Casnicute sexy (120)
Raspunsuri - Pagina 20

Danelutza spune:
va tuc dulce pe toate
Liana un pupic special pentru tine, daca citesti cumva, te rog din suflet nu sta inchisa in casa, iesi cu sotul, vorbeste cu lumea, raspunde la telefon, chiar daca nu vrei sa faci toate astea, te rog sa le faci. Am trecut prin asa ceva cind aveam 36 de ani, am stat inchisa in casa cu jaluzelele trase ca un om nebun, sotul era la serviciu, iar eu urlam toata ziua pe intuneric. Era septembrie cald, frumos, eu stateam ca intr-un cavou. Asta a durat o saptamina, dupa care m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa-mi revin. M-am ridicat din pat, mi-am facut un dus, am incercat sa ma machiez un pic, cind a venit sotul de la serviciu, a inceput sa plinga de bucurie, mi-a zis "am crezut ca n-o sa-ti mai revii". Asa ca te rog eu, incearca sa treci incetisor peste acest moment, stiu sigur ca te va ajuta Doamne-Doamne sa-ti indeplinesti visul.
Cer scuze fetelor pentru mesajul kilometric.
Sanatate multa Doina
Pupici pentru toate sexoasele Alina, Cami, Bianca, Mirela, Dana ch, Dana banana, Emilly, Delphin, Cuscra, Mmiha, Georgi, Miki, Monica, Simo, Olga, Ioana, Corina, Andreea

ange spune:
am fost la To.acum am aterizat.
de ce plageti?ce s-a intamplat?
spuneti-mi pe ce pagina sa citesc.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

ange spune:
mi-am vazut finuta.are o sapt. si 2,500 kg.O papusica mica.
mi-a intrat la suflet.e atat de dragalasa!
o sa va pun poze.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Danelutza spune:

diadaniela spune:
http://www.youtube.com/watch?v=oPp4VPTjGk0&mode=related&search=
Los Angeles - Celine Dion a uimit publicul prezent miercuri seara īn sala Kodak Theatre din Hollywood si a adaugat o noua pagina īn istoria televiziunii americane cāntānd īn duet pe scena cu ... Elvis Presley Tehnologia de ultima ora a permis realizarea unei proiectii holografice tridimensionale a lui Elvis Presley dupa o īnregistrare realizata īn anul 1968.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Danelutza spune: