Finlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 3
lgireada spune:
La multi ani si de la mine, desi un pic mai tarziu.
Excursia in Norvegia a fost absolut minunata, fotografii am pus
[url=http://picasaweb.google.com/aoprisan/Norvegia]aici[/url]
Se pare ca trebuie sa ma intorc in RO, desigur voi mai trece pe aici pe la voi cu mare drag. Dar va las pe voi sa preluati topicul si sa-l tineti sus.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Aamu spune:
Foarte frumoase pozele! Ma bucur ca ti-a placut mult excursia
Chiar daca pleci in Ro, noi te asteptam aici cu mare drag.
Aamu
lgireada spune:
Va anunt ca marti plec. Nu chiar imi iau ramas buna, exista inca sansa sa ma intorc si la vara, dupa examen.
Deja simt un pic de nostalgie ...
Voi? Pe unde sunteti? Sa nu-mi spuneti ca lasati topicul sa moara ca e pacat. Abia ne-am strans, nu?
Liliana
Aamu spune:
Drum bun, Lili si te asteptam inapoi! La ce ora e zborul?
Fetele vad ca au disparut toate. Pe unde or fi?
Sa mai intri si aici..macar mai vorbim amandoua si nu moare topicul.. Sigur mai dau si fetele cate un semn de viata din cand in cand..
Aamu
lgireada spune:
Din Helsinki la 16:10. Si escala in Praga. Asa am venit si asa trebuie sa plec. Ajung destul de tarziu in Bucuresti, dar ma asteapta o prietena si raman la ea peste noapte. Dimineata iau primul tren spre Iasi. Va fi obositor, dar ... asta este.
Si cine stie, poate vin si la vara.
Liliana
aiska spune:
Buna finlandezelor!
Lili iar ai facut niste poze superbe! Sper ca sederea in Finlanda a fost placuta si poate te mai intorci.
Drum bun si multumim mult ca ai deschis acest topic!
Cum sa-l lasam sa moara?
Jaana nu am mai intrat demult si am fost atit de bucuroasa sa citesc ca ai o fetita!Felicitari cu mare intirziere dar din inima! In Finlanda moasa mi-a zis ca din popor se spune ca fetele vin mai tirziu.
Yael ce mai faceti?V-ati facut o impresie cum sta treaba cu Finlanda?
Aamu ai aplicat pentru cetatenie?La mine a durat aproape 3 ani sa o obtin dar pe vremea aia zaceau prafuite dosarele prin sertarele de la ulkomaalaisvirasto.Dupa ce au trecut 3 ani de asteptare,am primit o instiintare pe un ton politicos sa prezint situatia mea si din cei 3 ani in care nu a binevoit nimeni sa mi se uite pe cerere.Frumos,nu-i asa?Acum am inteles ca se lucreaza mai eficient.Ai idee daca o fi adevarat?
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
lgireada spune:
Multumesc frumos!
Mi-s tare dragi locurile pe aici si as reveni cu placere oricand. La orizont se mai intrevede doar posibilitatea de a veni la vara, dar deocamdata nu stiu detalii. Totul depinde de examenul meu...
La tine cum e vremea acum? Incepe sa fie numai soare, nu?
Liliana
Aamu spune:
Buna dimineata!
Lili, iti doresc drum bun pentru maine si te asteptam inapoi!
Aiska, bine ai revenit!
N-am aplicat inca ptr cetatenie, n-a venit rezultatul de la testul de limba. Am inteles ca dureaza cam 1-1/2 luni pana dau rezultatul la test.. Cu cetatenia cred ca nu mai dureaza chiar 3 ani, dar nici prea repede nu ma astept sa se intample. Desi ar fi cazul sa fie mai eficienti, costa 400 euro.
Yael, ai gasit apartament?
Jaana, ce mai faci?
Unde o fi Elena?
O saptamana frumoasa va doresc!
Aamu
Jaana spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Lili, in al 12-lea ceas (cit pe ce sa fie in al 13-lea ) iti urez si eu calatorie placuta spre Ro! Imi pare rau ca pleci... dar acum sint cursele directe cu Bucuresti-ul, asa incit te astept sa revii la vara Intre timp insa, te asteptam pe aici, pe forum, ca doar tu ai deschis topicul, n-o sa-l parasesti acuma...
Aiska, multumesc mult de urari! In cele din urma si bebita mea s-a gindit ca ar fi cazul sa vina pe lumea asta A, iar faza cu fetitele vin mai tirziu, eu auzisem exact opusul, ca fetitele se grabesc Fetita ta parca e nascuta in ianuarie parca, care din zicale s-a confirmat?
Apropo de bebei, pe la cit incep sa isi tina capsorul? Eu is cam stresata de faptul ca trebuie sa am mereu grija sa ii sprijin capul. Avem deja 5 sapt. si auzisem ca dupa 1 luna si jumate, deci sper ca in curind...
Bebita mea a inceput sa doarma noptile , cu pauzele de masa de rigoare. Ziua in schimb... are zile bune si zile mai putin bune. Zile cind e agitata si nervoasa si nu vrea sub nici o forma sa doarma, si zile cind doarme cam toata ziua.
Aamu, cum mai esti? E mai bine acum, fara sotul din dotare? Sper ca te rasfeti, asa cum ai promis!
Restul trupei pe unde umbla?? E cam liniste pe aici, ma asteptam sa gasesc pagini multe de citit!
Pupici si o vreme insorita!
aiska spune:
Lili vei face escala la Praga? Eu am calatorit aproape intotdeauna spre Romania cu Czech Airlines si doar o data cu Malevul.Praga este un oras foarte frumos primavara.
Cred ca nu vei regreta daca te inscrii la un program de studiu in Finlanda.Mie imi plac cum sint organizate cursurile si mi se pare tot sistemul lor de invatamint foarte modern.
Jaana bebita mea nici acum nu doarme noptile si are 3 luni implinite.Ce bine ca ai o fetita asa de cuminte.Cu capusorul, a mea si l-a tinut inca de la inceput si s-a suspectat o problema,dar din fericire nu a fost.De obicei pe la 3 luni il tin bine.Da,Nona s-a nascut in ianuarie si a sosit cu 3 zile mai tirziu fata de DPN.
Aamu cind am facut eu cererea de cetatenie costa 300 de euro.Deci s-a scumpit.Pe atunci nu exista legea testului de limba si ne duceam la un lector de limba finlandeza sa ne testeze cu programare.Exista undeva pe net sa citesc in ce consta testul?
O intrebare: as dori sa cumpar 2 bilete dus intors pina la Helsinki pentru decembrie-ianuarie,dar nu stiu unde pe net sa gasesc preturi ieftine.Din cautarile mele a reiesit ca zborurile interne in Finlanda sint mai scumpe decit zborurile cu companiile ieftine spre Europa.Sau nu am cautat eu unde trebuia?!
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei