Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 22
karligutza spune:
quote:
Originally posted by otim
Anculici - pentru constipatie am invatat in spital (cand m-am operat de "fiere " ) o "smecherie" care la mine a tinut si anume : seara pui intr-un pahar apa , dimineata cum te-ai trezit ai si baut-o toata inainte de orice altceva . Un alt lucru nu lasa zi in care sa nu mananci supe si/sau iaurt si asta de poate ajuta .![]()
[size=3][font=Script MT Bold][blue]Otilia
Otilia, ce pui seara intr-un pahar cu apa? VIRGULA ???

karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica
lorinaoo1 spune:
Era sa uit - azi schimbam si noi sapt 

. AMR 11 sapt 
Karligutza am remarcat ca avem acelasi DPN pe lista de pe prima pagina, doar UM difera, cred ca am folosit metode diferite de calcul ![]()
Asta-noapte m-am trezit din somn pt ca ma dureau burtica si spatele, de fapt de vreo 3 nopti patesc asa
E o durere ca la menstruatie, o fi, n-o fi normala? Dar de ce noaptea
? Lasa ca ziua ma lupt cu contractiile
Sper ca bebe sa le suporte. Iau din nou 3 no-spa pe zi si degeaba. Azi mi-am propus s-o sun pe dr sa ma programeze pt o consultatie serioasa, ca altfel ma apuca tot felul de ganduri negre despre nasterea prematura si altele 
Iertati-ma daca va adumbresc dimineata cu temerile mele, dar practic m-am trezit cu spaima-n san. Poate la a doua sarcina, vorba Liei, va fi numai miere si lapte ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
X-ray spune:
aylin un capat al pernei este putin mai sus de burtica,iar curba ei principala e la mine intre picioare.ca o potcoava.mie nu-mi place sa pun capul pe ea,prefer sa-mi fie bratul celalalt in spate.si uite ca am facut si eu teoria "pernii"
lorina eu am 3 mari paranoia pe sarcina asta
:prima si cae mai mare=frica sa nasc mai repede,a doua sa nu fac infectie urinara si trei sa nu fac infectie vaginala.astea doua nu au o ordine precisa
.dar cum numai pe ele le pot controla "ca la carte" cam odata la 4-5 sapt mi le cam fac.
luna 
lia asteptam vesti betooonnn!de bune
azi am schimbat si eu contoru'
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
cred ca otilia s-a referit la faptul ca pune seara 1 pahar cu apa. eu asa am inteles. dar nu am mai recitit sa vad daca am inteles bine. probabil ca zacand noaptea "la macerat" o avea alt efect.
alina, daca nu ustura, nu doare, nu te duci si faci 2 stropi nu cred sa fie nimic. si eu fac des. cred ca mai des decat toate de aici. eu cum beau un pic de apa, in 5-10 minute, e afara apa 

si eu am facut urocultura acum o saptamana din acelasi motiv (eram si paranoica) si a iesit negativa. dar fa-o pentru ca oricum se face periodic si nu strica la nimic
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
karligutza spune:
sau n-am inteles eu bine, aia e... cand e scris nu mai stiu de intonatie... deci seara pui apa intr-un pahar si dimineata o bei... ahaaaa... dar dimineata ce se intampla? de ce nu pui dimineata apa in pahar? ![]()
karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 
lorinaoo1 spune:
Iesence dragi ce ati zice de we asta, poate pe sambata? Si daca nu sunt alte propuneri, facem intalneala pe la pranz asa, sa ne rasfatam la Moldova Mall cu o inghetata sau o prajiturica dulce-dulce...
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
X-ray spune:
otilia am momente cand ma duc la un sfert de ora,adar nu e o regula.si fac 3 stropi.dar consumul de lichide duce la mictiuni mai dese.eu mi-am facut griji pt ca spre rusinea mea nu stiu daca ajung la 2 l de apa pe zi
.dar cum mai scriam e si paranoia mea![]()
alina
27+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Fetelor, muncesc serios la niste vesti bune pentru voi diseara! Si fara "amant" in pat, sunt cuminte si pisicoasa, ceva de speriat!! Lavinia, durerile alea ca la menstruatie sunt contractii dureroase. Nu se intareste burtica in timp ce te doare? Oricum, bune nu-s. Da' nici nu-s un capat de tara, se pot tine sub control cu odihna muuuuuuuulta, cu apa muuuuuuuuuuuuulta, cu rabdare muuuuuuuuuuuuuuulta si eventual cu tratament. 
Lia
S26
Miruna Demetra
karligutza spune:
Lorina
asa e... avem acelasi DPN insa eu n-am calculat singura, ci cu dom' profesor! in care am incredere ca stie ce vorbeste... explicatia e una singura, am ovulat mai tarziu cica... deci se poate si asa chiar daca eu am avut UM pe 1 si tu pe 4.
fetele eu ma bag la somnic un pic.. de pe la 4 azi-noapte am cam pazit iepurii; dureri de bazin, burtica plus grija sa ma trezesc la timp de dimineata... uff... m-am trezit la 6.30 sa ma duc cu proba de urina pt.urocultura la laborator si sa imi ia sange pt.analizele de rutina din trim.III ... am revenit acasa, am papat, dar mi-e somnic...
zzzzzzz
karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 

Laurentiu