Finlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Jaana spune:
Multumesc mult de urari, Yael si Lili! Nu ma cheama Elena... desi mama ar fi vrut, dar n-a aprobat tata Asa ca mi-au pus Mihaela care e in celalalt capat al anului
lgireada spune:
quote:
Originally posted by Jaana
Multumesc mult de urari, Yael si Lili! Nu ma cheama Elena... desi mama ar fi vrut, dar n-a aprobat tata Asa ca mi-au pus Mihaela care e in celalalt capat al anului
Atunci nu te mai uitam sigur!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Aamu spune:
Jaana, si de la mine La Multi Ani si tot ce-ti doresti!
Eu sint cu capul in nori in general, bine ca au observat fetele chiar asa cu intarziere
Lili, sper sa se rezolve curand cu cazarea.
Spor la pregatire pentru licenta!
Yael, faci cunostinta cu finlandeza incet-incet. O zi frumoasa la uimaranta! Aveti grija sa nu va ardeti, eu am patit in prima vara aici..Era vant, chiar putin racoare si n-am realizat. M-am ars foarte tare pe picioare, desi sint bruneta si nu patisem in viata mea inainte asa ceva. E adevarat ca am stat 2-3 ore in miezul zilei..
Aiska, cum e vremea la tine? Aici e asa frumos ca-mi vine sa zambesc tot timpul cand sint pe afara . Chiar si finlandezii sint foarte zambareti vara..
Am rezolvat sa o mut pe practicanta in celalalt birou, deocamdata si-a mutat planurile, vad ca IT managerul pleaca in concediu asa ca trebuie sa mai suport putin pana se intoarce. Mare pacat de ea. .e o fata asa draguta si deschisa ca-mi vine uneori sa-i zic..pentru binele ei, dar nu mi se deschide gura. Biroul e langa usa de afara si, cum oricum e cald (lucrez pe santier, sint baraci) deschid usa larg si cea de la birou..altfel n-as putea suporta deloc. Si asa e dificil..
Mamini, nu mai zici nimic? Sper ca esti bine.
Ai avut e-ticket cand ai fost in Romania in primavara?
Va doresc un weekend placut!
Aamu
Edit ca sa spun ca am primit un pliant cu oferta de testare a unor pastile de slabit Bitter Orange&Green Tea Diet si Ruusujuurta. Sint de la BioTech Pharma..m-am gandit sa le testez, oricum sint free 30 zile si nu e obligatoriu sa cumperi dupa,o sa va spun daca ajuta
Si mai edit o data: ies in oras...sigur nu ma pot abtine si cumpar ceva.
lgireada spune:
Aamu tu cand pleci? Ca eu cu e-ticket plec din Bucuresti spre Helsinki. Dar am inteles ca daca sunt probleme, compania finnair trebuie sa le rezolve. Deci eu nu am nici o treaba, ma duc f linistita.
Ai grija sa nu te arzi :)
Eu de-abia astept sa vin sa ma bronzez, sa stau la soare ...
Liliana
Aamu spune:
Am revenit. M-am abtinut eroic si am scapat doar cu 2 maieute si ...matura. Stau foarte prost cu nervii in ultimul timp, nu mai suport aspiratorul. Asa ca de acum o sa matur si spal pe jos, covoarele le-am scos deja...asa ca ar trebui sa functioneze.
Lili, plec pe 21 iulie. Da, sigur e cum spunea Aiska, daca functioneaza metoda e-ticket de aici, ar trebui sa n-am probleme la intors. Eu n-am luat bilet de la finnair, ci printr-o agentie pe net, parca matkatravel. Cand l-am cumparat, finnair nu avea oferte si doar la agentia asta am gasit ceva mai ieftin (240 e). Acum am vazut ca sint iar oferte la finnair, parca 153 euro.
Oricum sper sa mearga totul bine.
Aamu
lgireada spune:
Eu am dat dus intors 270e. Nu am vazut sa fie oferte pe site la finnair si oricum daca sunt, cred ca sunt dinspre finlanda in ro si nu invers. Oricum eu is multumita si asa, am zbor direct, desi iar trebuie sa ma chinui sa stau o noapte in aeroport la dus (ajung la 23 in aeroport) si la intors la fel ca plec de dimineata. Dar asta e, m-am obisnuit, oricum e destula lume care doarme prin aeroport si e absolut ok.
Am observat ca in Finlanda cu agentii de turism ai sanse sa iti iei bilete f faine, asa ca se merita incercat. Noi cand am fost in Stockholm am luat bilete asa si a fost super.
Nu-ti fa griji despre e-ticket, cred ca in curand cele pe hartie vor disparea. Nu brusc, dar incet incet. Ideea e ca tot mai multa lume isi comanda pe net, ceea ce pt mine e f ok.
Liliana
Aamu spune:
Da, ofertele sint dinspre Finlanda. Cand am cautat ptr mama dinspre Romania erau foarte scumpe, de acolo 270 e e un pret foarte bun. Cand vii incoace? Ce zi a saptamanii e?
Si ptr mine e ok cu e-ticket. Am vazut ca intr-adevar "se poarta" acum. Colegii de servici pleaca spre toate colturile lumii cu e-ticket, n-au avut probleme niciodata..
Aamu
lgireada spune:
E duminica din pacate. Sambata era aproape dublu biletul, iar daca nu as fi acceptat duminica, plecam marti. Evident am vrut sa plec cat mai repede, totusi mi-am lasat o marja de eroare dupa terminarea licentei (26 iunie) sa fiu sigura ca rezolv totul inainte de a pleca.
Cu e-ticket eu am plecat in Norvegia, deci nu e nici o pb, sigur.
edit ca sa mai intreb ceva: pana pe 15 sept cand am eu bilet de intoarcere, prind niste peisaje din alea super? ca tare mi-as dori sa vad coloritul padurii, aici e pe la final de septembrie in general, ma gandesc ca poate prind acolo ...
Liliana
Aamu spune:
Da... ma gandeam sa vin sa te iau pe la mine din aeroport, dar daca e duminica e cam rau ptr ca luni ma duc la servici..
In septembrie ar trebui sa fie colorata padurea deja, dar, din cate am auzit pesisajele din nord sint superbe si nu prea stiu daca la inceputul lui septembrie e deja ruska aika de care vorbea Aiska. Ea stie mai bine..
Oricum cred ca prinzi ceva si la inceputul lui septembrie, chiar daca e vara calda..
Aamu
lgireada spune:
O sa incerc sa merg si pana in nord, dar nu stiu daca prin peisajele super ...
Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine cand ajung. Dar nu e timpul pierdut sa ne intalnim :).
Liliana