Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fete cucuiete!
Ieri am lipsit...dar motivat, pt ca am fost sa iau hainute pt printesa! Doamne ce de haine...greu m-am hotarat ce sa aleg. Ne-am intors acasa cu un brat de hainute, multe din ele ROZ!!!! Si ma jurasem ca nu iau nimik roz! Dar erau asa de dulci ca nu am putut sa ma abtin! Azi le-am scos iar sa le admir...cred ca o sa ma uit la ele in fiecare zi pana vine bebe.

26+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Lorina, Simo, Simioc... sunteti pregatite pentru intalneala? Dintre locatiile mentionate de Lavinia cred ca la Moldova Mall ar fi foarte bine, e mai aerisit. Mie mi-ar conveni intr-un we...poate vin si alte moldovence de prin zona. cand va hoatarati, dati un semn. Alte iesence parca nu mai sunt, nu? Scuze daca nu le-am mentionat.

Cred ca este o idee buna cu locatia si cu perioada (week-end), eventual, mai dupa-amiaza. Abia astept sa ne intalnim!
Va pup!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lia din pacate se intareste si burtica , asa cum spuneai tu. Poate doar me panichez eu aiurea, dar parca sunt enervante, ca doar de odihna am parte (nici cu aspiratorul nu mai dau, nici praful nu-l mai sterg, stau ca o leguma intr-un fotoliu tip balansoar cu tastatura in brate sau in pat la tv). Ia sa fi mers si la serviciu, Oana stie cum e acolo...

Si ca sa nu te necajesti cu intalneala, in caz ca nu poti veni, ne spui tu cand mai treci prin targul Iesilor si mai facem hop la o intalneala

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Karligutza drept e ca la inceput am trecut data dupa un tabel de aici de pe , pt ca nu aveam un medic al meu. Dupa aia, data a coincis cu ce zice "'nea ecografu'" asa ca nu am avut ce schimba.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

BRAZUCA-sa ne arati si noua ce ai cumparat pentru printesa.Eu am numai hainutze de baietzei,albastre,galbene,dar am mai luat si roshii si portocalii.
Astea de fetitze sunt asa de dulciiiiii.

Samurai-lady 25 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

alina, gataaaa.uraaa, am inteles. ia ca incerc si eu asa ca e buna ideea. nici mie nu prea imi place cu capul pe ea!

lavinia, si eu zic ca ar fi bine sa te duci la doctor. ca sa stai linistita.

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Brazuca, si eu vreau sa vad hainutele! Nici noi nu vrem sa facem o fixatie pe roz, asa incat o sa alegem cat mai multe lucrusoare pastel.
Lavinia, intr-o buna zi tot dau eu buzna peste voi, daca nu la intalneala asta, atunci poate la urmatoarea/urmatoarele! Oricum, esti draguta sa te gandesti si la sufletelul meu! Cat despre efort, nici eu nu fac nimic toata ziua, eventual bataturi de la stat in pat. Mai nou admir ciresul din spatele blocului meu - se scutura usurel de floare si e asa de frumoooos!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Si atunci fetelor pe unde a ramas goblenurile si tricotajul ....

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lavinia, eu spun prezent si pt we asta. asteptam si alte confirmari si apoi stabilim ora.

Pentru fetele care sunt la a doua sarcina si, mai exact, la a doua cezariana: (am vazut ca sunt cateva) veti opta pentru legarea trompelor? stiu ca a treia cezariana ar cam fi de nedorit, desi sunt multe mamici si aici pe forum care au trei copii sanatosi, toti nascuti prin cezariana. Sau sa reformulez intrbarea: mai vreti al treilea copil? Daca nu...ce veti face?

Oana 26+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, tu de cand esti consemnata la patut?

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput