Casnicute sexy (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am zarit-o pe simo, la odisee.
SIMOOOOOO! baga poze sa vedem si noi dubaiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Din pacate o sa va dezamageasca pozele, pentru ca mai mult am dormit, m-am plimbat...ce mai...relaxare totala, liniste si pace. Soacra`mea nu s-a dezmintit si mai avea putin si ma cara in spate sa nu ma obosesca atata mers .

Miha felicitari pentru noua semnatura si sa dea DD sa treaca usor si fara probleme.

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wueeeee....wueeeenimeni nu ma iubeste, sunt leaaaa
simonaaaaa,bine ai revenit ce face burtikutza? esti tot in dubai sau acasa?
ziceam ca dorm...dar nu am somn(daca m-am trezit la 9...)...da' nici nu pot sa "clampan" ca dorm astia mici aici in camera

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Vin cu o veste nu tocmai buna, Liana30 a nascut prematur azi noapte. De miercuri era internata la spital cu contractii dureroase si sangerari, nu s-a mai putut face nimik.
M-a rugat sa va anunt, ca ea momentan nu mai poate intra.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Simo bine ai revenit
Monicutza io te iubesc tale tale tale de tot. esti lea ca si mine.
Sa va spun ce-am facut pana acum? Am citit din urma si-am gasit un cap. in care m-am prapadit de ras ( ala cu masterate si echivalente sau ce-or mai fi )

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LIANA.sa-ti ajute DD sa treci peste asta . sunt sigura ca vei reusi sa-ti indeplinesti visul.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Offf Liana...cuvintele sunt de prisos...Imi pare nespus de rau,iti doresc multa putere sa treci peste asta.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Simo,bine ai revenit.Mai am un pic si te ajung din urma...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liana, imi pare rau de ce ti s-a intimplat. Cuvintele nu-si au rostul, doar iti pot spune ca sint cu sufletul alaturi de tine . Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste acest obstacol

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
DANELUTZA puiuta care a dormit bine,las ca de acum creste si tot mai bine va fi

Multumesc , am deocheat-o si asta noapte m-a tinut treaza de la ora 1 la 2.30 , cred ca a visat ceva, ca n-a adormit decit linga mine, stringindu-ma strins cu minuta de dupa git.
Ce mai face Robert, nu ne mai spui nimic de el ? De voi, pe unde va mai plimbati ? Ceva poze ? Vezi ce de-a intrebari ti-am pus ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput