Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

picca, noname: multumesc mult!

feli: i-auzi ce spune Ioana, stiai de plasturii astia? eu, sincer, n-am auzit dar, poate, combinati cu maca vor ajuta endometriasul sa creasca mai mult; sunt alaturi de voi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele, nu stiu cate din voi va mai aduceti aminte de mine. E ceva vreme de cand nu am mai scris la endometru,

Dar nu puteam sa stau deoparte si sa nu ma bucur alaturi de Bubuleana si de Laura Ioana
Iubitele mele, sa aveti sarcina usoara si la termen, puiuti sanatosi ca tare ii meritati.

Bubuleana mi-ai adus o raza de speranta. Sa inteleg ca deci se poate.

Va pup pe toate chiar daca nu va cunosc. Sunteti niste fete pe cinste.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

iepurila: ce dor imi era de tine!
multumesc mult de urari insa nici acum nu realizez ca se poate, ca s-a putut...oare e adevarat?? tot caut nod in papura, poate e SEU, am facut analiza de sange, aoleu a crescut prea repede, daca e sarcina molara, daca s-a oprit in evolutie...ooofff..si numai asa o tin! incerc sa fiu optimista si pozitiva, sa cred ca totul este bine dar e greu pana nu ajung la ecograf nu sunt sigura de nimic decat ca simt o unda de fericire in tot corpul cand ma treezesc dimineata si pun mana pe burtik
nu-ti pierde speranta iepu!! o sa vezi ca o sa apara bebe!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Bubule felicitari ptr sarcina ...si ai parte de o sarcina usoara si sa fiti sanatosi
Felicitari toturor fetelor care sunt gravidutze

Delfinutza

Mergi la inceput

delfinutza: multumesc

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

felicia scuze ca am raspuns asa tarziu. "Varza" eu am reparat-o, iar in privinta cealalta, asa vrea sa trec pe toata lumea si sa fiu si eu printre ele. Momentan, ma lupt cu niste dureri de "balcoane" pe care nu le-am avut de muuuullt timp, iar test inca nu vreau sa fac...dar oricum o sa tin "poporul" la curent, mai ales daca e sa fie o liniuta cu pereche .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

bubule, sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine si fii optimista! La cat te-ai "tavalit" pe plajele intregului mapamond, i s-o fi facut si bunului Dumnezeu mila de tine de atata munca si lacrimi.
Sa fiti fericiti!
iertati-ma ca intru atat de rar dar stiu ca nu m-ati uitat si va pup si salut pe toate duamnele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

scumpa mea bubuleana, ca sa fiu sincera, speranta mi-am cam pierdut-o. Sunt din ce in ce mai convinsa ca tot stressul asta e un factor important in infertilitate. Si ce sa fac? Nu pot sa nu sufar, sa nu plang sa na-mi doresc cu toata fiinta bebe.

Oi rezolva-o eu cumva si pe asta. De aia mi-am si ales acel motto.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

mami: ai mare dreptate cu tavalitul pe toate plajele din lume...esti super tare, mami! dar stii care-i faza?? s-a prins cand m-am tavalit cel mai putin (de 3 ori toata luna) si nu pe plaja ci in bucuresti si intr-o perioada foarte stresanta pentru sotior iar eu am si la greu! si totusi s-a prins...ff ciudata natura asta!

iepu:

astazi sunt foarte necajita din cauza lianei si melutzicai: m-am cutremurat...cum e posibil asa ceva? si ma simt asa neputincioasa ca nu pot face ceva sa le ajut doar sa fim alaturi de ele si sa speram ca nu-si voi pierde taria si puterea de a lupta!

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am doua teste de sarcina pozitive. Nu stiu ce sa cred. Abia miercuri ajung acasa la un eco, sunt plecata din tara.

Bubuleano, si toate celelalte fete, nu aveti idee cat ma bucur pt voi!!!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput