Casnicute sexy (120)
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
Alina pai e ziua internationala nu, macar atit sa sarbatorim si noi impreuna 1 mai
si 8 martie 
Doina, Dan ce mai spune cind vede ca trece timp si inca nici un raspuns concret ?
Cuscra eu faceam mincare cu geamurile deschis, bineinteles ca era iarna, iar cind intram sa dau cu linguroiul prin oala, ma tineam cu o mina de nas
. Baga fructe la greu la burtica, eu bagasem cartofi copti ca numai aia imi priiau, si am facut diabet gestational 
Simo sa-ti fie de bine vacanta la soacra. Ce.-ti mai face burtica, da din picioare juniorul ?
Miki multumesc pentru flori, ma duc sa le trag si eu in poze pe ale mele ![]()
Bianca sa inteleg ca esti suparata pe noi, nu mai zici nimic ?
sau vrei sa te strigam
, Biancaaaaaaaaaaa
Trimit mesajul si mai citesc ce-ati scris

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Danelutza daca nu ziceau fetele iar trecea pizza pe langa mine si nu o vedeamtaaare bine mai arata...frate stau rau de tot cu spiritul de obs...
pacat ca uite ce pierd
Pierzi, daca cetesti pe linga

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Danelutza,scuze ca nu ti-am raspuns ,dar n-am vazut mesajul. recunosc ca nu prea am citit din urma.
multi pupici!
Te iert ca ai recunoscut

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Bianca sa inteleg ca esti suparata pe noi, nu mai zici nimic ?sau vrei sa te strigam
, Biancaaaaaaaaaaa
Danutza, nu-s suparata .da n-am timp de scris,ma poarta matei pe afara toata ziua si cad franta seara.am o febra musculara de numa.ma mir ca piticu rezista .
fetelor va tzuc apasat pe toate.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
diadaniela spune:
Liana,imi pare tare rau pentru tine!
sa nu-ti pierzi speranta!intr-o zi o sa se indeplineasca visul vostru!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
monica-elizabet spune:
of fetelor ce citesc

liana
sanatate multa si recuperare cat mai grabnica...
fetelor in cate saptamani era liana, a vb cineva cu ea?
danelutzo
eu nu citii pe diagonala bre dar nu-mi sar in ochi likurile cu poze si alte ascunzisuri de-ale voastre
de-aia mie trebe; sa-mi zici clar, ca la chiori...uite aici pusei o poza cu pizza![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
zozela spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
of fetelor ce citescliana
sanatate multa si recuperare cat mai grabnica...
fetelor in cate saptamani era liana, a vb cineva cu ea?
16
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
monica-elizabet spune:
offf...de-asta imi era frica, am crezut ca era ceva mai avansata sarcina si ca mai erau sanse...Liana
Doamne ajuta ca data viitoare sa fie fara probleme
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
diadaniela spune:
Zozela,in ce stare e Liana? ai vb cu ea?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana