Finlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Aamu dupa ce vei calatori cu bine cu e-ticket pina in Bucuresti,la intoarcere spre Finlanda, liniile aeriene finlandeze sunt responsabile de efectuarea integrala a calatoriei.Adica romanii nu au nici un amestec.

Jaana sper ca swingul sa va foloseasca si sa-i placa micutei.Sa ne scrii cum a fost acomodarea.

Lili Cind se fac rezervari online de la Finnair spre destinatii din afara Finlandei problema ar fi ca se accepta numai cardurile American Express, MasterCard, Visa, DinersClub, Eurocard.

Daca sotul tau se poate duce la cel mai apropiat Matka toimisto din Joensuu si intreba de pret ar fi o solutie mai buna.Agentiile percep un comision de rezervare chiar daca biletul este platit pe loc,dar nu e vorba de mai mult de 10 euro.

Alta solutie ar fi sa contactezi tu din Romania si sa intrebi:

Globe Ground Romania S.R.L.

Tel. +40 727 735 878
Fax: +40 21 201 48 14
Luni-Vineri 09-18

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Sper ca am gasit o solutie. Sa platesc cu cardul unei colege :). Vedem maine, va zic detalii. In principiu am stabilit datele 8 iulie - 15 septembrie. Tot maine ar trebui sa rezolve si A. cu cazarea, chir daca va costa mai mult, isi va lua un ap single.
Is f happy ca vin la voi, sincer. Si cred ca va fi tare frumos. Poate voi reusi sa fac si ceva excursii pana in nord sa vad si eu soarele care nu apune. Si tarile baltice ... iar am inceput sa visez!
Nu m-am hotarat ce voi face cu trenul din Helsinki pana in Joensuu - ma gandeam la bilete finnrail, mai vedem.
Cel mai mult m-as bucura sa prindem peisajele alea superbe de toamna, nu stiu daca in Joensuu, dar poate mai in nord ...

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Pt. Jaana

BOUNCERS -eu am avut pt. Nardi de la Fisher-Price cu vibrations de genul asta. Pot sa-ti spun ca a fost extraordinar, de cate ori avea colici, era agitat nopatea... doar il puneam in bouncer, dadeam drumu' la vibratii si se linistea imediat... Vibratiile ii linisteste, ii maseaza... e super... Sa citesti si la description cate activitati are... Mai stateam la TV sau la calc. sau gateam ceva, luam bouncerul dupa mine si cu piciorul il miscam, se legana, ce mai... Si Nardi incepuse sa se legene singur, dadea singur din picior Pana la 2 ani l-am folosit, dupa-amiaza in el dormea... Cand mai tresarea, il leganam putin si dormea imediat la loc... Nici nu trebuia sa-l tin in brate... (ca stii cum s eobisnuiesc ei pe urma si profita de noi ). Ce bine daca as fi avut ceva de genul si la Yael... Insa nu erau pe atunci...

Va pup si mai vorbim. Cat de cald e afara, nu-mi vine sa cred...

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Bine ai revenit Yael. Cum iti merge? E totul ok? Ma bucurasem cand am vazut la semnatura linkul Picassa, dar nu ai albume publice. Ai vrut sa pui poze, poate?
Eu acum plec in oras sa rezolv cu avioanele

edit ca sa zic ca am facut rezervarile, am incercat sa platesc cu un card VISA, mi-au dat booking confirm, dar nu si e-ticket. Am verificat si din card nu s-au luat banii. Aveti idee cat timp dureaza tranzactia?
Am fost azi la o agentie sa intreb cat costa un bilet de avion si mi-au zis 423e, in conditiile in care de pe site e sub 300e. F mare diferenta mi s-a parut.

edit ca sa mai zic ca am primit si e-ticket, deci banui ca urmeaza sa se faca si tranzactia.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Lili e-ticketul se trimite de obicei la adresa de email pe care le-o da clientul.
Tranzactia poate dura chiar 1-2 zile in functie de sistemul bancar.Daca iti verifici contul la care este atasata VISA o sa observi ca scrie debitul si suma care o poti folosi.Daca debitul si suma folosita sunt doua nr. diferite inseamna ca ei au rezervat deja suma de pe card dar banca nu le-a girat-o inca.

Aamu ce mai faci? Te-ai dus la dentist?

Yael ati reusit sa inregistrati firma la maistraati?

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Gata, am rezolvat. S-au luat banii de pe card, deci in principiu e ok. E-ticketul cred ca il dau in momentul in care s-a facut plata. De-abia astept sa ajung la voi, va dati seama. Desi pana atunci is stresata de licenta ...

edit ca sa intreb unde ati disparut?
Eu va urez weekend placut ... cred ca e tare fain la voi acum

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Multumesc de informatii Yael si aiska! Am cumparat si noi scaunelul respectiv de la o cunostinta. N-are vibratii din pacate, dar important e ca bebelul nostru l-a indragit. Iar eu sint super multumita caci... astazi a adormit singurica in el! Ea nu adormea decit in brate si plimbata vreo jumatate de ora prin casa deci...

Lili, te asteptam! Bafta multa cu licenta? Cind e?

Aamu, pe unde esti?

Mamini, vii miine la slujba de la biserica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

si pupici!

Azi n-am avut net la servici si ieri seara am fost obosita, n-am apucat sa scriu.

Lili, e chiar prea cald acum ..dar e tare fain, ai dreptate. M-am innegrit doar pe fata si maini, o sa arat "super" cand pun costum de baie prima oara
Ma bucur ca ai rezolvat cu venitul si cu biletele. Ce a facut sotul cu cazarea?

Aiska, bineinteles ca nu m-am dus la dentist daca nu m-a mai durut. N-am nici timp, e adevarat..dar daca ma durea in continuare gaseam.
Azi am trimis intr-o doara mesaj in Canada si a ajuns
Ai schimbat deja meniul bebelusei?

Mamini, ce mai faci?

Jaana, ma bucur ca-i place bebelusei scaunelul ,poti si tu sa respiri un pic. Trebuie sa-l iei cu tine in Romania

Yael, ce ai mai rezolvat?

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Oana, 31x ! Cu intarziere (acum am vazut ) insa din tot sufletul LaMultiAni, multa-multa sanatate!

Maine mergem si noi la o 'uimaranta', ma duc sa pregatesc toate cele.

Va pup si un weekend placut!

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori & jum. -24Nov.'03) & Nardi(2 anisori -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Ce duma sunt!!! Doar eu am facut listuta.
Jaana La multi ani ... cu multa intarziere. Aveam senzatia ca toata lumea e in jumatea a doua a anului asa ca nici nu am mai verficat listuta!
Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si tu si pitica.
Dar nu te cheama si Elena? ca esti pe aproape ...

Aamu A. nu a rezolvat inca cu cazarea, dar e pe lista de asteptari. Speram ... In alta ordine de idei pe 22 am scrisul la licenta si pe 26 prez orala. Deci bat la usa amandoua.

Va pupik.

Liliana

Mergi la inceput