Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
greierash spune:
anculici, eu pt constipatie apelez la fructe, legume(am avut o perioada cand nu vroiam sa vad carnea si mancam numai mancaruri de legume), lapte cu miere si cereale( grau si porumb, dar din astea cat mai naturale, nu fitness, nestle, sau alte firme....), prune uscate.....
Lia, si eu tot la Sf Dumitru am facut cununia religioasa, acum 8!! ani. Ce frumooos a fost!!!
greierash
28+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
aylin_tarcan spune:
anculici, fructe, legume, iaurt, prune uscate, smochine sau kiwi pe stomacul gol.
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
otim spune:
Anculici - pentru constipatie am invatat in spital (cand m-am operat de "fiere " ) o "smecherie" care la mine a tinut si anume : seara pui intr-un pahar apa , dimineata cum te-ai trezit ai si baut-o toata inainte de orice altceva . Un alt lucru nu lasa zi in care sa nu mananci supe si/sau iaurt si asta de poate ajuta .
greierash - avem si
fara cofeina daca vrei ????
Lia - ce ma bucur ca ai simtul umorului .....
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
X-ray spune:
neatza!
andicu am primit perna dar efectiv am uitat sa scriu de ea
.si mie imi place,dar nu dorm toata noaptea cu ea ca ma rotesc si e cam mare sa o invart dupa mine.dar tot timpul adormim "amandoi".
ce-mi place e ca o folosesc ca saprijin de picioare cand stau in timpul zilei in pat,ca sa am picioarele mai sus,pt circulatie.
aylin la mine pozitia ideala e urmatoarea:o fac potcoava si o incalec,asa imi tine cald si la spate si e sprijin si pt burtica,sper ca ai inteles ceva
azi am trimis la laborator pt urocultura si secretie vaginala ca am inceput sa fac cam des pipi...
alina
26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
karligutza spune:
Anculici durerile in zona inghinala... mai exact undeva pe interior simt eu, la oasele bazinului... mi-au aparut si mie, dar numai de vreo 2 saptamani, adica de la sapt.28 incoace. Cel mai bine intreaba medicul despre situatia ta. Si inca ceva: ai uitat sa reactualizezi semnatura? scrie 22+ si ai scris in mesaj ca esti in sapt.24
iar legat de problemele cu forumul si in general cu site-ul www.desprecopii.com sa stiti ca si eu am plangeri de facut, dar cui si unde? si la mine merge mai prost de cateva zile bune incoace... orice alta pagina se incarca super rapid, insa pe DC e super greoi uneori... deci? putem intreba si noi pe "administratorii siteului" sau pe moderatori... sau pe cine? "Ce se intampla doctore?"
karligutza,
sapt.30 si
printesa din burtica 
aylin_tarcan spune:
alina, si mie in timpul zilei imi e super, tot ca sprijin pentru picioare. si cand stau cu ele intinse, si cand stau cu genunchii flexati. si tare comod e....noaptea o bag si eu intre picioare, iar burta sta chiar in gaura, iar eventual un capat al pernii sub cap...dar burta tot pe pat sta si greutatea tot pe sold e. tu cand zici ca o faci potcoava si o incaleci...adica un capat intre picioare, si celalat capat unde e? sub cap? si burtoiul nu e in gaura?
rad de una singura cum suna ce am scris...parca as fi tampita...auzi, sa nu stii sa folosesti o perna!!! imi trebuie instructiuni de folosire, scheme, poze...

Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
lorinaoo1 spune:
Neatza si de la noi! Dar tot fara cafelutza, ca noi am renuntat si la cea fara cofeina
Dar va invit la o salata verde, daca ati terminat cafelutza, bineinteles ![]()
Lia bafta la control si lasa ca le capacim noi pe contractiile astea, uite asa le facem 
Si mie imi plac prenumele pe care le-ati ales voi pt fetita
Demetra o cheama si pe dr mea care e o scumpa ![]()
Greierash ma bucur ca te-ai mai linistit 
Alina.a mie mi-au spus si de la ultima internare ca trebuie sa fac o urocultura si trebuia sa mai stau o zi in spital pt asta. Si pt ca nu am vrut a ramas sa merg eu la un laborator sa duc proba cu pricina. Spre rusinea mea inca nu am ajuns la niciun laborator. Mi-e oarecum si lehamite, pt am mai facut-o in repetate randuri si nu iese nimic alarmant, dar la sumarul de urina imi tot ies f numeroase leucocite si f frecvente nu stiu mai ce. Habar n-am ce inseamna chestia asta.
Simo cred ca doarme ca un prunc, ca tot zicea ea ca are de recuperat ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
ghinetz spune:
Buna dimineata de la mine, intr-o scurta pauza de studiu. Si un Cappuccino cu muuuult lapte.
Am trait bucuria de a fi avantajata pentru faptul ca sunt gravida. Va spusesem ca trebuie sa dau disertatia in iunie. Am aflat mai tarziu ca trebuia depusa, formal, o cerere pana pe 16 aprilie, dar cand m-au vazut "asa gravida" m-au acceptat si cu intarziere. Ce sa le spun, ca stau numai pe "desprecopii" si pe site-ul facultatii nu am mai intrat...(Ma intreba cineva...am facut un master la Studii Europene, trebuia sa-l finalizez in februarie, dar atunci au fost problemele cu bb - TT, amnio - si am amanat. Acum, chiar daca mi-e greu sa stau la biblioteca trebuie sa ma mobilizez. Sigur nu voi mai avea timp cu bb mic + Stefan. Profit acum cat e Stefan la gradi.
Lorina, Simo, Simioc... sunteti pregatite pentru intalneala? Dintre locatiile mentionate de Lavinia cred ca la Moldova Mall ar fi foarte bine, e mai aerisit. Mie mi-ar conveni intr-un we...poate vin si alte moldovence de prin zona. cand va hoatarati, dati un semn. Alte iesence parca nu mai sunt, nu? Scuze daca nu le-am mentionat.
Salutam toate fetele, sustinem pe cele care au diverse probleme si ne bucuram cu cele care au motive de bucurie.
Oana
26+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
otim spune:
alina.a - cum adica faci pipi des , cam cat de des , nu de alta dar eu merg la baie de cred ca am facut carare in gresie , ziua o data la o ora , iar noaptea cam din doua in doua ore se poate si mai des de atat ???? Este adevarat ca si 2 litri de apa / 24 ore e la mine normal , dar totusi ????
Otilia
inceput 25+
Laurentiu