Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 4
L5845 spune:
Bubuleana FELICITARI!!!. Ma bucur foarte tare si iti impartasesc fericirea. Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina fara griji si peste aproape 9 luni sa iti tii -ul sanatos in brate!
felicia sper sa o fie tot asa, macar capitolul asta si poate se ia de data asta si la noi, celelalte aspirante.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs aici !
Lau-Meli si
Olivia26 spune:
BUBUUUUUUUUUUUUU, bravo!!!!!!!!!!
YOU DID IT!!!!
Felicitari, mamicuto!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, destept si frumos!!!!
Olivia
Asteptam bobitza
Nobody is perfect. I'm nobody.
nemary spune:
Lau se pare ca ai mana buna.
Bubuleana, felicitari. iti doresc sa duci cu bine sarcina pana la sfarsit si o nastere usoara.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
elly_me spune:
dana vio - FELICIATRI!!
bubulena - FELICITARI!!
De ce nu vroiai sa ne spui si noua ca s-a-ntamplat minunea??
Ai grija de tine si de bb.
nemary - o sa apara si la tine II ; de fapt la noi toate o sa apara bb.
Poate cand o sa ne pierdem orice speranta o sa .
Eu de aproape 2 ani tot sper ca vine .
Si vad ca nu prea imi pierd speranta.
vromona- sunt ok analizele tale in comparatie cu ale mele.
Acum mi le refac si eu poate s-a marit progesteron-ul.
Stie cumva cineva daca se gaseste la piata progesteron.
As avea si eu nevoie- nu prea am deloc.
Elly
bubuleana spune:
olivia: mersi din suflet! te astept si pe tine cu vestea cea buna cat mai curand
Lau: chiar ai mana buna! daca stiam nu ma mai chinuiam atata si te rugam de anul trecut sa deschizi capitol nou
Multumesc mult!
elly, mari: multumesc fetelor, sa vina si la voi bebe cat mai repede!
nu-i vorba ca nu vroiam sa va spun dar e fff devreme, nu stiu daca e totul in regula sau nu....mi-era frica sa nu ma bucur prea devreme...
bubuleana
turturica spune:
bubuleeee, felicitari !!!!!!!!!!!!! Doamne, nu mi-a venit sa cred cind te-am vazut pe lista, ce veste extraordinara! O sarcina usoara si neaparat sa vii cu poze peste 9 luni.
Cum de ti-ai facut testul asa de repede? Ai avut vreo presimtire? Ai ceva semne? Ce-ai facut mai special luna asta in afara de maca? Ce ma bucur pentru tine, e o veste minunata, parca imi cresc si mie sperantele cind aud toate vestile astea bune.
Sa va ajute Dumnezeu, si tie laura iti doresc ca de data asta sa se termine totul cu bine. Ah, ce mi-ar fi placut sa fiu si eu la odiseea voastra, sint convinsa ca va fi cea mai speciala dintre toate.
danangie spune:
BUBULEANA felicitari, sa ai o sarcina usoara si la termen!!!
Fetelor stiti cumva ceva despre JASMIN012? E ceva timp de cand nu a mai intrat la odisee si ma intrebam oare s-a intamplat ceva? Stie cineva?
Mult noroc la toate fetele si sa nu va pierdeti speranta niciodata!!
DANA 8 +
BEBICA
POZELE MELE
bubuleana spune:
danangie: multumesc sa-ti traiasca mare si frumos bebe din burtik
turturico: nici mie nu-mi vine sa cred ca sunt pe lista. Multumesc mult de urari! sper sa vina si la tine bebe
detalii, asa zisa "reteta" am dat la aspirante pe la pagina 11-12
bubuleana
felicia_ spune:
Asa , Zambareatzo, deci sa te urmaresc pe la alte subiecte pt a afla reteta! Nu ca nu le-as fi incercat pe multe altele, asa cum ziceai si tu... se pare ca fiecare are propria reteta... cred ca de fapt, mai trebuie si un dram (sau mai mult ) de noroc...
Eu am luat si maca, nu una, ci 3 pe zi... tot degeaba...
Pupici tutoror!
Idaira spune:
bubuleana feliciatri din toata inima!!!
Am o intrebare pt voi toate...ce analiza,proba se face pt a vedea daca ai sinechii uterine? HSG mi-a iesit normal,echografiile transvaginale la fel,si totusi continui sa am un CM de 1 zi(exact de un an,adica de dupa chiuretaj).