Casnicute sexy (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Acum am intrat dupa nu stiu cate zile si m-a apucat plansul. O doamne!
Liana refacere usoara. Nu am cuvinte dar sunt cu sufletul alaturi de tine.

As vrea totusi sa inteleg ce s-a intamplat. Cate saptamani avea, ce e cu copilasii. O doamne nu vreau sa rasucesc cutite in rana dar....

La multi ani pentru toti cei pe care nu i-am prins la timp.

Si sa stiti ca eu va iubesc si in absenta. Va imbratisez pe toate si stiu ca sunt mai mult absenta. Asta e. Poate ca nu mai am locusorul meu aici....dar tot mai intru sa va salut din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Poate ca nu mai am locusorul meu aici....dar tot mai intru sa va salut din cand in cand.

Locusorul tau e unde te simti bine, casnicuta sau ne, te inteleg perfect ca nu ai timp, intru eu putin ca stau acasa, dar timpul tot nu-mi ajunge.
Ce mai face Tony ? Parca trebuia sa-i mai faci niste analize, au iesit bune ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fetelor....va salut...
Vad ca ati aflat si voi...eu am aflat azi dimineatza la 10 cand m-a sunat Zozela si mi-a zis.Cum a spus si Miha...cuvintele sunt de prisos.N-am avut si n-am curaj sa o sun pe Liana pentru ca nu stiu ce sa-i spun.Nu-mi gasesc cvintele sa vorbesc cu ea.Nu am curaj.

Asa ca voi scrie aici ce am pe suflet.Liana poate vei citi cand vei avea forta sa intri aici.M-am bucurat cand am descoperit forumul asta.Nu mai stiu unde am scris primele mele mesaje dar stiu ca ne-am intersectat pe la oltence si mi-a placut ca erai mereu vesela si zabauca la fel ca mine.Am inceput apoi sa vorbim pe mess.Si ce mai radeam cu Zozela si cu tine...M-am bucurat ca forumul asta mi-a adus prietene.Pe voi.Dar azi...m-am infuriat.Tot forumul mi-a adus tristetea.Pentru ca aici te-am cunoscut...aici ti-am aflat povestea.
Sunt furioasa pe viatza.Pe Dumnezeu...pe nedreptate.Pentru ca nu-i drept.Stau si ma intreb DE CE??? Poate ca tot Dumnezeu stie...dar eu zau ca nu inteleg.
Asa cum te stiu eu...stiu ca o sa reusesti sa-ti revii...si n-o sa te lasi.Esti o luptatoare si ai demonstrat asta de multe ori.
Nu mai pot scrie.

Imi cer scuze voi fetelor , cateva zile nu voi mai scrie pentru ca am nevoie de o pauza.O sa revin pentru ca va iubesc pe toate.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, Dan este plin de speranta, imi zice sa am rabdare ca va fi bine!eu sunt mai panicata...
Eu am vorbit cu Liana azi dar nu am avut puterea, nici curajul sa va spun, pentru prima data in 11 ani dupa ce i-am zis lui Dan ca a pierdut copii mi-a zis sa inchid usa la sufragerie , plangea, sa il las singur sa incerce sa inteleaga de ce se intampla asa ceva la OAMENII BUNI???Am mai intrat intre timp si imi spunea :te rog lasa-ma!!!el palngea in casa, eu pe afara...Nu pot sa zic decat sa ii dea Dumnezeu puterea de a trece peste acesta!cuvintele sunt goale....

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Georgi, Doina nu pot sa spun decit ca si eu am plins mult , am certat-o pe Isabella iar apoi am plins din nou, cu gindul la Liana, ca ea probabil nu s-ar fi enervat ca mine pe un copil asa mic. Eu totusi am speranta si cred ca Dumnezeu va aduce bucuria mult asteptata Lianei si lui Dan. Trebuie sa credem in continuare si sa ne rugam pentru amindoi. Simt ca ne va asculta cel de sus. Doamne ajuta !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza, nu ne ramane decat sa ne rugam!!!stim ca Dumnezeu face minuni!indiferent ce va fi credinta nu mi-o voi pierde NICIODATA!cand mi-a fost greu, rau Dumnezeu nu m-a parasit, nici acum nu o va face, simt asta in sufletul meu!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

....nu stiu ce sa zic...imi pare foarte rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fara cuvinte LIANA draga mea,offffffff,...nu-mi vine sa cred!!!...cata nedreptate

GEORGI
DOINA si DAN

DANELUTZA maine iti raspund mai multe,azi sunt,fara chef.
OLGA,esti mereu bine venita aici,si noi te iubim chiar daca ai putin timp pt DC.

Sunt prea trista si am si plans,ma gandesc ce-o fi in sufletul Lianei,uffffff,nu mai am chef de scris,pe maine fetelor!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Mirela
Miky
Dragele mele sunt asa de trista, as vrea sa pot sa fac ceva sa alin durerea Lianei!si ea si voi sunteti prietenele mele care ma ascultati cand mi-e greu cand nu am cui sa spun ce am pe suflet...offfffffff Doamne, nu e drept ce s-a intamplat!Nu mai scriu ca plang ...cum sa facem sa alinam o asa durere?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
offf si eu m-am gandit toata noaptea si am vorbit si cu ai mei despre ce a patit Liana(mama mea a patit asa ceva tot cu gemeni, baietei amandoi...SE) si acum plangeau si mama si tata numai cand am deschis discutia si se gandeau de ce a fost asa...numai Dumenzeu stie, Liana trebuie sa fii puternica sa treci cat mai repede peste momentul acesta si sa-ti faci din nou planuri, sunt sigura ca Dumnezeu o sa fie alaturi de tine.
fetelor vape toate sa fiti sanatoase(pana la urma asta-i cel mai important)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput