Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 12
iepurila spune:
Am vazut ca s-a intamplat minunea si ma rog la bunul Dumnezeu sa tina 9 luni si apoi o viata intreaga.
La un mic nu am fost. Doar la unul mic. Nasa mea a nascut zilele trecute si azi am fost sa-l vedem pe strumf. O minune.
Te pup si ai grija de voi
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
turturica spune:
angelique, ce veste extraordinara!!!! Felicitari, ma bucur tare mult pentru tine.
eh, ne imputinam pe acia, dar asta nu-i rau.
Eu n-am nimic bun de raportat, ma pregatesc de laparoscopie, insa intre timp am descoperit ca barbatu-meu are oligospermie, asa ca mi-s inecate toate corabiile. Sta rau de tot la capitolul motilitate, asa ca acuma nici nu mai conteaza ce-apare la laparo. Simt ca, in ce ma priveste, vestile astea proaste nu se mai termina.
felicia_ spune:
Turturica, hai, incearca sa iti aduni curajul! Conteaza si rezultatul laparoscopiei, ca daca trompele nu sunt bune, Doamne fereste.... O luati usurel, el incepe un tratament, tu faci laparo, si pana la urma va iesi soarele si pentru voi! Banuiesc ca fetele de la oligo te pot ajuta mai mult cu sfaturi... Nu iti pierde speranta!
elly_me spune:
Azi mi-am ridicat primul set de analize hormonale din Z2-3 si :
FSH- 4.92 (Val.Normale 3.85 - 8.78)
LH- 4.72 (Val.Normale 2.12-10.89)
Progesteron - 0.93 (Val.Normale 0.31-1.52)
Estradiol - 22 (Val.Normale 24-114)
Prolactina - 9.64 (Val.Normale 3.3-26.7)
Daca pana acum imi tratam lipsa de Progesteron (conform analizelor anterioare) - acum am probleme cu ESTRADIOLul
Ce tratament trebuie sa fac acum pt Lipsa de Estradiol???
Azi Z14 - am repetat analizele - sa vad ce imi iese si in Z14.
Elly
bubuleana spune:
endometristelor, am venit sa va spun ca ma gandesc mult la voi, va tin pumnii si sper sa veniti cat mai multe la zuzele de ian-feb 2008!!
va pup de va zapacesc, poate se ia gravideala la voi toate
bubuleana
4+
floarea de colt spune:
Dumnili meli scumpe ,
mai da ce de-a vesti bune ,care mai de care e mai insacinata , ce bucurie , inseamna ca se poate sa venim si noi la rand , intr-un final!!!!
Feli , draga mea , io o sa ma supar tare pe tine daca nu ma iei cu tine la gravidute , cand ti se va intampla minunea , auzi , duamno , vreau sa fiu colega de odisee cu tine!!!!AM SPUS!!!
si cum e ta e bo-ul asta ???miscare multa?? eheee , ce n-as da si io sa imi fac timp si pt asta!!
maine poimaine , iti altoiesti barbatu cu cateva miscari noi invatate!!!
Lau , io propun ca , de acum inainte mataluta sa deschizi capitolele noi , nu de alta ,da in ritmul asta , ne ducem toate la odisee!!1
turturico , sa nu depui armele , s=au vazut gravidute si cu oligo si cu azo , asa ca , fii pe faza , cine stie ce minune are loc si la tine!!
pup pe toate duaminili , si astep vesti in continuare ,de la avalon , de la noela .....pupam....
Cocolyso spune:
Angeliques felicitari!!!!!!!!
Eu am mare incredere in homeopate;mi-au rezolvat o pb mare acum cativa ani.
Acest tratament de care zici tu ti l-a recomandat un medic sau ai luat tu?
Multumesc mult!
http://tt.lilypie.com/RYRHp3.png octombrie 2006
Laura Ioana spune:
Tizooo pai ma lasi sa te mai fugaresc mult? Sunt gravida, maica, si obosesc repede, n-am voie sa fac efort...repede la control cu testul! Te-am "cautat" si la aspirante de dimineata, dar tu nik, nik!
Hai, ca pe toate va asteptm in gasca zuzelor de ianuarie-februarie 2008
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
L5845 spune:
Laura, felicia, am luat o pauza, ca am avut o zi aiurea, de facut plati ..., test am mai facut eu azi-dimineata, dar a fost doar o liniutza nenorocita....iar cu testul 3, mai astept, ca e mai bine...daca e sa fie BB, o sa iasa pozitiv bine, daca nu...asta e, data viitoare . Oricum va tin la curent pe toate, stati linistite .
floricico, sa vedem depinde ce noroc am, eu mai incerc si data viitoare, ca nu e mare lucru. M-as bucura foarte, foarte tare sa mergem toate in grup masiv la Odiseea atat de dorita.
Pana la noi vesti, si de la mine si de la voi, toate fatutzele si va urez spor la "fabricat" bebici.
Tizo, nu mai fugi, ca se rup papuceii, dar mai ales nu-i face bine la bebe, asa ca ai mare grija. Vin eu si te prind din urma si nu doar eu, le iau cu mine pe toate doamnele.
Michelle si eu spun la fel ca si fetele, ca ai facut prea devreme testul. Te asteptam cu II!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !
Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!
felicia_ spune:
Buna dimineata!
Raportez si eu: z1... ieri nu mi-au venit decat cateva pete maro... azi, tot cateva pete, dar rosu, asa ca numar de azi... in ritmul asta ajung direct la menopauza... probabil voi mai avea azi 2-3 pete rosii, maine cateva maro, si asta a fost CM meu... Si daca se zice ca femeile cu CM abundent au sanse mai mari, atunci ale mele se apropie de 0...
Pupici tuturor!