Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 7
elly_me spune:
L5845 - oricat de sec as raspunde , tot ma seaca aceste intrebari.
La inceput nu luam in seama- dar deja acum cateodata simnt ca nu mai pot.
Elly
L5845 spune:
Atunci lasa-i elly in sucul lor si nu te mai enerva, ca nu poti sa-i schimbi cu nimic daca iti faci griji si nervi.Uite o ca sa te linistesti.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs aici !
Lau-Meli si
Ioanatugs spune:
Bubuleana FELICITARI din toata inima iubita! Ma bucur ca ti s-a intamplat minunea si-ti doresc o sarcina usoara si fericita!
Laura_Ioana felicitari si aici iubita!
Dana_Vio felicitari si sarcina usoara!
...cu drag Ioana
elaa spune:
buna,
ajutati-ma si pe mine, plsss
folicul in ziua 14 are diametru de 18mm ce puteti sa-mi spuneti? e de bine, sau nu?...ca dr. ma mai chemat si vineri in ziua 16 dar nu a spus nimic acum, nici daca-i rau, dar nici de bine.
multumesc
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
Laura Ioana spune:
Ali, Ioana multumesc, fetele! Va astept si pe voi la odisee, ati vazut ce mana buna are Lau
4+
Poze Laura
Ioanatugs spune:
Laura_Ioana multumesc iubita de urari, ar fi prea frumos sa mi se intample si mie curand. Din pacate eu am ratat inseminarea luna asta, pentru ca in z11 deja ovulasem, endometrul meu era cam mic pentru ziua ovulatiei, abia 7mm, iar fara inseminari sansele noastre sunt cam nule, avand in vedere oligospermia severa a sotului. Am vrut eu sa fac stimulare si desi am obtinut si 5 foliculi mari de peste 23mm, mi-a scazut f. mult endometrul, din cauza stimularii.
...cu drag Ioana
elly_me spune:
elaa eu cred ca este de bine
(sa vedem ce spun si fetele)
Pana vineri poate o sa fie de 20 mm.
Bafta
Elly