Casnicute sexy (120)
Raspunsuri - Pagina 19
alexa si mami spune:
![]()
![]()
![]()
offf, cit de nedreapta e viata asta!!! aflasem vestea de ieri, de la doina. eram la servici... georgi,doina m-au emotionat f tare cuvintele voastre 
a mai vorbit cineva cu ea? oare am puterea sa o sun???
maria2mami spune:

suntem bine nu am citit absolut nik din urma...am o tastatura varza.....calc fr meu e defect si nu se oboseste sa-l repare
maria e oki
eu la serv...unde e super biune
pupici multi si sanatate multa
pupam grasutele si sexoasele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Dana_ch spune:
Doamne am ramas socata 

Liana imi pare tare rau mai mult nu stiu ce as putea sa-ti spun, cuvintele sunt de prisos. 
Fetelor va
pe toate,noi suntem bine ,toata ziua stam pe afara....
doinabita spune:
Alinuta, eu am incercat sa o sun dar intra mesageria!nu pot suporta tacerea aceasta, simt nevoia sa ii alin cumva durerea sa ii spun cat de mult inseamna Liana pentru noi, e in sufletele noastre in gandurile noastre, nu vreau nici sa o obosesc , sa o supar cu telefoanele, daca vorbiti cu ea va rog sa ii spuneti ca o iubim mult de tot, ca suntem langa durerea ei, ca ne doare ca si cum ni s-ar fi intamplat noua!

Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
alexa si mami spune:
i-am trimis un mesaj lianei si... mi-a raspuns.
ne multumeste pt gindurile noastre, ne iubeste, ne pupa si ne spune ca in curind 
![]()
liana, TE IUBIM 
monica-elizabet spune:
Liana si optimismul ei fara margini
o seara placuta fetelor
pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
doinabita spune:
Buna fetelor!offffffff!sa va spun ceva.Ieri dupa amiza m-am trezit cu o umflatura putin deasupra genunchiului de la piciorul drept.Fara sa ma lovesc, fara sa calc stramb...Am fost la farmacie si mi-a recomandat o alifie:finalgon.Nici o treaba, tot umflat, sau mai bine ceva tare sub piele ca o contractura musculara...ma doare piciorl, abia calc...si am nimerit si cu zilele astea libere acum...L-am trimis acum pe Gicu sa imi cumpere un antiimflamator, ceva, daca nu cedeaza pana dupa amiaza o sa merg la camera de garda!
Hai ca v-am plictisit cu problemele mele...voi ce faceti?
Redati-mi viata!
andora spune:
Liana... putere enorma sa gasesti ca sa treci peste asta cu fruntea sus ! Doamne-ajuta ![]()
Va pup din suflet pe toate... Dpina tin pumnii sa ne dai vesti bune despre Dan si sanatate...... ce-o fi umflatura aia? 
doinabita spune:
Nu stiu Andora ce o fi ...e ca o contractura musculara, asa apare, dar ma doare cand merg...este exact ce imi mai trebuie, cand trebuie sa fiu spirt!!!

ma gandeam sa nu fie ceva lichid de la genunchi...ma sperii de chestii din astea...pe oricine ar speria..dar asa de odata?
Redati-mi viata!