt si mai frumoase).
Oana lista noastra nu ar fi prea lunga, dar asteptam fetele cucuietele sa ne dea de veste ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
aylin_tarcan spune:
lia, eu acu' asa fac. saptamana asta cel putin. vin la serviciu program de voie si dupa amiaza cam pe acasica in patut. nu stiu daca functioneaza sau nu, pentru ca tot burtica tare am. sa vedem ce o zice doftorii cand ajung la ei. oricum, ma bucur ca am ajuns aici inca mobila.
oricum, asteptam de la tine vestile extraordinare.

Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
X-ray spune:
am trimis un email pe adresa comuna cu adresa unui site de shoping.hainute 100% bumbac la super preturi zic eu.il am de la fetele din arad
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Vad ca v-ati trezit cu chef de vorba,
.
Otilia, buna cafeluta, multumim frumos. Ce matinala esti.
Lia, bafta la dr, asteptam vesti bune.
Anculici, durerile pot fi de la ligamente. Pt constipatie, daca remediile naturale nu merg, poti folosi cu incredere Duphalac, contine numai lactuloza, e safe in sarcina.
Brazuca, sa va fie de bine cumparaturile, sa le poarte cu placere printesa familiei.
Pup fetele si va urez o zi calma si insorita,
Anto
29 si
Victor (8 octombrie 2005)
monjum06 spune:
buna,
si eu am schimbat prefixul saptamana asta, mai avem 8-9 saptamani si ne intalnim cu bb.
Vineri am fost la Cora si mi-am luat carut.
Azi am fost la gradi la psiholog pt Gabi, fiindca plange si nu se dezlipeste de educatoare, nu relationeaza cu ceilalti copii.
Ne=a spus sa vorbim foarte mult cu ea si sa nu o lasam singura.
Luna, mult curaj cu Cosmin, si mai bine nu veni in Romania, ca poate nu mai nasti in Anglia, nasti aici, mai ales ca nu ai nevoie acum de stres.
daca tot castiga atat de bine, poate sa isi plateasca un drum. Important este ca sotul te sprijina iar copilul chiar daca nu stie adevarul, il simte.
va pup,
Monica,
30+ si mama lu'Gabi
intrebare de gaga. Cum imi fac semnatura? multam
X-ray spune:
am pus adresa site-ului mai jos
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/
eu sunt in extaz,atatea am vazut....deja incep sa strang de comanda![]()
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
ilenutza spune:
Neata si de la noi!
Io as bea o limonada ca ma incearca o raceala!![]()
Fetele, sa stapaniti sanatoase perna.ce lungime si grosime are?eu am incercat sa imi fac acasa dar mi-a iesit prea ingusta si nu e prea comoda asa ca ma bate gandul sa imi fac alta!
Si eu am avut dureri de burta si ca la ciclu luni iar dr. mi-a rec un nospa la 4 ore si mi-a trecut pana a doua zi.
Pupice
Ile
29 si Victor
( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Laurentiu