Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Angelique, felicitari si tie ptr bebe si sarcina usoara! Te incadrezi la mamici de nov-dec. Ai termenul pe 29 decembrie 2007.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lau, dar ce mana buna ai avut la deschis capitolul! Niciodata nu au mai fost atatea gravidute la un capitol ca acum!

Kateryna, esti o scumpa!!!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ileana_marius, arthurana, sa va traiasca sanatoase comorile si sa va aduca numai bucurii.
kateryna, am facut modificarile. Merci de sesizare si sa-ti traiasca flacaul.
AngeliquedeS sa speram ca pana la sfarsitul capitolului o sa fie tot asa si poate cine stie...ajung sa la trec pe toate (inclusiv) pe mine .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Am lipsit si eu catava zile, si vad ca s-au intamplat multe pe aici!
In primul rand, imi pare asa de rau de Liana, nu imi vine sa cred... Oricat de multa credinta si stoicism ai avea, nu poti sa nu iti spui ca prea e nedreapta viata asta uneori... La fel si Melu, care teoretic avea toate sansele sa reuseasca...
Dar vestile bune ne mai insenineaza si ne readuce in suflet speranta! Angi, FELICITARI din tot sufletul ! Ai repetat testul? Doar asa, ca sa nu fi sigura ca visezi! Povesteste-ne cum s-a intamplat, ca ai disparut de la orizont in ultimul timp!
Bubu, ai vazut ca ai reusit sa le faci pe fete sa scoata capsorul? Picca, Iepurila, Katerina Stai linistita, o sa ai o mandrete de flacau cuminte, sanatos si optimist, asa ca mama lui, stiu eu!
Floricicooooo, mi-a fost dor de tine! Imi pare rau pt uratii aia nesuferiti.. lasa ca am fi fost prea multe la capitolul asta, pe noi ne trece Lau la capitolul urmator, bine? Ca acum mai are ceva treaba, dupa ce face si ea testul!
Eu va spuneam ca m-am apucat de sport(tae-bo), macar sa fiu frumoasa daca bb intarzie... dar am cam facut febra musculara si acum nu stiu daca ma dor sanii de la ganterele cu care m-am jucat vineri... sau incep si eu sa ma aliniez persoanelor normale, pe care le dor sanii inainte de CM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Bun dimineata fetelor,

Am intrat sa felicit noile mamici, sa le urez sarcini usoare si la termen, sa aiba bb sanatosi si mancaciosi!!!

Deci vedeti fetelor, ca se poate!! Sa nu va pierdeti credinta , pentru ca se va intampla cand nu va asteptati!

DANA 9 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata fete frumoase

Felicia te pup si iti doresc tot binele din lume. Si voua fetelor tuturor.

Danangie, viitoare mamica scumpa ce esti, in tara mai vii? Targul Iesilor iti spune ceva?
Te pup pe burtica si sarcina usoara si la termen!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Angeliquedes,draga de tine,imi inchipui ce fericire e la voi in casa in momentele astea.Meritati din plin!Felicitari!
Pt Arthurana cea fata de care m-am atasat emotional invizibil inca de cind a deschid cap de la Durerea....,ii doresc numai bine si sa fie sanatosi amandoi!La fel si pt Ileana_Marius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineata (cam tarzie ce-i drept) fete dragi !
felicia eu vreau sa te trec si pe tine si pe floricica si pe Michelle si chiar si pe mine asa ca.....ce mai stati? Nu cred ca are importanta cate sunt trecute deja, important e sa fim cat mai multe, indiferent de capitol . Deci va urez spor la teste cu II!!!
Michelle unde esti draga de tine? Sper ca vii si tu cu niscai vesti bune, hai nu ne mai tine in suspans.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hai Michelle
Lau, in ce zi esti, ce semne mai ai? Esti discreta! Ne pregatesti si tu o surpriza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IEPURILA scumpa ce mai faci???? Nu stiu cand voi veni acasa, si da Targul Iesilor imi spune, imi spune. Anul trecut eram in tara. De fapt, stateam si ma gandeam si eu la asta. Ce mai faci? Ai vazut? Minunea la mine s-a intamplat. Ma simt bine de parca nici nu as fi gravida.. Dar lasa, multumesc lui D-zeu, ca se vede ca seman cu mama. Tu? Ai fost la un mic? Iam...iam....

DANA 9 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput