Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lia - buna dimineata . Probleme intimpin si eu probleme uneori la modul de functionare a forumului ( merge foarte greu uneori ) si asta nu numai la calculatorul de la serviciu ci si la cel de acasa .

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Hai ma Lia ca va fii bine mai 14 saptamani si gata vei fii o mamica fericita cu o fetita frumusica foc si sanatoasa tun .... fruntea sus ... si iti tinem pumnii pentru azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Cu siguranta va fi bine! Dar stii tu, cand iti spui asta singur se aude asa, mai soptit; cand o auzi si de la ceilalti, e sigur !

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Tot am vrut sa-ti spun Lia asa ca si .... nici nu stiu exact cum sa o numesc , numele ales de tine pentru fetita ta este un nume frumos , stiai ca in Timisoara exista o firma care se numeste Demetra si se afla pe strada Demetriade ??? Acolo am lucrat eu sapte ani ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna dimineata!
Miroase a cafea? Asta da inceput de zi!
Ma simt obosita cu toate ca am dormit ca un butucel! Se pare ca niciodata nu dorm destul! Pustoaica mea e foarte activa, dar nu prea ma deranjeaza. Pot dormi. Daca am insomnii ea n-are nici o vina. Voi dormiti bine?
Oaana multumesc pentru urati si e foarte fain ca ne-ai povestit despre epidurala ta. Eu as vrea sa nasc natural, asta daca pustoaica nu are alte planuri. Si am o retinere fata de intepaturile in coloana si operatii de orice fel. Pana acum n-am "beneficiat" decat de o operatie de apendice, cand eram in scoala generala, si uneori simt cate o mica durere cand ma mai intind in pat.
Lorina, uneori este repezita , dar cu mine nu s-a purtat urat niciodata, din contra, "am prins-o" foarte calma uneori. Incerc sa o iau asa cum este. Sunt multumita ca imi monitorizeaza bine sarcina. Pana acum am 6 echo si un dosar de analize. Iar din cele 6 echo, patru sunt cu morfologie si dopler. Am facut inclusiv triplu test, la cererea ei, chiar daca am "doar" 31 ani. A iesit bine testul. Am observat ca este adepta stilului american: este bun ceea ce este dovedit ca e bun. Si imi mai place la ea ca daca ii duci sau nu ceva se poarta la fel cu tine. Cum a nacut cumnata ta? Da-mi cat mai multe detalii despre nastere, dr., etc. Multam fain, anticipat!
O zi buna!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Probabil s-a mai discutat pe tema asta dar cum eu intru destul de rar e posibil sa fi ratat acest subiect

Poate sa ma ajute cineva cu niste remedii naturiste contra constipatiei Am inceput sa iau suplimente cu fier si deja incep sa se resimta efectele Poate si unele dintre voi au trecut prin asa ceva

A... si mai am o intrebare S-a intamplat veuneia dintre voi sa aiba dureri in zona inghinala? Mie mi se intampla de cateva zile, pe partea stanga si nu stiu de la ce ar putea fi Daca are legatura cu bebe stau linistita dar ma gandesc sa nu fie altceva Am inteles ca pot sa apara astefel de dureri dar la o sarcina mai avansata Eu sunt abia in 24 de saptamani

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata!

luna, bine ca nu are Cosmin nimic serios! In legatura cu tatal lui, vorba nu mai stiu cui spunea...de ce sa mergi tu in romania ca sa il vada? sa vina el la voi....si poate ca e doar o toana, care o sa ii treaca si tu te stresezi degeaba acum. stai sa vezi cum decurge tot, si apoi sunt convinsa ca vei lua decizia cea mai buna!

lia, si eu am probleme cu forumul cateodata! bafta la gine, sa ne vii cu vesti bune. sa stii ca nu e asa de nasol gynipralul asta cat sa te stresezi ca nu trebuie sa ajungi la el. mai bine luam gynipral (doza f mica) decat sa ajungem la alte alea. eu am facut si perfuzii cu gynipral si nu a fost ingrozitor. asteptam oricum sa ne zici ce a zis doctorul!

andicu, sa o stapaniti sanatoasa tu si bb! eu cu perna cu tot, imi amorteste bazinul lateral cum stau intr-o parte de nu mai stiu de mine. ma trezesc de durere. oi fi eu mai prostuta....cum stai de ia perna din greutatea burtii?

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

anculici, eu am!!!! e normal, m-am interesat si eu. e ca o durere de oase? daca da, asta e!

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by otim

Tot am vrut sa-ti spun Lia asa ca si .... nici nu stiu exact cum sa o numesc , numele ales de tine pentru fetita ta este un nume frumos , stiai ca in Timisoara exista o firma care se numeste Demetra si se afla pe strada Demetriade ??? Acolo am lucrat eu sapte ani ....

Otilia, ! Sper sa-i placa fetei numele, uneori imi suna asa, cam pompos pentru o fiinta asa micuta cum e donsoara mea! La inceput hotaraseram sa aiba un singur nume si am ales Miruna, dar ne parea rau ca nu are un sfant al ei in calendar, care s-o vegheze. Si am tot testat diverse combinatii. Ne-ar fi placut Ana, dar pe 6 martie tocmai s-a nascut o Ana mica si frumoasa in cercul nostru foarte apropiat de prieteni si ne-am dus la a doua optiune, Demetra. La biserica Sf. Dumitru ne-am cununat noi si acolo as vrea sa botezam si copila, asa ca a venit cumva firesc numele asta.

(Ca tot vorbim de coincidente de astea - langa facultate aveam, in Cluj, o cofetarie care se chema Lia, un fel de bomba comunista, intunecata rau, dar ne mai opream acolo la o cafea intre doua cursuri! Iti inchipui cate cafele am platit acolo colegilor!)

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata si de la mine...da nu beau cafea, mananc un fruct, primiti si asa? Da sa va spun si de ce nu mai beau cafea, mi-a crescut tensiunea cu un punct(adica am 11,5 cu 6, de la 10 cu 6) si ca sa nu am probleme cu ea (mai tarziu) nu ii mai dau cafea...!!! Sunt paranoica, nu?

Ioana, nu prea o cadorisesc pe dr de fam cred ca ori am eu noroc ori e ea fata buna
Anya, , daca si tu imi confirmi, chiar ca m-am linistit!! Si cum zici si tu, dr gineco mi-a zis sa ma mai duc pe la 31-32 de sapt sa imi faca o monitorizare de sarcina, acolo la spital(cred ca e tot un fel de eco, din cate am inteles).
lorinaoo, ,la fel cand am citit si mesajul tau, m-am linistit de tot, daca si tie ti-a iesit asa cu masuratorile si dr ta nu s-a impacientat, cred ca e Ok!!

greierash 28+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput