Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 5
elaa spune:
Bubuleano, mi-ai trasnsmis asa o fericire citind vestea ta, ptr. cateva secunde am crezut ca eu sunt cea insarcinata:), te felicit din toata inima si ai venit la fix cu vestea ta buna, tocmai cazusem in butoi( ca nu ma dumiresc cu ovulatia mea si azi sunt z 14 si merg iar la a 3 zi de monitorizare si tare imi este frica daca mai creste foliculul existent si endometru) dar citind vestea de la tine, acum sunt mai increzatoare si ma gandesc ca pana la urma chiar se poate.
felicitari sa ai o sarcina usoara ,dusa la termen si sa-ti tii bebelul sanatos in brate...si plss nu mai fi negativista, gandeste-te ca o sa fie bine pana la capat
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
andriushca spune:
Bubuleano zambareata, desi poate tu nu ma cunostti, eu te-am urmarit si vreau sa-ti spun FELICITARI! te rog sa ne impartasesti si noua secretul succesului tau, cum, in ce fel, de cate ori, etc., poate, cine stie, ne ajuta si pe noi! incepeam sa cred ca pt unele din noi e imposibil... inca odata felicitari si sarcina usoara cu bb frumos, sanatos si mancacios! pupici
andreea
elly_me spune:
bubuleana sa nu-ti faci griji, totul o sa fie bine
BB o sa fie sanatos
Nu te stresa.
Ela ai dreptate - cand citesti asemenea vesti te bucuri ff mult si esti mult mai optimista.
Sa auzim numai vesti bune de acum incolo.
Elly
dana vio spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru felicitari si pentru mesajele voastre. Eu n-am scris asa mult dar am citit tot ce s-a scris la acest subiect si se pare ca mi-a folosit.
Am fost aseara la doctor si a spus ca sunt insarcinata, dar la o sarcina de 2sapt si 4zile este prea putin pentru a aprecia corect. Mi-a dat duphaston 2x1zi si ne vedem peste 2sapt la urmatorul control. Dar mi-a spus ca in aceasta faza testele de sarcina sunt cele concludente (si eu am avut 4 pozitive).
Tratamentul meu pentru obtinerea sarcinii a fost urmatorul:
brocriptina 3/1 zi
clostilbegyt 1/zi dimineata in zilele 3-7
prednison 1/zi seara dupa masa in zilele 1.3.5.7.9.11.
Eu am ramas din a doua luna de tratament, dar acesta se prelungea pe durata a 9luni cu urmatoarele modificari:
brocriptina si prednisonul se iau la fel ca mai sus,
clostilbegyt se ia astfel:
primele 3luni: 1/zi dimineata in zilele 3-7
urmatoarele 3luni: 2/zi ( amandoua odata) dimineata in zilele 3-7
ultimele 3luni: 3/zi ( toate trei odata) dimineata in zilele 3-7.
Mi-a mai spus ca daca nu raman cu acest tratament nu stie ce sanse mai am.
La capitolul pentru intrebarile Liviei am postat toate analizele mele, acolo puteti vedea si ca am FSH=22 in ziua2 a CM.
Asa ca fetelor tot inainte!
Se poate.
Sa nu uit: in aceste 2luni am urmarit si TB si am facut CSD dupa grafic. Nu am facut monitorizare ecografica. Doctorul meu spune ca TB este cea mai concludenta daca se face dupa regula.
In a doua luna am luat si BU 30pic/3ori/zi in zilele 1-10.
Va urez sa vedeti dublu!!
felicia_ spune:
Idaira, cred ca histeroscopia e concludenta in cazul sinechiilor uterine, (sa ma corecteze fetele daca gresesc).
dana vio, tu aveai si prolactina marita, sau ti-a dar brocriptina pe FSH mare?
dana vio spune:
De fapt astea erau singurele valori in afara intervalelor admise .
Si trebuie sa va spun ca in iulie fac 36ani. De aproape 4ani ma straduiesc.
Idaira spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Idaira, cred ca histeroscopia e concludenta in cazul sinechiilor uterine, (sa ma corecteze fetele daca gresesc)
"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)
multumesc frumos!
Laura Ioana spune:
Bubuleee felicitari! Doamne ce ma bucur pentru tine! Sa fii sanatoasa, calma, cu o sarcina fara probleme si fara stres si un bebic sanatos, frumos si grasunel!A functionat de minune concediul pe care l-ai avut! Draga mea te astept la mamici de ianuarie-februarie sa avem o odisee super impreuna
4+
Poze Laura