Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

dana vio - mai ai timp sa mai faci un bebe

Eu am timp sa mai fac 10 bbei - dar nu-mi iese nici macar unu.

Daca as sti ca peste 2 ani o sa am sigur un bb nu m-as mai stresa.

Doctorii mi-au garantat doar tratament pe viata

Dar o sa vina si bb.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

ELLY ME nu te mai stresa, timpul este de partea ta.
Succes!

Mergi la inceput

Eu nu ma stresez deloc, ma streseaza altii

Si copii cand faceti?
De ce nu faceti??

Ideea este ca noi ne dorim fff mult copii, dar avem o problema.
Iar de ceva timp incercam sa remediem aceasta problema.

Oricum se va rezolva cu multa rabdare si tratament- sunt sigura.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

elly, da chiar nu te mai stresa . Cand te mai intreaba careva " Da' cand faceti copii?" sau "Voi de ce nu faceti copii?", raspunde-le simplu :" Da' care e problema voastra? De asta nu puteti voi dormi noaptea?". Bafta ! Scuze , dar eu sunt mai tupeista si asa le-as raspunde, indiferent cine m-ar intreba asta .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs aici !

Lau-Meli si

Mergi la inceput

L5845 eu as raspunde, dar nu pot.
Uffffffff

Nu este frumos sa fii nepoliticoasa.

Elly

Mergi la inceput

Cand o sa ma satur o sa trec si eu la "atac".

Ideea este nu nimeni nu intelege ca am o problema si imi este destul de greu ; si insista.

Aici pot spune ce am caci exista macar o persoana care sa-ti dea un sfat; in rest nu am la cine sa ma plang (decat sotului meu).

Daca cei din jur nu au nicio problema- nu te inteleg.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns signora spune:

Buna, fetelor ...sunt noua pe aici. Am 35 de ani si de 3 luni incercam sa facem un bebe. Am facut toate analizele uzuale pt sarcina+PAP; au iesit ok. Momentan, bebe vad ca nu se grabeste sa apara.
Am si eu o intrebare la voi: ce alte monitorizari/analize/ecografii, etc ar tb sa fac ca sa ma asigur ca sunt ok pt bebe?
Anyway, am inteles ca tb sa incercam vreo 6 luni pana cand sa mergem la medic pentru alte tratamente dar n-as vrea sa astept atat.
Multumiri anticipate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

elly, daca le raspunzi asa sec, nu ai de ce sa-ti faci probleme ca pari nepoliticoasa. Ce, ei nu sunt nepoliticosi ca te tot intreaba vesnic acelasi lucru?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs aici !

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

feli meu: asa e, de noroc ai nevoie, acum am ajuns sa cred ca de fapt doar de asta ai nevoie: mult noroc! ceea ce iti doresc si tie! te astept la odisee!!!

avalon: draga mea draguta, multumesc din suflet si te astept cu bratele deschise la odisee! sa fim cat mai multe peste care da norocul in primavara asta superba!!!

andriushca: multumesc mult de cuvintele tale frumoasa. O asa zisa "reteta" am dat la aspirante la capitolul trecut, parca pe la pag 11-12 insa asa cum spune si felicia: DE NOROC AI NEVOIE!! iti tin pumnii sa te umpli de noroc

fetelor: idaira, elaa, elly: va multumesc mult de tot! sper sa vi se intample si voua cat mai repede fericirea de a vedea cum se contureaza a doua liniuta. Aveti nevoie de multa rabdare, eu am deja vreo 15 teste pozitive...parca nu ma mai satur...adevarul e ca am facut sute de teste la viata mea si nu vazusem niciodata a doua liniuta, acum imi "rezolv" toate frustrarile acumulate

laurica: mersi mult iubita, vin dupa tine la odisee Nu-mi vine sa cred ca acum am si eu dreptul sa vin acolo, nu doar sa pun intrebari si sa-mi bag nasul asa pe furis

bubuleana

Mergi la inceput

bubu saru'mana pentru incurajari

La cat a evoluat medicina in ziua de azi sunt fff optimista ca o sa

Desi nu as vrea sa apelez fff mult la medicina-medicamente-interventii.....

Oricum o sa vina - poate simte el ca nu suntem pregatiti 100%

Ma incurajez si eu - ce sa fac.

Elly

Mergi la inceput