Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

AngeliquedeS eu nu pot decat sa-ti spun FELICITARI!!!. Sa ai un BB sanatos si voinic si pana la venirea lui pe lume, o sarcina cat mai usoara si fara griji..

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Angy: CE MINUNE!!!!
BRAVO!!! FELICITARI!!! O SA FIM IMPREUNA LA ZUZELE DE IAN-FEB!!!
TE ASTEPTAM ACOLO
sper sa se ia gravideala la toate fetele de aici

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salut pe toate duamnili...
nu am putut rezista sa nu scriu , dupa asa o avalansa de vesti , si bune si rele...sunt oarecum socata de ce vad io pe aici...

in primul si primul rand , vreau sa felicit din toata inima pe proaspetele gravidute , pe bubu , si Laura Ioana , iar acum la cald pe Angeliq , sa fiti santoase burticutelor si bebei vostri la fel , sa ajungeti cu bine la marea intalneala!!
Sa ganditi pozitiv fetelor si raul nu se va lega de voi!!!!

si acum trec la partea mai putin frumoasa , sunt stupefiata de nenorocirea lianei si a lui ale , nu imi vine sa cred !!!
sa fiti tari ,puternice si sa nu va pierdeti speranta , intr=o buna zi o sa fiti MAME!!
stiu cum suna cuvintele astea , cam rasuflate , insa , nu sunt altele mai bune ,ca sa exprime sincera mea parere de rau si faptul ca as vrea sa va dau putina putere sa treceti peste tot !!

am lasat la urma pupaturile pt duamnili meli dragi , dar ocupate , pt feli , pt noela , pt mami , pt meda , si turturica ,si toate celelalte colege de suferinta!!

despre mine nimic nou , sunt deja ziua 3 de inundatii , am un cm tot mai neregulat , o adevarata varza , nu mai stiu ce si cum sa calculez , ce si cum sa mai prestez , las si eu totul in voia sortii!!!
am obosit!!!

spor la bb-ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Angelique felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! Te asteptam la odiseea de ian-feb

Multumesc mult, fete dragiPiccaflorIepurilaFloare de Colt.

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

floricico: multumim mult te asteptam si pe tine cu vesti bune peste vreo 25 zile!!

fetelor, ce stiti de liana???

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Nu stiu cate va mai aduceti aminte de mine ca totusi e un an de cand nu am mai intrat aici, mai exact capitolul 126 din cate vad pe prima pagina. Dar nu puteam sa nu intru sa o felicit pe Bubuleana. Sa ai o sarcina cat mai usoara mamico.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

kateryna: wow cum a trecut timpul! multumesc mult! sa-ti traisca printisorul Anelin, fericita mamica!!!

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

AngeliquedeSFELICITARI!!!!!!!!!

Nu-mi vine sa cred! Ma bucur fff mult pt tine .

Sa ne spui si noua secretul.

Oare Pulsatilla e de "vina"???

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetele mele dragi, va multumesc din suflet! Mi-au dat lacrimile cand am citit tot ce mi-ati spus. Bubule, Lauira, am o intrebare pentru voi. Eu am avut ultima menstruatie pe 23 martie, in cazul asta unde ma incadrez? La Ian-feb sau la nov-dec?

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

bubu. Asa e, nu stiu cand a trecut timpul. O sa vezi ce repede o sa treaca si ptr tine si o sa vina ziua cand o sa-ti ti bebelul in brate. Stii la ce ma gandeam cand ai zis ca ai valoarea mare la beta-hcg? Daca ai gemeni?

Lau, te rog frumos sa modifici si in dreptul meu pe prima pagina. Acum sunt mamica de printisor si pe prima pagina figurez ca fiind gravidutza.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput